Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6094
30.8.12 15:45

@Bananas Taky chodím minimálně 2× za noc čůrat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
30.8.12 15:47

@Bananas @Janinka1983 Holky diky za rady s kocarkem, omrknu ty stranky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
30.8.12 15:48

@Dafii Jsme na tom opravdu stejně, taky si připadám jak slonice a hlavně se děsím toho, jak budu vypadat za 3 měsíce!!! 8o Vždyť ten největší nárůst na váze nás nejspíš teprv čeká :zed: :zed: :zed: Myslím, že budu ráda, když přiberu „jen“ do 20 kg :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
30.8.12 20:22

@Janinka1983
a nemate Jani strach koupit polsky nabytek, zda bude vyhovovat vsem parametrum co se zdrav. nezavadnosti tyce?…jako jsou lepidla atd?…ja mam z tech jejich vyrobku k dlouhodobejsimu uzivani a potravin trochu neduveru..:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
30.8.12 20:26

Jani termín porodu mám 2.1. No já právě s tím spaním, není to tak, že bych byla zvyklá spát jinak, to ne, ale jakmile se mám otočit, tak mě to vzbudí, takové pobolívání v podbříšku :,( a taky ten náš rarášek mě pravidelně ve 3 ráno budí a nenechá mě spát :lol: No mně leze váha nahoru taky poměrně rychle, před otěhotněním jsem vážila 56 kg na svou výšku 176 a teď už mám 63, ale pro mě nejdůležitější, aby byl malý zdravý, ale to asi pro všechny. Ale ten náš lumpík je tak aktivní, neustále kope a kope a včera večer se mi,,nasunul" na pravou stranu bříška, že mi tam udělal takovou špičatou hrču…až jsem se lekla, jak jsem to viděla a pak jsem se začala smát, přítel ten nechápal a koukal na to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
30.8.12 20:46

Dafii, když koukám na nábytek tady v Čechách, tak je stejně vyrobený v Polsku, protože ten samý pak najdu u Polského výrobce. A snad i v Polsku mají nějaký atesty na dětský nábytek… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.12 00:39

Ahoj, tak když koukám na všechny ty „hrozné“ přírůstky, řikam si, co bych za to dala… Já už mam na sobě 15 kg, nejim o moc víc než dřív a stejně takhle kynu… S prvnim chlapečkem jsem měla 31 kg a modlila jsem se, aby to teď bylo už lepší, ale nevypadá to… Takže hlavu vzhůru - jak vidíte, může být i hůř… :) A v úterý jsem byla u dr a prcek je prý o něco větší (900g), ale že to zatim nic neznamená, tak uvidíme (u prvního to bylo podobné a nakonec vážil 3,44 a byl přenošenej)… A jak máte vy velké/těžké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
31.8.12 02:11
@Pherenike píše:
@Bananas @Janinka1983 Holky, vsimla jsem si Vaseho rozhovoru o kocarcich z Polska…mam to tam trochu z ruky, ale premyslela jsem to z nejakeho Polskeho eshopu objednat…nemate nektera odkaz na nejake jejich stranky?
Prave kdyz jsme byli kupovat kocarky, tak jsme zjistili, ze 90% z nich se stejne v Polsku vyrabi, proto me napadla tahle varianta :-)

Třebas tady, to jsou polské kočárky: http://kocarkydeniska.mimishop.cz/katalog.php?…
A pro zajímavost - na polácích jsem odvozila všechny tři děti a spokojenost maximální. Teď jsem si jeden objednala i sem, do USA, protože chci poctivý houpací kočár s maximálním pohodlím pro dítě, ne ty moderní tvrdotiny, kdy z dětí pomalu vytřásají duši a uvnitř mají tak miniaturní prostor, že už 4měsíční dítě je tam doslova napresované!

• Citovat
  • Upravit
437
31.8.12 17:32

Ahoj Holky, dlouho jsem tu nebyla. Četla jsem jen něco a koukám, že některé z vás taky dost přibírají na váze - takže v tom nejsem sama ( mam 14 kilo nahoře) :). Už kupujete postýlky? Já už bych ji nejradši koupila, ale říkam si, že je ješte brzo a jeste mesic počkam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
31.8.12 19:15

@heli111 Ahoj,tak já budu mít za 45minut koupenou z Aukra, ale zatím tu cestovní do obýváku a pak když pojedem k našim! Má to i to přádavný patro nahoru, takže v tom můžoz spát i miminka. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
31.8.12 19:38

@Jarmila6 Že bych si přihodila? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
31.8.12 20:07

@Bananas Tak už je moje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
31.8.12 20:10

Jarmilka: a jakou myslis? já přemýšlím o té safari postýlce s žirafkou nebo medvídkem nebo postýlku od stokke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
31.8.12 20:30

@Jarmila6 já vím, jen jsem škádlila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.12 22:12

Já mam postýlku už připravenou v ložnici - dnes jsem vše dodělala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí