Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1075
26.8.12 22:10

Ze nekdo nedokaze snest muj zpusob vyjadrovani, neni muj problem. budto lidi prijmou, nebo ne.tobe prijde hloupa moje kritika, mne prijou hloupe vase tlachy v tomhle tematu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
27.8.12 06:18

Jsi hloupá, takhle se rozumný a slušný člověk prostě nechová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
27.8.12 06:55

Nesud, kdyz me neznas, zlato. jednou by se ti to taky nemuselo vyplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
27.8.12 08:02

@Lea239 Ale prosím tě :mrgreen: Tobě se jednou nevyplatí tvé jednání. Nemusím tě znát osobně, abych si o tobě udělala obrázek, stačil ten jeden příspěvek a mám jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
27.8.12 08:32
@Janinka1983 píše:
@Lea239 Ale prosím tě :mrgreen: Tobě se jednou nevyplatí tvé jednání. Nemusím tě znát osobně, abych si o tobě udělala obrázek, stačil ten jeden příspěvek a mám jasno.
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
27.8.12 10:29

@Lea239 taky mě to dorazilo že o nějakým jménu píšeš fuj, :cert: mám vybranýho taky ale už dýl Tobiáše a vyslovuje se krásně a obměny že neznáš? Tak třeba Tobiášku, Tobíku, Tobi, Tobčo. Jo a ještě budu mít Denise tak mu budeme říkat Deni, Denčo, Deníku, Dendo, Denisku. Mně zase připadá Pavel moc obyčejný, ale každýmu se líbí jiná jména. U nás v okolí žádný Tobiáš není ale Pavlů je tady pět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
27.8.12 11:05

@Jarmila6 :potlesk: Pro kluka jsme měli jméno Kryštof, ale zatím už mi 2 dr. potvrdili holčičku, tak to bude Terezka, no pokud jí ještě nenaroste pytlík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
27.8.12 11:52

Evidentne vam vsem lezou hormony na mozek, kdyz vas poburuje slovo fuj.to neni normalni a mezi takovejma slepicama fakt nebudu. nazdar..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
27.8.12 12:14

@Lea239 Tak teď ses předvedla v celé své kráse. Nevím proč nás urážíš nějakýma slepicema. My o Tobě taky tak nemluvíme. To jak se vyjadřuješ jasně hovoří o tom jaká jsi. Takže nazdar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
27.8.12 13:36

@Lea239 Konečně bude zase klid, nazdar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
27.8.12 13:39

Teda holky, cely vikend jsem tady nebyla a nestacim se divit…co se tady deje :?: ja jsem naopak rada, ze nekdo da jmeno obycejne a nekdo zase vznesene, popr. zajimave a mene obvykle, aspon neni nuda a nejmenujeme se vsichni stejne…a tezko soudit neci krestni jmeno kdyz ani nevime prijmeni..a dobre by to melo znit ve spojeni obou jmen 8)
Jinak mne se libi Tobiasek moc…kamoska budou mit bud Denise/Denisku…my porad pro pripad, ze Julince doroste pytlik vybrano nemame…zatim to vypada na Fanyska po tatkovi, ptz. se nam libi sama prosincova chlapecka jmena a to uz bude mit smudla narozky :lol: a tatinek mi zatrhl Mateje i Viktora :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
27.8.12 13:47

@Dafii Však nám nejde o jména jako taková, ale o to jak se dotyčná vyjadřuje. Podle mě to jde napsat normálně, že se mi to nelíbí a ne hned psát na nějaké jméno fuj. Mě se taky líbí ta i ona jména

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
28.8.12 10:53

@Lea239 a ostatní : Nemá cenu se tu takhle dohadovat, každý má jiný vkus a každému se líbí něco jiného, Lea to mohla napsat jinak, ale z toho, že zrovna takové osobě jako je ona ( podle toho, co jsem si tu přečetla) se nelíbí naše vybrané jméno si hlavu vůbec nedělám! Nám se jméno Tobias líbí a my ho budeme mít doma. Já tady v okolí neznám Tobiase a ani Tobiáše žádného. A i kdyby jich tu bylo deset, každého věc. Jméno se nám líbí a chápu, že někomu ne, také se mi všechna jména nelíbí, ale asi bych to napsala slušně a taktně. Ale děkuji všem, co se,,mě zastali". A Leo napsat, že ti něco přijde nadržené…nechápu, jak něco takovýho může dospělý a rozumný člověk vůbec vypustit z pusy. Jinak jak se všichni máte? jak vám rostou bříška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
28.8.12 11:04

Bříško roste na můj vkus nějak moc, i když mám zatím jenom kilo navíc. A malá se včera rozhodla, že z ní bude gymnastka, že i manžel se smál, jak mi poskakuje bříško :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
28.8.12 12:22

@Bananas Tak to máme úplně stejný, ta naše včera asi nacvičovala spartakiádu, či co :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí