Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ze nekdo nedokaze snest muj zpusob vyjadrovani, neni muj problem. budto lidi prijmou, nebo ne.tobe prijde hloupa moje kritika, mne prijou hloupe vase tlachy v tomhle tematu.
Jsi hloupá, takhle se rozumný a slušný člověk prostě nechová.
Nesud, kdyz me neznas, zlato. jednou by se ti to taky nemuselo vyplatit.
@Lea239 Ale prosím tě
Tobě se jednou nevyplatí tvé jednání. Nemusím tě znát osobně, abych si o tobě udělala obrázek, stačil ten jeden příspěvek a mám jasno.
@Janinka1983 píše:
@Lea239 Ale prosím těTobě se jednou nevyplatí tvé jednání. Nemusím tě znát osobně, abych si o tobě udělala obrázek, stačil ten jeden příspěvek a mám jasno.
@Lea239 taky mě to dorazilo že o nějakým jménu píšeš fuj,
mám vybranýho taky ale už dýl Tobiáše a vyslovuje se krásně a obměny že neznáš? Tak třeba Tobiášku, Tobíku, Tobi, Tobčo. Jo a ještě budu mít Denise tak mu budeme říkat Deni, Denčo, Deníku, Dendo, Denisku. Mně zase připadá Pavel moc obyčejný, ale každýmu se líbí jiná jména. U nás v okolí žádný Tobiáš není ale Pavlů je tady pět!
@Jarmila6
Pro kluka jsme měli jméno Kryštof, ale zatím už mi 2 dr. potvrdili holčičku, tak to bude Terezka, no pokud jí ještě nenaroste pytlík ![]()
Evidentne vam vsem lezou hormony na mozek, kdyz vas poburuje slovo fuj.to neni normalni a mezi takovejma slepicama fakt nebudu. nazdar..
@Lea239 Tak teď ses předvedla v celé své kráse. Nevím proč nás urážíš nějakýma slepicema. My o Tobě taky tak nemluvíme. To jak se vyjadřuješ jasně hovoří o tom jaká jsi. Takže nazdar…
Teda holky, cely vikend jsem tady nebyla a nestacim se divit…co se tady deje
ja jsem naopak rada, ze nekdo da jmeno obycejne a nekdo zase vznesene, popr. zajimave a mene obvykle, aspon neni nuda a nejmenujeme se vsichni stejne…a tezko soudit neci krestni jmeno kdyz ani nevime prijmeni..a dobre by to melo znit ve spojeni obou jmen ![]()
Jinak mne se libi Tobiasek moc…kamoska budou mit bud Denise/Denisku…my porad pro pripad, ze Julince doroste pytlik vybrano nemame…zatim to vypada na Fanyska po tatkovi, ptz. se nam libi sama prosincova chlapecka jmena a to uz bude mit smudla narozky
a tatinek mi zatrhl Mateje i Viktora ![]()
@Dafii Však nám nejde o jména jako taková, ale o to jak se dotyčná vyjadřuje. Podle mě to jde napsat normálně, že se mi to nelíbí a ne hned psát na nějaké jméno fuj. Mě se taky líbí ta i ona jména
@Lea239 a ostatní : Nemá cenu se tu takhle dohadovat, každý má jiný vkus a každému se líbí něco jiného, Lea to mohla napsat jinak, ale z toho, že zrovna takové osobě jako je ona ( podle toho, co jsem si tu přečetla) se nelíbí naše vybrané jméno si hlavu vůbec nedělám! Nám se jméno Tobias líbí a my ho budeme mít doma. Já tady v okolí neznám Tobiase a ani Tobiáše žádného. A i kdyby jich tu bylo deset, každého věc. Jméno se nám líbí a chápu, že někomu ne, také se mi všechna jména nelíbí, ale asi bych to napsala slušně a taktně. Ale děkuji všem, co se,,mě zastali". A Leo napsat, že ti něco přijde nadržené…nechápu, jak něco takovýho může dospělý a rozumný člověk vůbec vypustit z pusy. Jinak jak se všichni máte? jak vám rostou bříška?
Bříško roste na můj vkus nějak moc, i když mám zatím jenom kilo navíc. A malá se včera rozhodla, že z ní bude gymnastka, že i manžel se smál, jak mi poskakuje bříško ![]()
@Bananas Tak to máme úplně stejný, ta naše včera asi nacvičovala spartakiádu, či co
![]()