Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
18.12.12 01:42

Ahoj holky, dlouho jsme si tu nepsaly, tak si říkám, jak na tom asi jste, zda už jste maminkami nebo jste stále ještě v očekávání jako já :-) Tak jestli budete mít chvilku, tak písněte novinky :-)
Já mám termín na vánoce, čekáme Moničku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
18.12.12 05:56

Ahoj, tak já mám termín na Silvestra, všechno už mám nychystané, jen teď čekáme, kdy se Terezka rozhodne jít k nám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
18.12.12 08:42

Ahoj holky, taky jsem ještě 2v1, ale už bych ráda rodila, malá už má podle odhadu přes 3 kila, tak bych nechtěla rodit nějakýho obříka, vzhledem k tomu, jak jsem mrňavá :roll: Ale podle Dr se porod zatím nechystá, tak uvidíme, kdy na nás ten náš pokládek poprvé vykoukne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
18.12.12 09:21

No u nás to taky prý vypadá na obříka, snad se spletli, ale podle utz je tolerance 0,5 kg, tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
18.12.12 09:59

Ahojky, já taky stále 2 v 1…termín mám v sobotu, a malý dle odhadu 3,5 kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
18.12.12 13:40

Tak jste milé, že píšete, já už dle doktora načnutá k porodu, ale ted jsem zhubla kilo a půl, tak nevím.. Jinak malinká kope, vše v pořádku. Dneska mám zase monitoring a vyšetření. Kolik momentálně váží nevím, měla jsem utz. naposled ve 31tt. a to mi dr. říkal, že je odhad na 3,20 :-) Ale tak jsem to měla i u Ali a pak měla necelé tři kilča :-)
Holky a jak třeba perete hračky? Myslím tím plyšáky apod. A některé mají i nějaké zvonkohry, tak se bojím to nějak oprat.. Vím, že u první jsem to přetřela hadříkem v mýdlové lázni, ale je to drbačka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
18.12.12 13:50

Ahojky, mně se narodil chlapečk v 38 tt, musel nakonec císařem. Nastali strašný komplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
18.12.12 14:03

@heli111 Tak hlavně, že to dobře dopadlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
18.12.12 16:19

Ahoj holky, občas jsem nakouknu, ikdyž jsem tu moc nechodila, ale v dubnu jsem taky našla // ;)

Párkrát jsem si tu psala s Janinkou…

Já mám termín 28.12. a odhad váhy, teď v 39t jsou 4kg! Taky jsem z toho byla docela vyděšená, ale moje dr. to nějak extra neřešila. Jen mám strach, kdybych přenášela, aby prcek ještě nenarostl. Ten odhad prý se může lišit i o 500g, ale jak dolů, tak nahoru 8o

Měla jsem s tím trošku počítat, manžel má skoro 2 metry a když se narodil, měl 4,10 ale já tak nějak počítala s tím, že se to třeba zprůměruje. Já měla necelé 3kg, když jsem se narodila. Tak teď právě řeším, jestli se jí zeptat na dalším monitoru, zda jsem schopna v klidu porodit i větší mimi. Nikdy mi neměřili pánev apod. Ale tak snad ví, co dělají, kdyby náhodou. Já nechci vypadat jako nějaká hysterka, ale ono by snad bylo lepší, kdybych nevěděla, kolik má…

Jinak já čekám holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
18.12.12 17:40

@verrda Ahoj :hug: To můj manžel má přes 2 metry, ale jako miminko byl malinkej, do čtyř kil a já měla 2,8 kg, tak jsem si říkala, že by mohla mít malá taky do třech kil nebo max ty 3. Ale ten odhad mě znervózňuje, i když vím, že to nemusí být pravda… Taky mi pánev nikdo neměřil :nevim: Snad to nějak zvládneme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
18.12.12 17:41

@heli111 Doufám, že jste v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
18.12.12 19:00
@Janinka1983 píše:
@verrda Ahoj :hug: To můj manžel má přes 2 metry, ale jako miminko byl malinkej, do čtyř kil a já měla 2,8 kg, tak jsem si říkala, že by mohla mít malá taky do třech kil nebo max ty 3. Ale ten odhad mě znervózňuje, i když vím, že to nemusí být pravda… Taky mi pánev nikdo neměřil :nevim: Snad to nějak zvládneme :kytka:

Janinko, co jiného nám zbývá, viď? :) Ale já si pořád říkám, že kdyby opravdu věděli, že by mohl nastat problém, začali by toho císaře řešit. A jestli jste byli oba menší při narození, myslím, že nebudete mít tak velké miminko ;) Údajně je to fakt geneticky dané a nejde to moc ovlivnit :nevim:

A co jinak, jak se cítíš? Nějací poslíčci apod.?

Já jsem už asi týden otevřená na 1,5cm. Dr. mi pořád říká, jak hezky se připravuju a že bych přenášet neměla, ale taky se na to nemám upínat. Od 37t piju 3 x denně maliník, ale teda poslíčky asi nepoznám. Dr. mi říkala, že až porodím, budu vědět, že jsem je měla. Minule na monitoru mi říkala, že vidí, že se v děloze něco děje. Teď v pátek jdu před svátky po 4 dnech znova, malá je hrozně klidná, je to potvora a začíná se pořádně hýbat až v noci. No sestřička mi ji pořád budí, ale ona je do 10 sec. zase tuhá :mrgreen:

Jak to máte s pohyby vy holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
18.12.12 19:42

Tak to ta moje „potvůrka“ je v jednom kole pořád, hlavně na monitorech si řádí ostošest :mrgreen:, ale zase v noci o ní nevím, ještě mě ani jednou nevzbudilo v noci kopání. A poslíčky taky nepoznám, mě už bolí celý spodek pořád, takže nevím.
Já jdu zítra na kontrolu, měmůj dr. pořád říká, že se nic nechystá, tak já mám sice ještě čas, hlavně vydržet přes Vánoce a pak už mi to je jedno, sbaleno a nachystáno mám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
18.12.12 19:46

@verrda Tak naše malá je taky klidná a převážně v bříšku spinká, snad jí to vydrží i po narození :D Teď už se v bříšku jen tak protahuje a převaluje, už tam asi nemá moc místa. Občas, když se celá našponuje, tak to teda pěkně bolí a mám pocit, že mi ta její nožička každou chvilku vyleze z břicha ven :mrgreen:
U mě se to už taky cca 3 týdny chystá na porod, čípek je vysoko a měkký, ale totálně uzavřený :roll: Ale Dr říkal, že to nic neznamená, že můžu porodit kdykoliv nehledě na ten čípek :nevim: Ale dolům se prý nic netlačí :( Na kontrole jsem byla v pondělí a nález bohužel od minulého týdne vůbec nepostoupil, tak jsem byla trošku nešťastná. Vysnila jsem si totiž, že se malá narodí ještě ve znamení střelce, což je do pátku a vypadá to, že to nedopadne, tak se s tím musím smířit :(
Maliník taky piju už třetí týden, jím pupalku na elasticitu kůže, cvičím s Epinem a masíruju hráz. Jsem zvědavá, jestli budu bez nástřihu, dělám pro to vše… Poslíčky mám, jsou to MS bolesti, někdy silnější někdy slabší a přicházejí pravidelně, třeba hodinu v kuse po pěti minutách a pak to ustane. Bříško mi taky občas tvrdne, ale nic hrozného, ve 30.tt to bylo horší, byla jsem kvůli tomu i 2 dny v nemocnici na kapačce :roll: Tehdy jsem se bála, že se malá narodí moc brzo a teď když je hotová a už v bříšku být nemusí, tak se jí tam nějak líbí :zed:
Jo a já na monitoru žádné extra kontrakce nemívám, napětí v děloze max 25, takže nic moc. Další kontrolu mám 27.12. a moc si přeju, abych tam už nešla a měla malou u sebe!!! No ale pokud tam dorazím, tak mám od Dr slíbenýho Hamiltona, tak tŕeba do konce roku porodím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
18.12.12 19:56
@Bananas píše:
Tak to ta moje „potvůrka“ je v jednom kole pořád, hlavně na monitorech si řádí ostošest :mrgreen:, ale zase v noci o ní nevím, ještě mě ani jednou nevzbudilo v noci kopání. A poslíčky taky nepoznám, mě už bolí celý spodek pořád, takže nevím.
Já jdu zítra na kontrolu, měmůj dr. pořád říká, že se nic nechystá, tak já mám sice ještě čas, hlavně vydržet přes Vánoce a pak už mi to je jedno, sbaleno a nachystáno mám :)

Tak to je fajn, že ti malá spolupracuje u monitorů. Já ji vždycky domlouvám, ale je mi to prd platné :lol:

A ty máš termín kdy? A tu váhu, řekli ti? Ono to, že se nic nechystá vůbec nic neznamená, všechno se může v momentě změnit… Já jsem otevřená a taky prd ;) Kámoška jela s kontrakcema při 1,5 cm rodit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí