Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@heli111 Juuuu, no ten je nádhernej!!!
To byl teda docela kus na to, že se narodil o 14 dní dřív
A co nastalo za komplikace, jestli se můžu zeptat?? Jsem ráda, že jste v pořádku, užívej si malého, gratuluji ![]()
@Janinka1983
Dostala jsem obrovskou alergickou reakci na kapačku penicilinu, kterou mi dali v porodnici a prestala jsem dychat.
@Bananas Moc gratuluji!!! ![]()
Janinko, jak se cítíš?
Já už jsem předána do porodnice, včera jsem tam byla dokonce 2× na monitoru, protože se jim něco nezdálo. Dnes ráno zase, ale dle dr. monitor pěkný, tak jsem si trošku oddychla.
Jinak pořád slyším, jak jsem hezky připravená a porod je na spadnutí. Zítra mám ofic. termín. Co mě trošku děsí, tak včerejší odhad z UTZ (4100g), ale opět dle dr. by to mělo být rychlé. No, sama jsem zvědavá, jaký cvalíček se nám narodí… A že v případě odhadu většího miminka se nenechává moc dlouho přenášet, já si třeba říkala, že mě budou chtít jako prvorodičce dělat CS, ale nepadlo o něm žádné slovo ![]()
@verrda Já se cítím už celkem hrozně
Hlavně mě příšerně bolí stydká kost, chůze je pro mě utrpení, kolikrát už se mi chce brečet
Na porod to u mě prý nevypadá, CS pořád 1 a jsem úplně zavřená ![]()
No vaše mimi bude asi kus, ale zas ty odhady se můžou dost mýlit, tak uvidíš. Porod určitě zvládneš, držím pěstičky a určitě pak dej vědět ![]()
Ahoj holky, Monicka se narodila 28.12. ve 23h s miry 2960g a 50cm ![]()
@Kamka33 Juuuuuu, moooooc gratuluju!!!
Rodila jsi v termínu nebo dřív???