Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kacisekm Děkuji za rady
Včera to právě po horké sprše téměř ustalo a dnes se neděje téměř nic, tak dál čekáme, už je to dlouhý… ![]()
@Janinka1983 tak to je možné že začínáš rodit…:D já to měla taky tak jak to popisuješ…a jakmile to bylo po 5 minutách tak jsem si začala říkat že asi fakt rodím… ![]()
a pokud to bylo ono, tak už máš asi slečnu u sebe… ![]()
@KeyTynka Nene, pořád jen poslíčci, nikdy se to nerozjede, už mi z toho hrabe
No nic, v úterý v porodnici se to rozsekne…
Jani, já jsem teda měla kontrakce hned pravidelné po pěti min a nijak výrazně bolestvé, Tu větší bolest jsem vnímala pár vteřin, ostatní jen takový tlak.. A taky jsem rodila, i když mi to nepřišlo.. Ještě jsem se u toho starala o starší dcerku.. Ale jelikož to bylo pravidelné, a několik hodin, i když slabé, tak jsem radši jela a už si mě tam nechali a to bylo v 19hod a ve 23 jsem porodila..
@verrda a tebe neprostouchli? mne dvakrát
a pak začly kontrakce, slabé, ale po pěti min…
Ahoj holky,
tak 5.1.2013 se nám narodila Klárka, 54 cm a 4350g ![]()
@verrda Teda, taky pěknej cvalík!!!
Nám se Sophinka narodila 11.1. v 9:40 s váhou 3,75 kg ![]()
@Janinka1983 píše:
Ještě jsme v porodnici, zítra nás snad pustí domů
Moc gratuluji Jani a přeji hlavně zdravíčko vám oběma ![]()
Tak přikládám fotečku ![]()
Ony jsou ty větší děti takové muchlovací ![]()
A co porod, všechno v pořádku? Já si docela užila ![]()
@Janinka1983 píše:
Ještě jsme v porodnici, zítra nás snad pustí domů
Já když Tě vidím na té fotce, to musela být pro tebe taky fuška co? Ty jsi takový drobňous ![]()
@verrda, @Janinka1983 : holky gratuluji k holcickam, meli krasne miry. a verim ze jste stastne ze uz to konecne mate za sebou ![]()
@kacisekm píše:
@verrda, @Janinka1983 : holky gratuluji k holcickam, meli krasne miry. a verim ze jste stastne ze uz to konecne mate za sebou
To určitě, děkuju moc… ![]()
A ty už máš miminko, nebo budeš rodit?
@verrda No jo, já si taky užila, byl docela mazec jí vytlačit
Ale nakonec to dobře dopadlo. A máš pravdu, ty větší děti jsou takový čisťoučký, rozkošný ![]()
@verrda @Janinka1983 holky, moc gratuluju k mimíškům a obdivuju vás, mě stačí rodit děti do tří kil, vytlačit ty větší je pro mě dost hustá představa.. Malá má ted necelý měsíc a představa, že ji mám při současných mírách rodit, nemožné!! Takže jste pro mě hrdinky!! Mějte se krásně a at mimča pěkně rostou a nezlobí
A ještě se zeptám, co kočárky?? Jste s nima spokojené?? Myslím hlavně ve sněhu..