Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6094
28.5.13 01:30

@Kamka33 Huraaaaaaa!!! :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
28.5.13 13:35

Ahoj holky,

já jsem byla na sociálce až dneska. Samozřejmě jsem neměla potvrzený papír od OSSZ, nechápu, oni to mají nějak rozdělené, takže čekám, až mi přijde a pak až teprve můžu žádat! :cert:

Jinak my jsme 14 dní po druhém očkování a před týdnem jsem nechala Klárce nastřelit náušničky ;)

Holky, jak vaši prckové snáší očkování? Klárka první očko úplně v pohodě, po druhém byla plačtivá a měla teplotu. Snad to třetí bude už bez problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
28.5.13 14:31

@verrda To je beruška kráááásnáááá!!! :* My jsme byli na očkování zatím jen jednou, ve třech měsících, ve čtyřech nás neočkovali, protože měla malá rýmu, další očkování nás čeká přesně v pěti měsících, 11.června, tak jsem zvědavá. Na to první taky neměla žádnou reakci. Jak ti jde kojení, pořád dobrý??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
28.5.13 15:26

@verrda : my hexu v pohode, synflorix mel koprivku a rozmokval mu ekzem, skoncil na antibiotikach. dalsi synflorix uz tedy nedavame a posledni 3 hexu nam budou pro jistotu davat v nemocnici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
28.5.13 16:12

@verrda Tak my první dvě očkování bez reakce, jen byla Terezka spavější. Třetí dávka nás čeká příští týden. Dávali jsme hexu a prevenar současně.
U nás si sociálka všechno zjišťovala sama, jen jsem jim dala tu žádost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
28.5.13 22:01

@Janinka1983 Pořád kojím, ale už jen z jednoho prsa, druhé pomalu ale jistě vysychá :( Jen musím občas odstříkat zatvrdliny, které teda bolí jako čert. Ale jedno funguje dobře. Přála bych si to vydržet do 8 měsíce… Možná jsem mohla být trpělivější a Klárka by si zvykla i na to neoblíbené, ale trápily jsme se dlouho, ublinkávala atd. takže jsem to nechtěla hrotit.

No každopádně, dneska vím, že u druhého prcka budu začínat neoblíbeným a už budu vědět, co a jak! ;)

@kacisekm Jejda, tak to mě mrzí… Chudáček. A vy už nemusíte ten Synflorix vůbec? Já myslela, že když už se očkuje, musí se doočkovat do konce :nevim: Ale tak to je logické, když na to tak špatně reagoval.

@Bananas Já nechala taky současně Hexu a Prevenar. Na další očko jdeme 19.6.

Tak vidím, že sociálky to řeší, jak se jim hodí :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
29.5.13 07:17

@verrda : tim ze mel reakci ( a to do 24 hodin) tak nam to bylo i doporuceno nedavat dal, ono se rika ze kazde dalsi podani alergenu ma horsi a horsi prubeh reakce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
29.5.13 08:37

@verrda Taky budu u druhého mnohem chytřejší a už teď se moc těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
30.5.13 00:19

Ahoj holky, krásná holcicka s tou nausnickou :-) A jak to zvládala to nastreleni??
My jsem teda obihali na ten rodicak vsecko a jeste jsem si pritom menila trvale bydliste, tak se vsechno prepisovalo.. no bylo to narocne jak pro me, tak pro Ali, Moni to vicemene prospala..
Jinak ja kojim uz lip i z levyho, Alicka mi ho rozkojila, jak si semtam chce taky cucnout, tak ji davam to levy, co Moni odmita, a ona se nacucne a drzi a saje i par minut, tak mi ho kapku rozkojila :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
30.5.13 00:34

@Kamka33 No super, kolik je Aličce?? Známá má mimčo a tříletýho kluka a ten jí taky roztahal několikrát prso, kde měla zánět a retence, takže ty starší dítka jsou na tohle parádní, lepší než odsávačka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
2.6.13 07:32

@Janinka1983 Alicka bude mit v zari tri roky :) Jo, uz je vic zavisla jak Moni:)) Moni mi vcera odmitla dokrm a chtela jen me:)) Prikrmy jsem zatim odlozila, ty sklenicky odmita :( Obe holky chytly paradni rymu od tatinka :cert: Takze detsky den prolezime..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
10.7.13 00:32

Ahoj maminy, co je novyho?? Pekne leto :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
10.7.13 06:25

Ahojky, my se máme dobře, Terezka už pěkně papá příkrmy a večer kaši a teď konečně začala i přesnídávky. Pěkně se už otočí ze zad na bříško, no zpátky jí to ještě moc nejde, takže člověk je pořád ve střehu. Už to není takové to spací a jen ležící miminko :lol:. Spí pěkně celou noc, přes den si taky občas dáchne, takže pohoda. Jen někdy nemůže usnout a to je potom boj.
Taky přeju hezké léto a hodná miminka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
10.7.13 09:25

Ahoj holky, my se máme taky dobře, malá už je pěkný číslo, pořád si něco žvatlá, piští a nebo vříská, krásně se směje, ale mám občas pocit, že už je i pěkně vyčůraná :mrgreen: V noci se budí na papání jen jednou, a to až kolem páté ráno a pak ještě spí do 7-8:30, jak kdy. Přes den naspí dohromady tak 2 hodinky, takže taky celkem dobrý, ale celkově už vyžaduje více pozornosti. Byla jsem zvyklá, že mi ještě do nedávna odpoledne spala v kočárku skoro 3 hodiny a teď poslední týden už ne, co kdyby jí něco uteklo, že :lol: Zítra jí bude půl roku a je stále plně kojená, stále jí odsávám mlíčko a budu pokračovat i po zavedení příkrmů. Jinak se zatím teda nepřetáčí, ale už jí moc nechybí, většinu času tráví na boku a snaží se a snaží, takže to čekám každým dnem. Váží něco přes 7 a půl kila, do poradny jdeme až za 14 dní, tak pak budu vědět přesné míry. Taky přeju krásné léto :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
10.7.13 09:52

@Janinka1983 No terezka to měla stejně, pořád jí chyběl ten pomyslný krůček k přetočení a najednou jeden den koukám a už byla na bříšku a od té doby se pořád přetáčí. S tím spaním přes den to máme obdobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí