Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
27.6.12 07:38

Ahoj holky, všem gratuluji k úspěšným testíkům a zdravým miminkám v bříšku :-) Já jdu na tripple testy příští středu.
Ještě se zmíním o sexu v těhotenství. Ano může se narušit stykem placenta, tak raději opatrně. Pěkné letní dny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
27.6.12 09:47

@Janina88 Mě taky zblbli u doktora, myslela jsem, že mi vezmou krev a z ní udělají výsledky které ponesu do speciálního screening centra, dokonce mi i po telefonu v tom screening centru sestřička říkala, ať si hlavně vezmu výsledky z krve…no a pak tam přijdu a zjistím, že mám jen HIV, krevní skupinu aj., takže mi museli brát krev až ve screening centru a čekala jsem víc než 14 dní na finální výsledky.

DOktoři jsou vždy opatrní, nikdy ti neřeknou, že „miminko je stoprocentně v pořádku“, protože se vždycky může přihodit něco co se neodhalí a jsou zkrátka opatrní…žádné testy nejsou stoprocentní, ale zbytečně se nestresuj.

Mně třeba včera můj doktor řekl úplně s klidnou tváří, že na velký utz se musí do 22 týdne, aby mohli těhotenství „de lege artis“ bez problémů ukončit v případě zjištěného problému. Nejsem úplně cíťa, ale tohle mě krapet zarazilo. Vždycky se to přece dá říct i jinak :cert: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
27.6.12 09:53

@KeyTynka Já si myslela, že tripl testy se dělají všem, ale mně po negativním screeningu v prvním trimestr řekl doktor rovnou že není potřeba tripl testy dělat, že stejně mají nižší průkaznost, takže jdu až na velký utz ve 20tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
27.6.12 09:55

@lucillee
Hele po včerejší zkušenosti co mi řekl doktor jsem byla taky docela rozhozená, a sama jsem si řikala proč mi o tom povídá!!! :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
27.6.12 10:00

@lucillee
a už jsi na ten velký UTZ objednaná, já tam teď volala a paní mě objednala na 3.8. to budu 20+6tt ptala jsem se jestli to není pozdě no a ona že prý je to standartní že se to prý dělá mezi 20-22 tt :nevim: Tak jí věří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
27.6.12 10:01

@Janina88 zkus ho neřešit, podle mě doktoři až na vyjímky moc nechápou že si to pak doma v hlavě přehráváš a přemýšlíš nad tím…chtělo by to trošku psychologie, zas na obranu toho mého doktora musím říct, že vždy když mě léčil, bylo to všechno efektivní a účinné, takže ví co dělá, jen není typ na povídání si s maminkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
27.6.12 10:05

@Janina88 musím se objednat, teď v nejbližších dnech, vychází mi to na první dva týdny v srpnu, mudr. mi řekl, že to musí být 20-22tt (odvodnil to tím ukončení v případě vážné vady)…ještě čekám jak pořešíme s přítelem dovolenou, musíme si konečně potvrdit termín a hned se objednám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
27.6.12 10:08

@lucillee No to víš že si to neuvědomujou, manžel na mě doma koukal a řiká mi ty jsi blázen takhle se zbytečně nervovat, no má pravdu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
27.6.12 10:09

Ahoj holky, můj gyndař je teda úplně zlatej. Říká mi jen info, které mě nevyděsí :-) Ale já nevím, ve 20tt. jít ještě na potrat, to mi příjde strašný. Vždyť už je to malej človíček, už vnímá myslím i bolest :-( Já bych asi k potratu nepřistoupila, asi bych porodila i dítě s vadou. Nevím, no.. Potrat je pro mě až to nejposlednější, musel by plod fakt ohrožovat můj život nebo tak něco.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
27.6.12 10:23

@Janina88 Ale máme na to nárok! Kdy jindy bysme směly být labilní a iracionální když ne teď? Já byla vždycky drsňák…ale teď bulím i když vidím nemocné zvířátko v televizi :lol: Ale můj chlap mě taky pořád uklidňuje…on hodně cestuje, takže často po telefonu, což pro něj taky není úplně jednoduchý.

Hlavně mysli pozitivně, já si vždycky říkám, že těch maminek co mají nemocné miminko v tom celkovém počtu není zase tolik, tak se snažím si to nepřipouštět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
27.6.12 10:29

@lucillee
Snažím se rozhodně myslet pozitivně, a manžel mě taky dost podporuje je to srandista, takže mě vždycky strašně rozesměje :mrgreen:
Já jsem byla vždycky taková žena drsnější a je tak mě něco nerozházelo, teď pomalu brečit když vidím v kreslený pohádce jak ubližujou méďovi :mrgreen: :mrgreen: Se tomu teď směju, ale oni na něj byli vážně zlí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
27.6.12 10:30

@Kamka33 To máš kliku, že je tvůj mudr. chápající…já zas nechci měnit teď když jsem těhotná a hlavně můj doktor je profesně dobrý. Pro mě osobně je utz ve 20tt taková poslední zkouška a když to bude OK tak věřím, že mě už v těhotenství vůbec nic nerozhodí!

Podle mě záleží na tom, jakou vadu najdou, jsou věci, které se dají dnes úspěšně operovat, ale miminko těžce postižené bych si asi nenechala, i přes tu strašnou bolest…ale je těžké o tom spekulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
27.6.12 10:35

@Janina88 Tak to jsme na tom úplně stejně! :lol: Můj chlap je taky vtipálek a umíé podržet, jsem za to vděčná. Můj nejhorší zážitek posledních dní byl film Lidice, já trubka na to neměla koukat :zed:, řvala jsem jak malá a ještě jsem měla zlý sny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
27.6.12 10:47

@lucillee
No tak lidice jsem viděla už dávno a to jsem nebyla ještě těhotná, hned potom jsem viděla hlídač č 47?? Nebo tak něco a to jsem taky neunesla, takže koukat na to teď brr dej mi pokoj :mrgreen:
Mě stačilo že jsem asi před měsícem dočetla pravidla moštárny, zas tak drsný to nebylo ´, ale hormony vzali za svý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
27.6.12 10:52

@Janina88 jj hormony se mnou cvičí, teď se mi na naší zahradní party nepovedlo hovězí, bylo tuhé, vím, že to nebyla až tak docela moje vina, prostě blbý maso, ale pár keců přítelovy sestry a já večer bulela jak želva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí