Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kamka33 to že je obřík byla legrace
jinak v riflích mě taky tlačí tak nosím jen ty co jsou mi v pase volnější, těhu věci jsou mi ještě velké a ted na léto ani nic kupovat nechci chci to odtahat v tom co tu najdu ![]()
@Kamka33 jinak šaty ani náhodou v tom to jde nejvíc vidět, ale ještě to neni vidět jako těhu bříško ale spíš jak špek takže šaty neeeee ![]()
@MonikaL Já zas nosím jenom šaty, všechno ostatní mě tlačí a mám stejně pocit, že už to jde u mě vidět ve všem ![]()
@theresque to na mě taky to jde vidět tak nosim radši volnější trička dokud nebude bříško hezčí pak ho klidně ukážu i v šatech ![]()
@MonikaL
tak to jo
Já jsem se na bříško už tak těšila až začne růst, že mě baví i to malé, ještě se s ním dá elagantně pohybovat ![]()
@theresque a plno lidí mi říká že takhle brzy mít břicho ještě nemůžu, ale já mám večer břicho jak meloun, jsem nafouklá, zavodněná atd. už i po ránu jde vidět ![]()
Holky, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte problém s tím angelsounds, jestli jde vždy srdíčko najít. Jinak jsem si ho teď zkusila objednat na anglickém ebay a nešlo mi to, psalo mi to, že nenám nějaké oprávnění nebo co ![]()
Barnys, mne se obcas miminko schovává a trva mi delší dobu, nez jo najdu, jednou jsem ho dokonce nenašla a byla na nervy, ale druhy den rano jsem ho našla hned. Je to krasny to srdíčko slyšet, jsem ráda, že angelsounds existuje.
Tak jsem z toho jelen, nekdo ma miminko 4,5cm a stari urceno na 11+5 a ja mela 4,77 a napsala do prukazky jen 11+4…dalsi tyden melo 5,46 a napsala 12+1…jak jste na tom vy? ![]()
@barnys píše:
Holky, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte problém s tím angelsounds, jestli jde vždy srdíčko najít. Jinak jsem si ho teď zkusila objednat na anglickém ebay a nešlo mi to, psalo mi to, že nenám nějaké oprávnění nebo co
Barnys, zvenku se ti to moc nevyplatí. Pokud je to mimo zemí EU, pak platíš šílené clo a navíc to hrozně dlouho trvá kvůli tomu, že to celníci zadrží na x dlouho a pak ještě platíš poplatek jim za „úložné“.
Podívej se spíš, jestli neseženeš v Česku - třebas i starší, jen by sis vyměnila baterii, to je minimum. Zeptej se holek tady na emiminu, jestli někdo neprodává, docela dost holek to používalo a už odrodily.. jukni i na net, já nový našla do 1000 kč (třebas tady: http://www.detska-planeta.cz/…-Angelsounds ), to je ještě rozumná cena, myslím.
@Dafii píše:
Tak jsem z toho jelen, nekdo ma miminko 4,5cm a stari urceno na 11+5 a ja mela 4,77 a napsala do prukazky jen 11+4…dalsi tyden melo 5,46 a napsala 12+1…jak jste na tom vy?
Tu délku těhu určovala podle utz nebo podle termínu MS?
@Dafii píše:
Tak jsem z toho jelen, nekdo ma miminko 4,5cm a stari urceno na 11+5 a ja mela 4,77 a napsala do prukazky jen 11+4…dalsi tyden melo 5,46 a napsala 12+1…jak jste na tom vy?
Daffi, oni mají podle mě v tom ultrazvuku nastavené určité hodnoty a podle toho se to počítá. Já jsem jeden týden byla na ultrazvuku, podle velikosti mimča mi doktorka řekla, že jsem 9+6 a jak jsem tam šla přesně za dva týdny, tak mi řekla, že jsem 12+6, že prý to mimčo růstem dohnalo. Tak babo raď ![]()
@hanak
podle utz, dela mi ho na kazde kontrole a vzdy podle nej zapise hodnoty do tehot. prukazky.. ![]()