Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@hanak píše:
Barnys, zvenku se ti to moc nevyplatí. Pokud je to mimo zemí EU, pak platíš šílené clo a navíc to hrozně dlouho trvá kvůli tomu, že to celníci zadrží na x dlouho a pak ještě platíš poplatek jim za „úložné“.
Podívej se spíš, jestli neseženeš v Česku - třebas i starší, jen by sis vyměnila baterii, to je minimum. Zeptej se holek tady na emiminu, jestli někdo neprodává, docela dost holek to používalo a už odrodily.. jukni i na net, já nový našla do 1000 kč (třebas tady: http://www.detska-planeta.cz/…-Angelsounds ), to je ještě rozumná cena, myslím.
Hanak, já jsem si právě proto našla anglický ebay, abych nemusela platit clo ani DPH a poštovné je celkem rozumné. Pořád to vycházelo o dost levněji. Ale nakonec jsem angelsounds objevila na našem aukru, tak si ho asi objednám tam. Už se na něho strašně těším
sice mě od toho všichni odrazují, ale je mi to jedno. Je to moje těhotenství a moje nervy, jestli je vše OK, tak ať si každý říká, co chce. ![]()
Dafii, to neřeš. Den sem, den tam.. akorát to vynervuje a přitom mimi je ok. Každý má prostě svoje tempo růstu, tady se dny nepočítají vůbec, jen týdny.
Barnys - přesně tak, je to tvoje těhotenství a tvoje nervy a když ti ten přístroj dodá klidu, pak vůbec není co řešit!! ![]()
@Dafii já zase měla jeden týden miminko dle utz přesně 8+0tt a o týden mladší to byla středa a za týden v úterý jsem musela opět na utz a podle něj bylo miminko zase 10+1tt přesně dle ms, takže ono si asi nevybereš, hlavně že je vše v pořádku ![]()
Dobré ráno holky, už jsem zmatená, kdo je v které skupině a uzavřené a neuzavřené, tak napíšu i sem
Včera screening negativní, za 14 znovu na krev pro nějaké srovnání nebo co, nevím
Prcek dohnal třídenní skluz a ted jsme do konce o den starší. Posílám fotečku ![]()
@MonikaL píše:
@mamka snažilka moc hezké fotečky, řekl ti dr co to bude?
Neřekl, říkal, že ted by to bylo 50 na 50, tak ještě počkáme ![]()
@mamka snažilka Ahoj a moc gratuluji. Já jsem si dnes volala na výsledky krve ze screeningu a vše je ok. Tak a 11.7. krev a 18.7 screening znova, tak jsem vzvědavá a doufám, že to bude dobrý ![]()
@Lexuska píše:
@mamka snažilka Ahoj a moc gratuluji. Já jsem si dnes volala na výsledky krve ze screeningu a vše je ok. Tak a 11.7. krev a 18.7 screening znova, tak jsem vzvědavá a doufám, že to bude dobrý
Další screening? Já už se v tom skutečně nevyznám ![]()
@mamka snažilka píše:
Dobré ráno holky, už jsem zmatená, kdo je v které skupině a uzavřené a neuzavřené, tak napíšu i semVčera screening negativní, za 14 znovu na krev pro nějaké srovnání nebo co, nevím
Prcek dohnal třídenní skluz a ted jsme do konce o den starší. Posílám fotečku
tak to velká gratulace. a říkal doktor, jestli se spíš přiklání k tomu, že je to kluk a nebo že holka?
holky, a odkdy to doktoři teda asi určují? myslíte, že kdybych šla na 3D ultrazvuk tak za dva týdny, tak už by mi to řekli? můj doktor má děsně zastaralý ultrazvuk, minule mi řekl, že mi to může říct za dva měsíce
tak si raději zaplatím 3D ultrazvuk.
Ahoj BArnys: já byla na 3D v 12 tydnu, ale poznat to nebylo. Muj gynekolog ma take 3D, ale rikal, že to vetsinou jde poznat až ve 20tt s jistotou, a nekdy už od 17 tt.
Holky cítíte se take tak jako nafoukle? JAkoby mě trapilo nadýmání, ale nevím co to přesne je a jestli to je normální.
@barnys myslím že tak jakože najisto ti řeknou kolem toho 20tt. a co se týče 3D utz tak u nás ho dělají až někdy od toho 22tt.
Aha holky, takže tak jako tak si budu muset počkat.
a nezkoušela jste některá ten močový test??
BArnys: jaky močový test?
o tom jsem nikdy neslysela. Kde se to da sehnat?
@heli111
http://www.otehotnet.cz/…hlavi-ditete
Ale řekla bych že je to docela drahá srandička ![]()
JAninka: Díky, tak o tom jsem jeste važně neslyšela
. V lekarne to asi neprodavaji, že?