Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
616
12.6.12 16:05

Holky tak já jsem už taky zpět ze screeningu :) Miminko je nádherné, srdíčko mu krásně bije pravidelně, má uzavřenou nosní kůstku, nemá žádné otoky a páteř má v pořádku :hug: krev taky dopadla dobře tak se mi konečně pořádně ulevilo ;) (miminko se asi budu pěkně stydlivý :) čvrt hodiny jsme se museli procházet a setřepat ho, aby se nám krásně ukázalo :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
12.6.12 16:27

@theresque krásná fotka :palec: už se těším na zítřek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
12.6.12 18:02

Gratuluji k dobrým výsledkům, holky!!! A co pohlavi, jeste se to neda poznat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
12.6.12 18:47

Mně pohlaví tedy neřekli. Prý se to dá poznat až v cca 2O týdnu. Někdy třeba ale i v 17 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
12.6.12 19:41

Holky jak poznáte že se miminko hýbe v angelsoundu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
12.6.12 19:54

Holky gratuluji k uspesnym kontrolam :potlesk:
ja brisko, boky a prsa mazu take od zacatku. jsem kosmeticka tak mazu kosmetikou ze kterou pracuji. jiak oleje opravdu kuzi vysusuji, ale kazdemu vyhovuje neco jineho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
12.6.12 21:02

@Lojzička fotečka bude až je nahraju z mobilu do NB, ale mi osobně se teda víc líbí fotečka přímo od moji doktorky, protože, ta ze screeningu se mi zdá taková trochu mázlá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3250
12.6.12 21:16

Ahojky, moje kontrola dopadla špatně, zítra jdu na revizi. Jsem 10 TT. Nebylo vidět srdíčko. Holky opatrujte se a všem přeji jen a jen příjemné zprávi na kontrolách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
12.6.12 21:46

Anastazia6, je mi to moc líto!!! :'(. Buď statečná a silná, snad to brzy přebolí a budeš mít sílu na další pokus. Držím ti pěstičky a posílám pohlazení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
12.6.12 22:36

@anastazia6 To mi je strašně moc líto…Přeju vám do budoucna už jen samé pozitivní zpávy a hodně štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
13.6.12 04:16

@anastazia6

Jej, to mě moc mrzí :( Ono když se to stane, příroda ví, proč, že většinou bylo s drobečkem něco v nepořádku.
Hrozně moc držím palce, ať se co nejdřív můžeš radovat z // a hlavně po 9i měsících z plné náruče voňavého vřískajícího klubíčka :srdce:

• Citovat
  • Upravit
hanak
13.6.12 04:20
@MonikaL píše:
Holky jak poznáte že se miminko hýbe v angelsoundu?

Tak já ty pohyby zřetelně slyším asi teprve týden, předtím ne.. je to jiné, běžně ti bříško různě škrůtá, ale pohyby miminka jsou takové náhlé žbluňk, spíš jako „žbl“ bez dalších efektů.
Když to posloucháš, úplně to navozuje představu, jak si právě spokojeně kope :)
Jinak asi jsem blázen, ale občas už i ten pohyb vnímám. Ikdyž je to z mého pohledu dost brzy, asi ale hodně záleží na pozici miminka - když je např. natočený zádíčky k břišní stěně a nějak se zapře, že se o tu břišní stěnu opře, tak tohle se přehlédnout už opravdu nedá. Jinak ho ještě moc nevnímám.. tu a tam zamávání motýlých křídel, ale spíš to cítím asi proto, že vím, co mám cítit a jak to má být cítit ;)

• Citovat
  • Upravit
hanak
13.6.12 04:23

@theresque
Gratuluju! :palec: :hug:

• Citovat
  • Upravit
1181
13.6.12 06:28

Dobré ráno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
13.6.12 06:40

Dobré ráno, děvčata, mám opět dotaz ohledně angelsounds. Když posloucháte miminko, tlačíte přístrojem na bříško, jakobyste se chtěly dostat blíž k miminku, nebo jen tak volně jezdíte po bříšku bez jakéhokoliv tlaku??? Jinak jsem přibrala už 3 kg, tak jsem se změřila, abych přišla na to, kde to všechno mám, a je to potěšující, mám to hlavně v prsou!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mám přes prsa víc o 5 cm 8o Přes zadek o 2 a přes bříško taky o 2, takže zatím nic hrozného :D Od pondělí jsem uschopněná a od včerejška opět v práci a jsem docela ráda, aspoň nebudu tolik žrát, přece jen, když jsem celé dny doma, tak mě to víc láka :oops: Všem přeju krásný den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí