Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lojzička My čekáme první, o které jsme se hodně dlouho snažili, předtím o jedno přišli, takže teď, když je zatím vše v pořádku a snad už se dočkáme našeho vytouženého miminka, chtěli bychom co nejdříve vědět pohlaví, abychom už mohli miminko oslovovat a povídat si s ním… Možná jsem blázen, ale prostě chci to vyzkoušet, když už můžu ![]()
@Janinka1983 určitě dám vědět
@Lojzička Teď bude určitě všechno v pořádku… a uvidíte nádherné miminko…
jak si tam kope a boxuje… ![]()
@Janinka1983
to víš že jo, pokud to jde a penízky jsou tak proč ne ![]()
@Janinka1983 Já jsem si pohlaví původně nechtěla nechat říkat vůbec, ale to se manželi nelíbilo…že chce vědět co to bude… a furt se ptá zda už to půjde dneska vidět.. ![]()
@Janina88 Jojo, určitě jde o peníze. Kdybychom si to nemohli dovolit, tak za to určitě utrácet nebudu a počkám si na UTZ, ale takhle, když mám tu možnost, tak to prostě musím vyzkoušet
Sranda bude, pokud mi každý ten test ukáže něco jiného, to pak asi budu muset koupit třetí, který to rozsekne
![]()
@KeyTynka No my jsme taky s manželem napnutí a ten můj se taky pořád ptá, kdy už to budeme vědět a jestli už to příště na UTZ bude vidět
Tak jsem moc zvědavá, co vy tam dnes uvidíte, v kolik tam jdeš?? Já jen, že tady budu netrpělivě čekat na tvé zprávy ![]()
@Janinka1983 nejsi blázen mi taky přišli o miminko v prosinci a až v 18tt tak proč ne
ale já prostě mám penízky kam dávat jinam a na pohlaví si počkám do 20tt
je to přeci za 8týdnůuž jsem se načekala na radosti ![]()
@Lojzička 8 týdnů
Já jsem prostě netrpělivá prvorodička, už bych chtěla začít chystat dětský pokojíček, vybrat barvu a tapetu na zeď a to přece nemůžu, když nevím, co čekáme
Nechci nic dělat v neutrálních barvách, já jsem vždycky snila o tom, jak chlapeček bude mít všechno modré a tyrkysové a holčička růžové a červené. A nepustilo mě to do dneška!!!
I ten pokojíček chci mít prostě nádherný, dokonalý!!! Asi mám moc času, nebo co
![]()
@Janinka1983 ne prostě se těšíš a každý to prožívá jinak
Já mám taky pokoj pro mimi v domě co stavíme,ale vymaloval muž na bílo a když bude nějaké pohlaví podle toho po porodu vymaluji sytě jednu zeď jinak mám po klukoch bílou postýlku a neutrální barvy na začátek tak to neřeším přeci jen jsem po čtvrté těhotná
ale pohlaví znát chci chci ![]()
@Janinka1983
To víš že jo, já si zase koupila angelsounds, a to jsem si vyslechla kritiky od ostatních včetně mojí sestry, že je to zbytečný utrácení peněz atd atd. To já si právě nemyslím poslouchám občas večer jak se to tam různě převaluje atd, a taky tlukot prcka je pro mě tím nejpříjemnějším co můžu slyšet.
No a teď zase poslouchám kritiku na monitor dechu, jaká je to prý kravina a že mi jsme to taky neměli atd atd atd. Ano samozřejmě mi jsme to taky neměli, ale dobu a pokrok prostě nezastavíš ![]()
taky se moc těším až mi doktor řekne co to bude a moooooc bych si přála chlapečka ![]()
Lojzičko přeji ti krásné těhulkování a já se třeba uklidnuji angelsoundem,v neděli jsem zakrvácela,byla jsem starchy bez sebe ale srdíčko jsem slyšela tak jsem byla klidnější ,jsem staršně ráda že ho mám a můžu kontrolovat ![]()
@MonikaL @Janina88 mám též angelsounds loni jsem,ale taky tvrdila,že je to zbytečnost po zkušenosti si to už nemyslím a zrovna včera jsem poslouchala jak tam sebou šije to bude klučík neposeda jako ti druzí ![]()
@Janinka1983 Jsem objednaná na 13:00. Taky bych už nejraději nakupovala vše co jde.. dokonce mám již objednaný kočárek (díky ceně za kterou jej budu mít - později by už za ni nebyl), ale budeme se stěhovat, tak mám dovoleno nakupovat až pak… ![]()
@Lojzička
No mě se to tam včera taky pěkně mlelo
Ale nejsem si přesně jista co to bylo
jestli mi jen neškrundalo v bříšku ![]()