Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, já si objednala ty testy pohlaví, jsou na trhu 2 druhy, tak jsem objednala oba, tento týden by to mělo přijít, tak to asi o víkendu vyzkouším
Já jsem hrozně zvědavá, co čekáme, doufám, že už mi za ty 3 týdny aspoň něco naznačí ![]()
ahoj holky, ja jdu na odber krve na screening az ted ve ctvrtek,..podle MS bychmela byt 13+2 ten den, ale mimi je mensi…dle utz z minuleho tydne budu 12+5…a rikala, ze bude alespon neco videt, ze toho 6.6. by to bylo vesteniz koule:/
ale prijde mi, ze si to kazdy dela jak chce, jinak budu platit taky 1000,–
pojistovna to pry hradi az v 16tt, kdy je ale pouze 70procentni uspesnost odhaleni..
Ahojky, mohu se přidat? ![]()
Jsem 12+2 a zítra mě čeká UTZ screening, tak jsem zvědavá. A platím za něj 850 Kč. ![]()
@KeyTynka Ahoj, tak pak dej vědět, jak jsi dopadla a samozřejmě držím pěstičky!!! Jo, a budeš se ptát na pohlaví?? Mě by totiž strašně zajímalo, jestli už je možné v tom 13.tt něco vidět
Předem díky ![]()
Mno kamarádka co byla těhotná cca 8 měsíců zpět… tak ji na screeningu doktor řekl že na 80% to bude kluk… a má kluka jako buka…
ale taky záleží jak se zrovna miminko natočí, a u holčiček to tak jisté ze začátku není…
mno a vzhledem k tomu co mám s obličejem si myslím, že budeme mát holčičku… tak mi toho asi moc nepoví…ale uvidíme…
už se moc těším, a pro manžela to bude první ultrazvuk na živo, tak jsem zvědavá co mi pak řekne… ![]()
@mikki 25 píše:
mamka snažilka: blahopřeju ke svatbě,měla sem to jako ty, taky sem si začátky prvního těhotenství krátila přípravama na svatbu,neboj do šatů se vejdeš,já sem se vdávala v 16tt a měla sem 6 kilo nahoře a v těch šatech to ještě nebylo vůbec poznat.
Holky myslíte že je možný ve 12tt cítit pohyby????
Ahojky, občas mám pocit, že taky cítím pohyby.. Třeba o víkendu, když jsem šla s malou s kočárkem na procházku, tak mě v pravé straně podbřišku úplně šťouchalo
no a já jsem taky tak nějak ve 12tt.
@Janina88 píše:
http://aukro.cz/…9194500.htmlKdyby jste měli ještě nějaká zájem koupit levněji tak na aukru jsou ještě k mání
Díky, popřemýšlíme o tom s mužem
Na aukru taky občas něco nakupujeme a zatím dobrý
@Janina88 píše:
@mamka snažilka
Taky jsem se tam koukala na kalhoty, ale nějak neodhadnu svojí velikost, bála bych se že mi nepadnou.
holky, já si kupovala těhu kalhoty od mamky ve stejném městě a než jsem si je opravdu vzala, tak jsem si je vyzkoušela. Takže pohoda ![]()
@Janinka1983 píše:
@Sasanka30 @Dajdula Děkuju za uklidněníJá jsem právě koukala, že bych měla touto dobou MS, tak právě pořád chodím koukat, jestli nepřijde
Já se snažím nekontrolovat, ale prostě to bolí a nejde dělat, že to necítím
A co se chutí týká, taky moc nemám a navíc mě trápí odpolední nevolnosti, nebo spíš strašne nafouklé břicho a žaludek, přijde mi, že všechno, co sním, ve mně nabobtná a leží mi to v žaludku stráááášně dlouho. A ve střevech ještě dýl, mám šílenou zácpu a tudíž břicho jak v pátém měsíci, a to jsem ve druhém
Ale jinak si těhotenství užívám
Janinko, máme to úplně stejné.. Ale já jsem si včera dala meruňky a pomohlo mi to, mohla jsem na velkou ![]()
@lidus86 píše:
Ahoj holky, dlouho jsem se neozvala, máme doma nějaké rodiné trable, do toho zkouškové období, takže padám večer za vlast a nejsem schopná.
Absolutně nedočítám, jen se ozývám, abyste věděli, že jsem stále s vámi, ale prostě teď nemám čas ani myšlenky. Na KO jdu až 14.6. a už je to šíleně dlouhý!!!!!
Liduš, to jdem stejně
Už se taky nemůžu dočkat ![]()