Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6094
11.6.12 17:57

Holky, já si objednala ty testy pohlaví, jsou na trhu 2 druhy, tak jsem objednala oba, tento týden by to mělo přijít, tak to asi o víkendu vyzkouším :dance: Já jsem hrozně zvědavá, co čekáme, doufám, že už mi za ty 3 týdny aspoň něco naznačí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
11.6.12 19:22

ahoj holky, ja jdu na odber krve na screening az ted ve ctvrtek,..podle MS bychmela byt 13+2 ten den, ale mimi je mensi…dle utz z minuleho tydne budu 12+5…a rikala, ze bude alespon neco videt, ze toho 6.6. by to bylo vesteniz koule:/
ale prijde mi, ze si to kazdy dela jak chce, jinak budu platit taky 1000,–
pojistovna to pry hradi az v 16tt, kdy je ale pouze 70procentni uspesnost odhaleni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
11.6.12 20:04

@Máca S gratuluji :) to se ti určitě ulevilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
11.6.12 20:07

já si to taky platím a stojí to 1450 Kč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
11.6.12 21:46

Ahojky, mohu se přidat? :D
Jsem 12+2 a zítra mě čeká UTZ screening, tak jsem zvědavá. A platím za něj 850 Kč. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
11.6.12 22:12

@KeyTynka Ahoj, tak pak dej vědět, jak jsi dopadla a samozřejmě držím pěstičky!!! Jo, a budeš se ptát na pohlaví?? Mě by totiž strašně zajímalo, jestli už je možné v tom 13.tt něco vidět :mrgreen: Předem díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
11.6.12 22:33

Mno kamarádka co byla těhotná cca 8 měsíců zpět… tak ji na screeningu doktor řekl že na 80% to bude kluk… a má kluka jako buka… :D ale taky záleží jak se zrovna miminko natočí, a u holčiček to tak jisté ze začátku není… :D mno a vzhledem k tomu co mám s obličejem si myslím, že budeme mát holčičku… tak mi toho asi moc nepoví…ale uvidíme… :D už se moc těším, a pro manžela to bude první ultrazvuk na živo, tak jsem zvědavá co mi pak řekne… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
11.6.12 22:45

@KeyTynka Tak přeju hodně štěstí :) já jdu taky zítra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
11.6.12 22:49

@theresque děkuji, tobě taky… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
12.6.12 05:52
@mikki 25 píše:
mamka snažilka: blahopřeju ke svatbě,měla sem to jako ty, taky sem si začátky prvního těhotenství krátila přípravama na svatbu,neboj do šatů se vejdeš,já sem se vdávala v 16tt a měla sem 6 kilo nahoře a v těch šatech to ještě nebylo vůbec poznat.
Holky myslíte že je možný ve 12tt cítit pohyby????

Ahojky, občas mám pocit, že taky cítím pohyby.. Třeba o víkendu, když jsem šla s malou s kočárkem na procházku, tak mě v pravé straně podbřišku úplně šťouchalo :-) no a já jsem taky tak nějak ve 12tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
12.6.12 05:59
@Janina88 píše:
http://aukro.cz/…9194500.htmlKdyby jste měli ještě nějaká zájem koupit levněji tak na aukru jsou ještě k mání

Díky, popřemýšlíme o tom s mužem :-) Na aukru taky občas něco nakupujeme a zatím dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
12.6.12 06:00
@Janina88 píše:
@mamka snažilka
Taky jsem se tam koukala na kalhoty, ale nějak neodhadnu svojí velikost, bála bych se že mi nepadnou.

holky, já si kupovala těhu kalhoty od mamky ve stejném městě a než jsem si je opravdu vzala, tak jsem si je vyzkoušela. Takže pohoda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
12.6.12 06:06
@Janinka1983 píše:
@Sasanka30 @Dajdula Děkuju za uklidnění :* Já jsem právě koukala, že bych měla touto dobou MS, tak právě pořád chodím koukat, jestli nepřijde :zed: Já se snažím nekontrolovat, ale prostě to bolí a nejde dělat, že to necítím :? A co se chutí týká, taky moc nemám a navíc mě trápí odpolední nevolnosti, nebo spíš strašne nafouklé břicho a žaludek, přijde mi, že všechno, co sním, ve mně nabobtná a leží mi to v žaludku stráááášně dlouho. A ve střevech ještě dýl, mám šílenou zácpu a tudíž břicho jak v pátém měsíci, a to jsem ve druhém :roll: Ale jinak si těhotenství užívám :lol:

Janinko, máme to úplně stejné.. Ale já jsem si včera dala meruňky a pomohlo mi to, mohla jsem na velkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
12.6.12 06:33
@lidus86 píše:
Ahoj holky, dlouho jsem se neozvala, máme doma nějaké rodiné trable, do toho zkouškové období, takže padám večer za vlast a nejsem schopná.
Absolutně nedočítám, jen se ozývám, abyste věděli, že jsem stále s vámi, ale prostě teď nemám čas ani myšlenky. Na KO jdu až 14.6. a už je to šíleně dlouhý!!!!!

Liduš, to jdem stejně :-) Už se taky nemůžu dočkat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
12.6.12 06:42

Ahoj a dobré ráno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie