Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lojzička Jojo, mám právě z lékárny ten sonogel, dávám ho tam vždycky hromadu, abych měla jistotu, že to fakt klouže, ale stejně se mi zdá, že to na tom dost drhne a hrozně mi to pak lupe a prská do sluchátek, no hrůza
Nehledě na to, že ten gel je pak všude po tom přístroji, zalejzá až k baterce, no prostě se vztekám jak děcko, kterýmu nechcete koupit to, co si přeje ![]()
@Lojzička Začínám u stydké kosti, i na to zatlačím, abych tu sondu směřovala jako pod tu kost, pak jedu trochu na strany, pak i výš k pupíku a nic
Prostě nikde nic
Jednou, asi před týdnem, jsem to srdíčko zaslechla asi na 2 vteřiny, kosek v levo od stydké kosti a malinko výš, ale už jsem ho znovu nenašla
No a to se teda mám na co těšit, jestli to dítě bude nervák a vztekloun po mně
Manžel je ale pravý opak, jen tak ho něco nerozhází, je to flegmouš, tak třeba bude malé po něm, doufám.
@Janinka1983 v povaze nemám děti po muži ![]()
Tak nevím asi si s tebou hraje na schovku já toho gelu dávám tak vlašský ořech na celé bříško co když jej dáváš moc
a třeba ještě chce pár dnů vydržet a uslyšíš jej
já bych nejraději poslouchala každý den ![]()
@Lojzička To já bych taky ráda poslouchala, ale miminko se nám prostě schovává a nechce být rušeno
Zkusím tam toho gelu dát tedy příště míň a obrním se trpělivostí
Já se právě teď snažím moc nerozčilovat a být klidná, aby se nám narodilo i klidný miminko…
@Janinka1983 no já teda se bohužel rozčiluji s klukama s rodičma atd. i smužem mě ročílí prakticky cokoliv a nyní snad i rychleji než když nejsem těhu ![]()
No asi jsme kazda ujeta na neco. ja si za monitorem dechu take stojim, i kdyz plno lidi mi rika ze je to zbytecnost, ale mame znami kterym to zachranilo maleho, nahoda je blbec. a z mim stestim to bude tak ze kdyz ho budu mit nic se nestane… jinak me se treba hrozne libi kojenecky polstar, ani ne tak na kojeni ale na to lezeni pro me (ja takhle hrozne rada spim) a pak na to povalovani a jako podpora na sezeni miminka.
taky jsem rozhodla ze pokud bude vse zitra ok, tak jsi jdu koupit prvni mimi oblecek ![]()
pokojicek jeste chystat nebudem
, mame rozestaveno a vypada to spis na stehovani pristi rok na jare, takze pokojik budem delat az bude na svete
ale ne ze bych po nich nekoukala, porad sedim u netu a koukam na mimi veci ![]()
@kacisekm taky chci monitor dechu máme 2postýlky tak potřebuji podložku do každé
to prozkoumám v říjnu tak na to je času dost ![]()
Ahoj Holky, mažete si už bříško? Jestli ano, tak čím? Já si včera koupila olej proti striím od Eucerinu, tak jsem zvědavá… ![]()
@heli111 já mažu už od začátku vždy po koupání a mám jen olivový zvláčňující krém od avonu. mazala jsem s ním i u prvního a nemůžu si na něj stěžovat. mě ty oleje celkem odrazují. ale tak uvidíš
Anitram: já jsem si taky chtěla pořídit jen zvláčnující krém, ale asi budu mít ke striím sklony po mamce, tak jsem si řekla, že si ho radsi koupim. Ale taky jsem slyšela, že to vyjde na stejně
Tak jsem zpět ze screeningu…
Vše je v pořádku, tak jsem ráda… Srdíčko nám krásně bije, miminko nám dokonce i zamávalo… ![]()
@KeyTynka to byla rychlost tak to je super gratuluji
a kde máme fotečku ![]()
Příspěvek upraven 12.06.12 v 14:43
@heli111 mažu též od začátku a ne jen břicho i prsa ta mi taky rostou ElasticQ ![]()
Já mažu už tak 14 dní, mám Bonellu, četla jsem na ní hodně chvály, ale ten Eucerin olej mě taky zaujal, dej vědět, jaký je. Jinak mažu i prsa a zadek ![]()