Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lojzička No ale nebylo by to krásný, kdyby to byla holčička???
Přála bych ti princezničku.
Angelsounds mám taky, ale zatím nic neslyším, teda zkoušela jsem to neposled v sobotu a už ani nemám chuť to znova zkoušet ![]()
@KeyTynka
No nakupovala jéje já už koukám na dudlíky, šátky na nošení ten už budu kupovat teď, monitor dechu, já bych utrácela za ty pidi věci jak vzteklá
![]()
@KeyTynka Tak sem budu odpoledne pořád nakukovat, jestli už tady nejsou od tebe zprávy ![]()
@Janinka1983 jani já
ted slyším hůře než v tom 9tt,je to asi tim že je mimi hlouběji nebo otočené ![]()
@Janinka1983
Taky mi hodně dlouho trvalo než jsem to našla a prcek je přímo nad stydkou kostí míírně v levo, teď už vím kde je a najdu ho hned, ale dobrejch 10 minut jsem ho hledala. ![]()
@Janina88 Já taky koukám…:D a po dnešku už asi ani na to stěhování čekat nebudu… ![]()
@Janinka1983 jasné hned jak dojdu tak písnu… ![]()
@Janina88 Jojo, taky už bych nejradši utrácela, ale myslím, že ta pravá nakupovací mánie přijde až po 28.6., jak se dozvím výsledky ze screeningu. Zatím koukám hlavně na postýlky a nějaký ten košík na doma, taky na ty sety do postýlky, to je tak slaďoučký!!!!!
A na monitor dechu i chůvičky už jsem taky koupila, monitor dechu si určitě pořídím, i ten přenosný do kočárku a chůvičku jsem si vybrala s kamerou, abych mohla miminko sledovat a taky je tam zpětná vazba, že na něj můžu mlůuvit jako do vysílačky a uklidnit ho hlasem… Ještě přemýšlím, jak mám ten angelsounds, že si nahraju tlukot svého srdce a budu to miminku pouštět, až se narodí, prý je to uklidňuje.
Teda, mám tam chybu, na vše jsem zatím jen koukala, nic jsem nekoupila ![]()
Když já se u toho hledání srdíčka vždycky tak rozčílím
Jsem hroznej nervák, snad se nám nenarodí vztekloun po mamince
Teď to nebudu pokoušet, zkusím to zas třeba za týden
@Janina88 Ty máš taky ten sonogel, viď?? Tak hlavně, že to s tím slyšíš, já myslela, jestli ten gel třeba nějak málo neklouže, jestli nebude lepší olej, nebo tak něco, ale neslyšela jsem nic ani s olejem ![]()
Holky já už ten Anglesounds nezkoušela, mám z toho hrůzu. A ještě větší hrůzu, co mi řekne za 3 týdny doktorka
. Vy se máte, že jste srdíčko slyšely…
@Janinka1983 a používáš k tomu sono gel?Já ano a nyní už teda srdíčko hledám těžko,ale slyším zřetelně jak sebou háže tak jsem klidná ![]()
Chůvičky mám po dětecha dobré,ale monitor dechu chci kupovat do kočárku asi ne to ještě nevím ![]()
@Janinka1983 a to víš ,že bych brala holčičku,ale nějak pořád cítím kluka nevím ![]()
@theresque píše:
@Máca S gratulujito se ti určitě ulevilo
Určitě. teď jen počkat na výsledky z krve 14dní. Ale tak nějak věřím, že to bude v pořádku ![]()
@Janinka1983 taky jsem nervák a mám doma 2nerváky a třetího na cestě hold geny nezastavíš
a kde jezdíš s tím angelsounds já prvně slyšela až na stydké kosti ![]()