Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1181
4.6.12 13:27

@Sasanka30 :mrgreen: :mrgreen:
To je já sem furt číhám a nic, no ale já zítra taky nebudu jiná :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
4.6.12 13:36
@Janina88 píše:
@Sasanka30 :mrgreen: :mrgreen:
To je já sem furt číhám a nic, no ale já zítra taky nebudu jiná :pankac:

Na Tebe taky budu myslet :dance: :dance: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
4.6.12 13:39

@Sasanka30
jo jo :kytka: Já se na tu kontrolu zítra i docela těším chci další fota, jsem zvědavá jak ten prcek vyrostl naposled jsem byla když jsem byla 9+3, ty jo to už je pěkná doba co, KO po třech týdnech a konečně jsem se dočkala :mrgreen:
A kdy jdeš ty ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
4.6.12 13:42
@Janina88 píše:
@Sasanka30
jo jo :kytka: Já se na tu kontrolu zítra i docela těším chci další fota, jsem zvědavá jak ten prcek vyrostl naposled jsem byla když jsem byla 9+3, ty jo to už je pěkná doba co, KO po třech týdnech a konečně jsem se dočkala :mrgreen:
A kdy jdeš ty ?

Já byla 16+1 a jdu 20+3 to je taky pěkná doba :mrgreen: :mrgreen:
A jdu v pátek a to by mi měl říct už pohlaví :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
4.6.12 13:46

@Sasanka30
TAk to už máš taky za pár, ty jo tak to musíš být napnutá co? A co si myslíš že je to je ? mě by zajímalo jestli fungujou nějaký mateřský senzory na rozpoznaní pohlaví :lol: , já si třeba od začátku myslím že to bude Matěj , tak uvidíme co se z toho vyklube :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
4.6.12 13:50
@Janina88 píše:
@Sasanka30
TAk to už máš taky za pár, ty jo tak to musíš být napnutá co? A co si myslíš že je to je ? mě by zajímalo jestli fungujou nějaký mateřský senzory na rozpoznaní pohlaví :lol: , já si třeba od začátku myslím že to bude Matěj , tak uvidíme co se z toho vyklube :mrgreen:

Já si myslim, že to bude holka, nevim proč, taky mam takový tušení, ale ani klučík by mi určitě nevadil :mrgreen: :mrgreen:
No zvědavá jsem jak opice :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
4.6.12 15:36

Ahoj maminky, tak jak je?Doufam, ze dnesni kontroly jsou uspesne za vami.
Ja mam kontrolu 6.6…tak jsemna to zvedava, dneska se zatim vsechno s…tak snad uz bude smula vybrana..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
4.6.12 16:58

ahoj holky dnes jsem po kontrole 9+3tt a vše je v pořádku máme ručičky nožičky a vše je v naprostém pořádku,15.6. si jdu pro průkazku a na testy z krve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
4.6.12 17:00

ahoj já mám taky kontrolu 6.6. ten velký ultrazvuk a poradnu pak 18.6.dneska je fakt nějaký divný den,pohádala sem se s manželem,venku je hnusně a navíc sem v práci až do 22h…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
4.6.12 17:21

Ahoj holky, tak kontrola dopadla dobře, miminko měří od hlavičky k zadečku 2cm a vše je prý v naprostém pořádku. No a už jsem dostala průkazku :dance: Nechala jsem se objednat na prvotrimestrální screening, tak jdu v pátek na krev a za 14 dní na nějaký podrobný ultrazvuk. Byla jste na tom taky některá??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
4.6.12 19:16

holky blahopreji k uspesnym kontrolam a krasnym foteckam :hug:
@Janinka1983 : podle metriku mi to prijde celkem brzo. tedy u nas se dela mezi 12 az 14 tt.ale treba je to vsude jine, urcite zalezi i na kvalite ultrazvuku.jinak taky jsem byla na krvy a ultrazvuk me teprve ceka,nekomu to delaji v jeden den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
4.6.12 19:26

Kacisekm, já jdu prave na ten prvotrimestralni screening, dela se jen na zadost a musíme si ho zaplatit, je to nadstandartni vyšetření. Ale pry je spolehlivější, nez ten screening, co se dela bezne pozdeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
5.6.12 07:58

@Sasanka30
Tak uvidíme jestli naše mateřské tušení tuší dobře… :mrgreen:

Holky gratuluju k úspěšným kontrolám, já jsem vám řikala že to bude v pohodě :lol:
Jdu dneska, podle mě mne zítra pošle na krev atd atd… Ještě jsem na žádném vyšetření nebyla tak uvidíme, každopádně už se nemůžu dočkat až prcka zase uvidím, kamarádka byla ve 12tt na UZ a řikala že takovej fofr nezažila prý se ten prcek hrponě hýbe :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
5.6.12 09:10

@Janinka1983 : ja jdu take na ten prvotrimestralni skreening co se plati ;) ale na ten u nas pisi 12-14tt. pak se delaji ty tripl testy kolem 16-18tt na ty nepujdu pokud bude ted vse ok.ale urcite se te ta dr co ti to bude delat ptala na to v kterem si tydnu a objednala te tak jak je zvykla.asi ma lepsi ultrazvuk :nevim: a nebo je to i tim ze u nas to dela ve meste jen jedna dr a tak ma narvano, treba na tu krev nas tam bylo na 8 rano objednano 20 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
5.6.12 10:36

@kacisekm Tak já myslím, že když je to prvotrimestrální screening, měla by se dělat v prvním trimestru, ne?? Tedy aby se stihla odebrat krev a koncem prvního trimestru udělat ten UTZ… Tady u nás berou krev mezi 8. a 10.tt a na UTZ se chodí mezi 12. a 13.tt a pak se ta krev s tím UTZ porovná a vyhodnotí se, zda je tam riziko nějakého postižení či ne. Tripple testy, to je vlastně to, na co ti berou krev, zkoumá se hladina a poměr nějakých 3 hormonů. Normálně to právě dělají v tom 16. - 18.tt, ale spolehlivější je to právě v tom prvním trimestru, proto si to platím. Ale krev si nechám vzít i podruhé, pro jistotu a kontrolu. Chci si nechat udělat veškerá dostupná vyšetření, teda kromě odběru plodové vody, protože manželova dcera z předchozího vztahu má mírné mentální postižení, tak pro jistotu, i když chyba nejspíš není v jeho genech, ale stejně mám strach. Navíc on si taky přeje, abychom měli jistotu, že miminko bude zdravé, i když na 100% nám to asi nikdo nepotvrdí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí