Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mamka snažilka
já se taky bavím plánováním svatby
budeme ji mít v podobném stylu jako @Janina88 Obřad na louce a hostina také. Teď ve čtvrtek jedem zařídit poslední věci na matriku a pak už to budou skoro jen dva týdny
Jen doufám, že nám vyjde počasí, když ted už asi měsíc neprší tak aby se to nespustilo zrovna v červnu
![]()
@Janina88 píše:
Angelsounds .....![]()
pořád na něj koukám, koupit či nekoupit
Já jsem si ho taky koupila a dnes by měl dorazit tak jsem zvědavá ![]()
A průkazku nosím pořásd u sebe, člověk nikdy neví a taky už jsem ji využila, když jsme nečekaně museli na ambulanci s tím hematomem, to taky přišlo tak z ničeho nic…
@Janina88 píše:
@mamka snažilka
Tak mi měli svatbu naprosto originální, oddání jsme byli na louce v Adršpachu před skalama, na sobě jsme měli já modré sárí s bílím lemováním a manžel modré bavlněné kalhoty a bavlněnou bílou košili, pojali jsme to přírodně a hlavně hodně ekonomicky, nakonec jsme za svatbu neutratili ani koronu a to jsme prosím měli asi 120 hostů, kteří si vlastně tím jak nám dali peníze do obálky svatbu i zaplatili. Nakonec nám zůstali i prašule od rodičů.
Do dneška nám lidi říkají že hezčí a originálnější svatbu nezažili.
Jako doprovod, nám hrály od Kalandry láska je jako večernice![]()
jak ráda bych si to zopakovala, teda s jedním a tím chlapem![]()
Páni tak to jste to měli vskutku originální ![]()
@mikki 25 píše:
mamka snažilka: blahopřeju ke svatbě,měla sem to jako ty, taky sem si začátky prvního těhotenství krátila přípravama na svatbu,neboj do šatů se vejdeš,já sem se vdávala v 16tt a měla sem 6 kilo nahoře a v těch šatech to ještě nebylo vůbec poznat.
Holky myslíte že je možný ve 12tt cítit pohyby????
Tak to vůbec netuším
Copak cítíš konkrétně?
@theresque píše:
@mamka snažilkajá se taky bavím plánováním svatby
budeme ji mít v podobném stylu jako @Janina88 Obřad na louce a hostina také. Teď ve čtvrtek jedem zařídit poslední věci na matriku a pak už to budou skoro jen dva týdny
Jen doufám, že nám vyjde počasí, když ted už asi měsíc neprší tak aby se to nespustilo zrovna v červnu
![]()
To už máte za dveřmi
My máme svatbu sice na radnici,ale i tak, vše doladit a pak tu hostinu a to grilování na chalupě, kterou ještě vyzdobit a připravit nějaké jídlo. Budu muset rozdat úkoly, jinak bych to nezvládla.
@mikki 25 píše:
mamka snažilka: blahopřeju ke svatbě,měla sem to jako ty, taky sem si začátky prvního těhotenství krátila přípravama na svatbu,neboj do šatů se vejdeš,já sem se vdávala v 16tt a měla sem 6 kilo nahoře a v těch šatech to ještě nebylo vůbec poznat.
Holky myslíte že je možný ve 12tt cítit pohyby????
To jsou určitě střeva, až to budou pohyby opravdu to poznáš, taky jsem pořád tápala, ale když se miminko hnulo, tak jsem věděla, že je to ono.. ![]()
@theresque píše:
Já jsem si ho taky koupila a dnes by měl dorazit tak jsem zvědavá
angelsound se super, ěřte či nevěřte, už jsem na kontrolu nespěchala
![]()
@Sasanka30 píše:
angelsound se super, ěřte či nevěřte, už jsem na kontrolu nespěchala![]()
![]()
![]()
to věřím, nemůžu se dočkat,až mi přijde ![]()
@mamka snažilka píše:
to věřím, nemůžu se dočkat,až mi přijde
Fakt je to dobrá věc
Ty ještě tak dva tři týdny budeš muset počkat, ale stojí to za to, hlavně ten gel at máš, jinak nic neuslyšíš
a srdíčko je těsně nad kalhotkama ![]()
@Sasanka30 píše:
Fakt je to dobrá věcTy ještě tak dva tři týdny budeš muset počkat, ale stojí to za to, hlavně ten gel at máš, jinak nic neuslyšíš
a srdíčko je těsně nad kalhotkama
Jojo vím, zítra začínám 11. týden, tak ještě dva týdny počkám. A gel je na to nějaký speciální?
@Janina88 píše:
Tak jsem angelsounds koupilaNa aukru za 660kč
![]()
Dobrá cena
Já ho mám za 1000, ale taky jsem ráda. Na aukru jsem si koupila těhu kalhoty. ![]()
Kdyby jste měli ještě nějaká zájem koupit levněji tak na aukru jsou ještě k mání