Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
616
28.5.12 10:39

@mamka snažilka :) já se taky bavím plánováním svatby :) budeme ji mít v podobném stylu jako @Janina88 Obřad na louce a hostina také. Teď ve čtvrtek jedem zařídit poslední věci na matriku a pak už to budou skoro jen dva týdny :D Jen doufám, že nám vyjde počasí, když ted už asi měsíc neprší tak aby se to nespustilo zrovna v červnu :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
28.5.12 10:40
@Janina88 píše:
Angelsounds ..... :nevim: :nevim: pořád na něj koukám, koupit či nekoupit :nevim:

Já jsem si ho taky koupila a dnes by měl dorazit tak jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
28.5.12 10:43

A průkazku nosím pořásd u sebe, člověk nikdy neví a taky už jsem ji využila, když jsme nečekaně museli na ambulanci s tím hematomem, to taky přišlo tak z ničeho nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
28.5.12 10:45
@Janina88 píše:
@mamka snažilka
Tak mi měli svatbu naprosto originální, oddání jsme byli na louce v Adršpachu před skalama, na sobě jsme měli já modré sárí s bílím lemováním a manžel modré bavlněné kalhoty a bavlněnou bílou košili, pojali jsme to přírodně a hlavně hodně ekonomicky, nakonec jsme za svatbu neutratili ani koronu a to jsme prosím měli asi 120 hostů, kteří si vlastně tím jak nám dali peníze do obálky svatbu i zaplatili. Nakonec nám zůstali i prašule od rodičů.
Do dneška nám lidi říkají že hezčí a originálnější svatbu nezažili.
Jako doprovod, nám hrály od Kalandry láska je jako večernice :mrgreen: :mrgreen:
jak ráda bych si to zopakovala, teda s jedním a tím chlapem :mrgreen: :mrgreen:

Páni tak to jste to měli vskutku originální :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
28.5.12 10:46
@mikki 25 píše:
mamka snažilka: blahopřeju ke svatbě,měla sem to jako ty, taky sem si začátky prvního těhotenství krátila přípravama na svatbu,neboj do šatů se vejdeš,já sem se vdávala v 16tt a měla sem 6 kilo nahoře a v těch šatech to ještě nebylo vůbec poznat.
Holky myslíte že je možný ve 12tt cítit pohyby????

Tak to vůbec netuším :nevim: Copak cítíš konkrétně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
28.5.12 10:47
@theresque píše:
@mamka snažilka :) já se taky bavím plánováním svatby :) budeme ji mít v podobném stylu jako @Janina88 Obřad na louce a hostina také. Teď ve čtvrtek jedem zařídit poslední věci na matriku a pak už to budou skoro jen dva týdny :D Jen doufám, že nám vyjde počasí, když ted už asi měsíc neprší tak aby se to nespustilo zrovna v červnu :think: :)

To už máte za dveřmi :lol: My máme svatbu sice na radnici,ale i tak, vše doladit a pak tu hostinu a to grilování na chalupě, kterou ještě vyzdobit a připravit nějaké jídlo. Budu muset rozdat úkoly, jinak bych to nezvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
28.5.12 11:18

@mamka snažilka jojo taky jsme rozdali úkoly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
28.5.12 11:42
@mikki 25 píše:
mamka snažilka: blahopřeju ke svatbě,měla sem to jako ty, taky sem si začátky prvního těhotenství krátila přípravama na svatbu,neboj do šatů se vejdeš,já sem se vdávala v 16tt a měla sem 6 kilo nahoře a v těch šatech to ještě nebylo vůbec poznat.
Holky myslíte že je možný ve 12tt cítit pohyby????

To jsou určitě střeva, až to budou pohyby opravdu to poznáš, taky jsem pořád tápala, ale když se miminko hnulo, tak jsem věděla, že je to ono.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
28.5.12 11:43
@theresque píše:
Já jsem si ho taky koupila a dnes by měl dorazit tak jsem zvědavá :)

angelsound se super, ěřte či nevěřte, už jsem na kontrolu nespěchala :dance: :dance: :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
28.5.12 11:50
@Sasanka30 píše:
angelsound se super, ěřte či nevěřte, už jsem na kontrolu nespěchala :dance: :dance: :dance: :mrgreen:

to věřím, nemůžu se dočkat,až mi přijde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
28.5.12 11:52
@mamka snažilka píše:
to věřím, nemůžu se dočkat,až mi přijde :pankac:

Fakt je to dobrá věc :hug: Ty ještě tak dva tři týdny budeš muset počkat, ale stojí to za to, hlavně ten gel at máš, jinak nic neuslyšíš :) a srdíčko je těsně nad kalhotkama :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
28.5.12 11:55

Tak jsem angelsounds koupila :mrgreen: Na aukru za 660kč :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
28.5.12 11:56
@Sasanka30 píše:
Fakt je to dobrá věc :hug: Ty ještě tak dva tři týdny budeš muset počkat, ale stojí to za to, hlavně ten gel at máš, jinak nic neuslyšíš :) a srdíčko je těsně nad kalhotkama :dance:

Jojo vím, zítra začínám 11. týden, tak ještě dva týdny počkám. A gel je na to nějaký speciální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
28.5.12 11:58
@Janina88 píše:
Tak jsem angelsounds koupila :mrgreen: Na aukru za 660kč :mrgreen: :mrgreen:

Dobrá cena :mrgreen: Já ho mám za 1000, ale taky jsem ráda. Na aukru jsem si koupila těhu kalhoty. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
28.5.12 11:59

http://aukro.cz/…9194500.html

Kdyby jste měli ještě nějaká zájem koupit levněji tak na aukru jsou ještě k mání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí