Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@hanak vim že srdíčko v pondělí bilo takže když ho ted neuslyším nebudu plašit,je to prostě brzy ![]()
Holky, to je jednoduché. Miminko je zatím malinké, takže musíte hledat těsně nad ochlupením, kde končí stydká kost. Mimi může být schované i za tou stydkou kostí, takže přístoj směřujte i tam. V podstatě těch možností, kde hledat, tolik není, mimi má prostor jen pár cm, takže opravdu těsně nad tou stydkou kostí plus doprava-doleva.
@hanak děkuji aspon vim kde potom hledat
ale je divný žemi břicho roste výš … to bude spíš asi špek ![]()
@anastazia6 píše:
@hanak Kde přesně přikládáš aby jsi mimíska slyšela? Až kde začíná ochlupení?
Prosimtě 7mý týden je brzy ![]()
@MonikaL píše:
@hanak děkuji aspon vim kde potom hledatale je divný žemi břicho roste výš … to bude spíš asi špek
To znám
Já mám břicho vyboulený, jak kdyby mimo bylo už někde pod žaludkem
Přitom je aaáááž tam dole, to ostatní fakt narostl špek - asi i vlivem hormonů a taky ty vitamínky, co zobu, prý po kyselině listové se může víc přibrat.. ale co bysme pro drobka neobětovali ![]()
Mám teď 58kg
, před otěhotněním to bylo 52-53. Tomu nárůstu hmotnosti sice nerozumím, nedá se říct, že bych se cpala, spíš jeden čas to bylo i těžké nechutenství a pak mini dávky, ale průběžně celý den.. ale jestli to drobkovi prospívá, pak je to ok ![]()
@hanak neplaším,jen už se těším až ho uslyším, já jelikož skoro pořád zvracím a nemůžu skoro nic sníst tak jsem přibrala asi 3gramy doufám že mě to brzy přejde celý dny jsem doma v postely s kýblem u postele
ale zase je to známka že tam miminko je ![]()
Dobré ráno holky, do kontroly zbývá ještě celý dlouhý týden , to čekání je strašný ![]()
Ahoj
jojo @Janina88 to čekání je nekonečně dlouhé
mě zbývají ještě dva týdny do další kontroly
ale mám pocit, že jsem tam už byla snad před měsícem