Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@hanak Hm, tak nic
Dřív jsem si právě třeba z ebay objednávala, ale od té doby, co ty hajzlíci to clo zavedli, tak jsem to právě z těchto důvodů neriskovala.....tak zůstanu opět jen u anglického no ![]()
@Dafii píše:
@mamka snažilka
tak jsi me uklidnila, ja jsem dneska podle MS 10+0..ale mimi je o tyden pozadu a bricho mam uplne stejne
@hanak píše:
Pupo, Mikki 25, Pherenike
Holky, gratuluju![]()
Moje kontrola je přesunutá z 29. na 24., tak se těším, ikdyž utz asi dělat nebude, spíš rovnou dá doporučení na podrobné utz vyšetření (NT).
Ale i tak se tentokrát těším a jdu tam bez strachu, protože díky Angelsounds vím, že prťátko žijea to je pro mě hrozně důležitý
Také jsem si ho koupila, ted už jen čekat, až ho budu moci použít ![]()
ahojky
tak ja dnes dostala prukazku
ultrazvuk mi nedelala, ptala jsem se a ona mi odpovedela, ze casty ul´trazvuk muze poskodit plod
jdu 13.6. na skreening, tak rikala ze to staci
jinak mi dela ultrazvuk pri kazde preventivni prohlidce…
jinak me nevolnosti, trosku se zmirnili ,ale porad jsou ![]()
@kacisekm
a co ti teda dneska na te kontrole delala nez ti vystavila prukazku?
![]()
Holky, já jsem si četla návod na použití u toho Angelsounds a tam bylo psáno, že se nedoporučuje plod příliš často a příliš dlouho vystavovat těm UTZ vlnám
Že prý nebylo prokázáno, že to má negativní účinky, ale nebylo to ani vyvráceno, tudíž se to pro jistotu nedoporučuje. Tak mám teď strach a zatím jsem to ještě nevyzkoušela, nechtěla bych miminku nějak ublížit. Asi počkám, až bude malinko větší a nebude tak náchylný ![]()
Janinko, škodlivost utz vln nebyla prokázaná, ale výrobci jsou opatrní a sychrují se pro všechny případy. To je v pořádku.
Nicméně i já jsem raději opatrná a mimčo smažím pod utz vlnami jen pár vteřin, nerochním se v tom několik minut nebo dokonce hodin, ikdyž např. holky, které skončí v nemocnici kvůli problémům, mají utz takřka denně a nikdo neřeší, jestli to je či není škodlivé. Co je správné, těžko soudit ![]()
@hanak No však právě, těžko říct, co je správné, takže z toho mám docela strach. Počkám, až miminko trochu povyroste, vždyť máme teprv tak 1 cm, je to takový drobeček, nechci mu nějak ublížit…
Ahoj holky, tak já jsem teď takový nalomená s Angelsounds že nevím jestli kliknout na koupit či nekoupit?????, ![]()
@Janina88 Já ho mám a určitě ho využiju, jen prostě s opatrností a až mimísek trošku povyroste. Píšou tam od 12.tt, tak si asi počkám. Ty už to máš za týden, já jsem teprv na začátku osmého, tak si počkám měsíc. Ale chci ten Angelsounds využít pro nahrání tlukotu svého srdce, prý když to pouštíš malému miminku před spaním, krásně usne a klidně spinká. Přece jenom, dlouho ten tlukot srdce poslouchají, když jsou v bříšku, tak je jasný, že to na ně bude dobře působit…
@Janina88 Jani, já byla taky a pak jsem si říkala, že to co říkala tvoje maminka byla v podstatě pravda a že si ho odpustím
Řekla jsem si, že za to radši koupím něco mimču ![]()
Závidím hanak že může mimčo takhle poslouchat, ale já při mé smůle vím, že by se na tom přístroji něco porouchalo a já bych byla na nervy, že je něco s mimčem ![]()
@Pherenike No, to je taky jedna z věcí, proč jsem to ještě nevybalila z krabice. Určitě nic neuslyším a budu akorát šílet, že miminko nežije. Když to nepoužiju, tak si ušetřím nějaký ten stres…
@Janinka1983 No já jsem totiž takový smolař, mě se vždycky všechno rozbije, nefunguje apod., takže mě je naprosto jasné, že bych z toho měla akorát nervy ![]()
Ahoj, my jsme si Angelsounds včera koupili, tak uvidíme. Používat ho tedy asi zatím nebudeme až miminko trošku povyroste
a pak asi až úplně ke konci, to si myslím, že už na něj nemůže mít moc špatný vliv, když už se vlastně bude jen zvětšovat. Taky si říkám, že mít ho doma, i jen pro ten pocit, že kdyby se mi něco nezdálo tak si miminko můžu zkontrolovat to asi stálo ![]()