Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
hanak
22.5.12 15:09
@Matysska píše:
@Janina88
no, k tomu pohlaví - samotnou mě to překvapilo, protože na pohlaví mě ani nenapadlo se zeptat a doktor sám řekl, že to vidí na kluka :),tak uvidíme. No, s tím Angelsounds - stejná reakce jako u tebe byla u mé mamky a tchýně, vůbec netušily, že něco takového je a pokládají to za zbytečnost. Já sama nevím, zase ten pocit, že to malé slyšíš a je vše OK, musí být uklidňující. Nevím jak tobě, ale mně se návštěvy lékaře 1× za 4 týdny zdají málo a to čekání je nekonečné. :)

Já osobně říkám Angelsounds ANO. Ono je to upřímně ideální hlavně pro ty z nás, které už máme s těhotenstvím nějaké ty špatné zkušenosti a když slyšíš srdíčko, víš, že mimíšek žije a jsi hned klidnější - a co si budeme povídat, klidná máma je pro prcka lepší než máma, která se třese hrůzou do další kontroly, jestli její mimíšek není ZT. Taky - a to je druhá možnost uplatnění - ke konci těhotenství se často stává, že je mimi delší dobu neaktivní a mamča znervózní, co se děje, jestli nedošlo k udušení atd. Tak prostě poslechne srdíčko a hned ví - slyší, jestli je vše ok. Taky podle srdečního rytmu snadno zjistí, jestli miminku opravdu něco nechybí a případně může včas zakročit rychlým odebráním se do nemocnice. Prostě - pro mě je to opravdu hodně dobrá ochrana miminka. :pankac: :andel:

• Citovat
  • Upravit
616
22.5.12 15:12

mamko snažilko krásná fotka a roztomilé bříško-závidím :) já žádné ještě nemám,jen pocit opuchlé niti :D ale těsné oblečení, teda hlavně kalhoty, mi taky už dost vadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
22.5.12 15:12
@Dajdula píše:
@Matysska
Ono taky každý Dr. to dělá jinak. Třeba moje Dr. mě při Kubíkovi vždycky vyšetřila a ultrazvukem krátce koukla i na malýho. Za to jsem byla nesmírně vděčná. Uklidnilo mě, že ho prohlídla a je v pořádku.

Tak tohle opravdu nebývá zvykem, většinou mají holčiny jen 3 utz za celé těhu. Dokonce i kamarádka, která čeká dvojčátka a je ve 30tt, teď má jít na druhý velký uz, tak doposud ty utz měla první na zjištění těhu, druhý ve 20tt a třetí jí čeká teď.

• Citovat
  • Upravit
hanak
22.5.12 15:16

Pupo, Mikki 25, Pherenike
Holky, gratuluju :) :palec:
Moje kontrola je přesunutá z 29. na 24., tak se těším, ikdyž utz asi dělat nebude, spíš rovnou dá doporučení na podrobné utz vyšetření (NT).
Ale i tak se tentokrát těším a jdu tam bez strachu, protože díky Angelsounds vím, že prťátko žije :srdce: a to je pro mě hrozně důležitý :andel:

• Citovat
  • Upravit
19071
22.5.12 15:19

@hanak Mě taky MUDr. ultrazvukovala zatím pokaždé - tedy už celkem 3× a to jsem teď 11+2 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
22.5.12 15:21

@hanak Prosím tě, nemáš náhodou zkušenost s tím, když posíláš z USA něco do ČR? :-) Nevíš jak je to s clem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
22.5.12 15:28

ja jsem byla u doktorky v 6tt a v 8tt a ted pujdu ve 12tt a bude mi delat utz zas…myslim, ze ho dela asi bezne pri kazde kontrole…aspon zatim mam z toho takovy pocit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
22.5.12 15:32

@hanak
Díky moc za radu, tak jsem nad tím uvažovala a asi si nakonec Angelsounds koupím. Budu přeci jen klidnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
22.5.12 15:41
@Pherenike píše:
@hanak Prosím tě, nemáš náhodou zkušenost s tím, když posíláš z USA něco do ČR? :-) Nevíš jak je to s clem?

Tak na tohle všichni nadávají - bordel ne na straně českých celníků. Kamarádka např poslala mamince do Čech pár věcí jako dar, jasně to uvedla, měsíc a půl to viselo někde na celnici v Praze a ve finále i za ten dar maminka musela zaplatit přes 500 Kč plus dalších 280 Kč za „úložné“ na té celnici !!
Co zase vím od holek z jiného serveru, které si z USA z Amazonu nebo eBay objednávaly parfémy, situace zcela stejná. Cena dobrá, ale jednou tolik pak zaplatily ještě za clo a úložné, nehledě na to, že na té celnici se to opravdu zaseklo na hoooooodně dlouho !
Z opačné strany, pokud si objednám balík z Čech, letecky to přijde za týden. Obráceně - do ČR to sice za týden přijde, ale celníci se postarají o to, že tobě ani často nepřijde oznámení o uložení zásilky na celnici a když se po měsíci začneš pídit, kde se to ztratilo, zjistíš, že to visí právě na té celnici. :cert:

• Citovat
  • Upravit
hanak
22.5.12 15:44
@Matysska píše:
@hanak
Díky moc za radu, tak jsem nad tím uvažovala a asi si nakonec Angelsounds koupím. Budu přeci jen klidnější :)

Vyplatí se to :palec: Teď jsem zase udělala ranní kontrolu (máme tady 8:43h).. a srdíčko je v pořádku, je vidět, že mimi cestuje, ikdyž jen pár cm tam a zpátky, ale pokaždé je malinko jinde :andel: Má to tam asi jako velký mega bazén :srdce:

• Citovat
  • Upravit
19071
22.5.12 15:59

@hanak Hm, tak nic :-( Dřív jsem si právě třeba z ebay objednávala, ale od té doby, co ty hajzlíci to clo zavedli, tak jsem to právě z těchto důvodů neriskovala.....tak zůstanu opět jen u anglického no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
22.5.12 16:42
@Dafii píše:
@mamka snažilka
tak jsi me uklidnila, ja jsem dneska podle MS 10+0..ale mimi je o tyden pozadu a bricho mam uplne stejne ;)
:mrgreen: Ha tak to jsem ráda, že jsem tě uklidnila :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
22.5.12 16:44
@hanak píše:
Pupo, Mikki 25, Pherenike
Holky, gratuluju :) :palec:
Moje kontrola je přesunutá z 29. na 24., tak se těším, ikdyž utz asi dělat nebude, spíš rovnou dá doporučení na podrobné utz vyšetření (NT).
Ale i tak se tentokrát těším a jdu tam bez strachu, protože díky Angelsounds vím, že prťátko žije :srdce: a to je pro mě hrozně důležitý :andel:

Také jsem si ho koupila, ted už jen čekat, až ho budu moci použít :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
22.5.12 17:11

@mamka snažilka Když ho máš, tak ho použít můžeš, ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
22.5.12 19:25

ahojky :mavam: tak ja dnes dostala prukazku :dance: ultrazvuk mi nedelala, ptala jsem se a ona mi odpovedela, ze casty ul´trazvuk muze poskodit plod :nevim: jdu 13.6. na skreening, tak rikala ze to staci ;) jinak mi dela ultrazvuk pri kazde preventivni prohlidce…
jinak me nevolnosti, trosku se zmirnili ,ale porad jsou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky