Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mamko snažilko krásná fotka a roztomilé bříško-závidím
já žádné ještě nemám,jen pocit opuchlé niti
ale těsné oblečení, teda hlavně kalhoty, mi taky už dost vadí ![]()
@Dajdula píše:
@Matysska
Ono taky každý Dr. to dělá jinak. Třeba moje Dr. mě při Kubíkovi vždycky vyšetřila a ultrazvukem krátce koukla i na malýho. Za to jsem byla nesmírně vděčná. Uklidnilo mě, že ho prohlídla a je v pořádku.
Tak tohle opravdu nebývá zvykem, většinou mají holčiny jen 3 utz za celé těhu. Dokonce i kamarádka, která čeká dvojčátka a je ve 30tt, teď má jít na druhý velký uz, tak doposud ty utz měla první na zjištění těhu, druhý ve 20tt a třetí jí čeká teď.
Pupo, Mikki 25, Pherenike
Holky, gratuluju
![]()
Moje kontrola je přesunutá z 29. na 24., tak se těším, ikdyž utz asi dělat nebude, spíš rovnou dá doporučení na podrobné utz vyšetření (NT).
Ale i tak se tentokrát těším a jdu tam bez strachu, protože díky Angelsounds vím, že prťátko žije
a to je pro mě hrozně důležitý ![]()
@hanak Mě taky MUDr. ultrazvukovala zatím pokaždé - tedy už celkem 3× a to jsem teď 11+2 ![]()
@hanak Prosím tě, nemáš náhodou zkušenost s tím, když posíláš z USA něco do ČR?
Nevíš jak je to s clem?
ja jsem byla u doktorky v 6tt a v 8tt a ted pujdu ve 12tt a bude mi delat utz zas…myslim, ze ho dela asi bezne pri kazde kontrole…aspon zatim mam z toho takovy pocit ![]()
@hanak
Díky moc za radu, tak jsem nad tím uvažovala a asi si nakonec Angelsounds koupím. Budu přeci jen klidnější ![]()
@Pherenike píše:
@hanak Prosím tě, nemáš náhodou zkušenost s tím, když posíláš z USA něco do ČR?Nevíš jak je to s clem?
Tak na tohle všichni nadávají - bordel ne na straně českých celníků. Kamarádka např poslala mamince do Čech pár věcí jako dar, jasně to uvedla, měsíc a půl to viselo někde na celnici v Praze a ve finále i za ten dar maminka musela zaplatit přes 500 Kč plus dalších 280 Kč za „úložné“ na té celnici !!
Co zase vím od holek z jiného serveru, které si z USA z Amazonu nebo eBay objednávaly parfémy, situace zcela stejná. Cena dobrá, ale jednou tolik pak zaplatily ještě za clo a úložné, nehledě na to, že na té celnici se to opravdu zaseklo na hoooooodně dlouho !
Z opačné strany, pokud si objednám balík z Čech, letecky to přijde za týden. Obráceně - do ČR to sice za týden přijde, ale celníci se postarají o to, že tobě ani často nepřijde oznámení o uložení zásilky na celnici a když se po měsíci začneš pídit, kde se to ztratilo, zjistíš, že to visí právě na té celnici. ![]()
@Matysska píše:
@hanak
Díky moc za radu, tak jsem nad tím uvažovala a asi si nakonec Angelsounds koupím. Budu přeci jen klidnější
Vyplatí se to
Teď jsem zase udělala ranní kontrolu (máme tady 8:43h).. a srdíčko je v pořádku, je vidět, že mimi cestuje, ikdyž jen pár cm tam a zpátky, ale pokaždé je malinko jinde
Má to tam asi jako velký mega bazén ![]()
@hanak Hm, tak nic
Dřív jsem si právě třeba z ebay objednávala, ale od té doby, co ty hajzlíci to clo zavedli, tak jsem to právě z těchto důvodů neriskovala.....tak zůstanu opět jen u anglického no ![]()
@Dafii píše:
@mamka snažilka
tak jsi me uklidnila, ja jsem dneska podle MS 10+0..ale mimi je o tyden pozadu a bricho mam uplne stejne
@hanak píše:
Pupo, Mikki 25, Pherenike
Holky, gratuluju![]()
Moje kontrola je přesunutá z 29. na 24., tak se těším, ikdyž utz asi dělat nebude, spíš rovnou dá doporučení na podrobné utz vyšetření (NT).
Ale i tak se tentokrát těším a jdu tam bez strachu, protože díky Angelsounds vím, že prťátko žijea to je pro mě hrozně důležitý
Také jsem si ho koupila, ted už jen čekat, až ho budu moci použít ![]()
ahojky
tak ja dnes dostala prukazku
ultrazvuk mi nedelala, ptala jsem se a ona mi odpovedela, ze casty ul´trazvuk muze poskodit plod
jdu 13.6. na skreening, tak rikala ze to staci
jinak mi dela ultrazvuk pri kazde preventivni prohlidce…
jinak me nevolnosti, trosku se zmirnili ,ale porad jsou ![]()
Já osobně říkám Angelsounds ANO. Ono je to upřímně ideální hlavně pro ty z nás, které už máme s těhotenstvím nějaké ty špatné zkušenosti a když slyšíš srdíčko, víš, že mimíšek žije a jsi hned klidnější - a co si budeme povídat, klidná máma je pro prcka lepší než máma, která se třese hrůzou do další kontroly, jestli její mimíšek není ZT. Taky - a to je druhá možnost uplatnění - ke konci těhotenství se často stává, že je mimi delší dobu neaktivní a mamča znervózní, co se děje, jestli nedošlo k udušení atd. Tak prostě poslechne srdíčko a hned ví - slyší, jestli je vše ok. Taky podle srdečního rytmu snadno zjistí, jestli miminku opravdu něco nechybí a případně může včas zakročit rychlým odebráním se do nemocnice. Prostě - pro mě je to opravdu hodně dobrá ochrana miminka.