Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
hanak
10.5.12 23:07

Dafii, evidentně jsi měla ovu později. Neplaš se kvůli tomu, miminko je v pořádku a roste podle svého tempa. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2616
10.5.12 23:48

Ahoj holky, moc Vás všechny zdravím. Dlouho jsem tu nebyla a byla fuška Vás dočíst :-) Se ale činíte :-) 3.5. jsem měla první KO u gyndaře, vše proběhlo v klidu, mimíšek má 7mm, srdíčko tluče a obrázek mám :-) Další KO mám 17.5. a to už dostanu i těhu průkazku. Začala jsem mít těhu nevolnosti, proto jsem tu i tak dlouho nebyla, nějak nebyla ani síla, furt jen špatně, špatně.. Teď jsem si už asi zvykla, nebo co, tak už se i dokopu sednout za kompl :-)
Gratulu všem k mimčům, ještě víc gratuluji maminkám s dvojčátky :-)
hanak - četla jsem tvůj šílený porod, to byl jednoznačně zanedbaný lékařský postup a toho Dr. měli vyhodit!! No i když i ty sestry stály za prd.. Ach jo!! Vždy, když něco takového čtu, tak mám úplně vzteklou náladu a proč? Protože doktoři hřeší na to, že lidi si nechaj vše líbit a taky jsou si vědomi, že laik stejně prd ví o lékařském postupu.. Hanak obdivuji tě, že jsi to přežila!! Asi to bylo v té době takové a nikdo to neřešil, nevím. Já měla u porodu muže a určitě by mě tam chcípat nenechal, ono je dobrý mít tam s sebou chlapa, personál si dá víc bacha :roll:
Holky apeluji tady na Vás všechny, nenechte si vše líbit a dejte na Váš rozum, i když jste třeba laici, vy samy cítíte nejlíp, jestli je vše jak má být, příroda není blbá!! Dá Vám Vaším tělem najevo, zda se něco děje..
Ještě jsem chtěla napsat, je mi líto všch, co jim mimišek nevyšel a moc přeju brzy pohodové těhotenství.
Ještě připíšu moje chutě, tak dnes jsem se ládovala polárkovým dortem a k tomu připíjela nealko pivo :mrgreen:
Taky jste se tu ptaly na sex nyní, tak u nás žádná sláva 8) Strach nemáme, ale než uspím malou, tak muž je už většinou v limbu.
A podvědomě cítím, že čekáme holku, i muž si to myslí, ale uvidíme :palec:
V noci mě občas straší spánkové horory, taky to tak máte? Ale měla jsem to i minulé těhu, tak si to ke mně patří.
Díky za tipy co jíst, meloun je teď u nás za 19kč, tak snad mi ho muž koupí, at se s ním netáhnu sama :lol:
Končím svůj román :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
11.5.12 05:09
@Kamka33
Kami, ono tehdy se už občas rodilo i na pohodu, jenže já „si vybrala“ zrovna dobu, kdy doktoři měli dvoudenní stávku a dodnes nedokážu pochopit, jak dokázali, že jedna z největších pražských porodnic zela prázdnotou - nebyly tam ani doktoři, ale ani rodičky. Prostě asi všem zastavovali porody stejně jako mně. Dnes už to neřeším, ale tehdy jsem fakt zvažovala žalobu, nakonec jsem si řekla, co bych z toho měla, stejně ničeho nedosáhnu, ruka ruku myje a doktor doktora neshodí, papíry se dají zfalšovat.. Přežili jsme, já i dcera, ikdyž to byl šílený zážitek, nicméně asi si umíš představit ten strach, když jsem ještě nebyla zcela fit a na testu i přes antiko // (dceři bylo 5 měsíců). Měla jsem šílený strach z dalšího porodu, ale ani ve snu mě nenapadlo dát to neplánované mimčo pryč, prostě jsem si řekla, že tak to asi má být a že je to i dobře, že dcera bude mít tak brzy sourozence a budou si snad i rozumnět. Podařilo sen, když jí bylo 13 měs. a 4 dny, tak se narodil syn po od první bolesti po 4 hodinách, porod zcela pohodový, spontánní a to, že děti byly tak blízko věkově, se mi velmi brzy vrátilo v tom lepším slova smyslu, když se na sebe vzájemně upnuly a vyrůstaly fakt jak dvojčata, i dnes, když už jsou dávno puboši, jeden bez druhého ani ránu. :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
925
11.5.12 08:38

@Dafii neboj se,určitě jsi měla ovulku později,oni to doktoři berou podle tabulek kdy cyklus trvá 28 dní a ovulka je 14.den :nevim: Já třeba mam cykly 34dní,podle ms bych měla být 9+6,ale jsem teprve 8+6 protože ovulka byla až kolem 20.dne cyklu.Takže žádný strach :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
11.5.12 09:16

dobré ránko :-) můžu mít dotázek? byl už někdo okolo 12tt na screeningu? můžu se zeptat jak to probíhá? děkuji, :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
11.5.12 09:19

@Dafii
Na 1. kontrole, kdy jsem měla být 6+2, tak Dr. říkala, že to vypadá, že je o TÝDEN mladší. Já přitom vím datum otěhotnění, takže jsem začala mít trochu strach. No a týden na to ( 7+4 ) plod odpovídal úplně přesně datu poslední MS i se :srdce: .Sama Dr. mi říkala, že měření v prvních týdnech není přesné, nejpřesnější je ve 12tt. Taky uhnizďování trvá u každého jinak. Neboj, prcek to do příště určitě dožene ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
11.5.12 09:25

Holky, jak to máte s těmi tušeními, jestli to bude kluk nebo holka, tak já teda nic, ale v noci jsem měla sen, že jsme měli doma 2 Kubíky, oba kluky, ale najednou jednomu z nich upadl pinďula, tak jsme hnali k Dr. a ten nám sdělil, že teď holt budeme mít kluka a holku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
11.5.12 09:29

@Dajdula Ježiši tak to je vtipný :-D :-D jak hned člověk zblbne a zdají se mu takové kraviny :-)
Mě se už asi třikrát za tu dobu co jsem těhotná zdálo, že mě přítel opustil, když jsem měla už obří pupek :-)
Já teda tušení nemám žádné a jsem zvědavá, jak to vydržím, protože jsme si řekli, že si to nenecháme říct dopředu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
11.5.12 09:45

@Pherenike
Máš můj obdiv já bych to teda nevydržela čekat co to bude, nechám si to říct hned jak to bude možný :mrgreen: A už se těším jak se budeme doma dohadovat, protože manžel je Láďa a chce syna Láďu ..... No a já rozhodně nechci Láďu :mrgreen: :mrgreen: To bude boj holky, ale naštěstí u nás probíhají hádky s velkým usměvem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
11.5.12 10:09

@Janina88 No jako já si to nedokážu představit, že si to nenecháme říct :-D ale to překvapení do poslední chvíle mě láká, tak snad to vydržím :-)
Kamarádka to chtěla vědět a měla takovou smůlu, že to stejně nikdy nebylo vidět, takže do poslední chvíle taky netušila :-)

Jo jména budou oříšek i u nás :-) mě se jich líbí několik, ale vyřknout ten ortel jakože „ano, takhle se bude jmenovat moje dítě celý život“ do toho se mi u žádného jména nechce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
11.5.12 10:54

Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat?? Dnes jsem 5+4tt, // na testíku jsem našla 25.4.2012. Na kontrolu jdu až 21.5., dřív jsem nechtěla, kvůli minulé špatné zkušenosti - zamlklé těhotenství. To jsem u doktora plašila už na konci 4.tt a pokaždé jsem z ordinace odcházela se slovy - uvidíme za týden. A byla jsem tak na nervy!!! No a nakonec v 8.tt už bylo jasno, prázdý gestační váček a mimi nikde :( . Otěhotněla jsem znovu po první MS po revizi, tak snad už to teď bude v pořádku. Ale jsem šíleně nervózní a ten čas se tak vleče!!! Byla některá z vás na UTZ 5+4.tt?? Bylo už něco vidět?? Pořád přemýšlím, jestli si dnes nezajít k Dr, jsem fakt strašně nervózní, jestli tam miminko je a nebo ne. Předem moc děkuji, jestli mě mezi sebe přijmete :kytka: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
11.5.12 11:25
Ahoj já byla zrovna včera na ultrazvuku a podle něj 5+5tý a mimi bylo malinkaté ,ale už i se :srdce: , a prý v pořádku. :nevim:
@Janinka1983 píše:
Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat?? Dnes jsem 5+4tt, // na testíku jsem našla 25.4.2012. Na kontrolu jdu až 21.5., dřív jsem nechtěla, kvůli minulé špatné zkušenosti - zamlklé těhotenství. To jsem u doktora plašila už na konci 4.tt a pokaždé jsem z ordinace odcházela se slovy - uvidíme za týden. A byla jsem tak na nervy!!! No a nakonec v 8.tt už bylo jasno, prázdý gestační váček a mimi nikde :( . Otěhotněla jsem znovu po první MS po revizi, tak snad už to teď bude v pořádku. Ale jsem šíleně nervózní a ten čas se tak vleče!!! Byla některá z vás na UTZ 5+4.tt?? Bylo už něco vidět?? Pořád přemýšlím, jestli si dnes nezajít k Dr, jsem fakt strašně nervózní, jestli tam miminko je a nebo ne. Předem moc děkuji, jestli mě mezi sebe přijmete :kytka: :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
11.5.12 11:42

@AnitramV Děkuji za reakci :* . Ty jo, tak že bych si taky zkusila zajít na UTZ?? :think: Ale pokud by tam mimi zas nebylo, tak budu teda řádně na nervy, no možná radši vydržím do toho 21.5., ale bude to teda dlouhý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
11.5.12 12:09

@Janinka1983
Ahoj já byla poprvé asi v 4 nebo 5tt a bylo vidět cosi malého dutinka o velikosti 3 mm, takže mi ani doktor nic nepotvrdil a rovnou mě objednal za 3 týdny, no a to už byla fazolka se srdíčkem, takže holka vydrž :mrgreen: Já jdu na druhou kontrolu teď ve čtvrtek zase po 3 týdnech a sama vím že to čekání je fakt strašný a pořád se straším taky nějakýma blbostma. I když včera mne uklidnila kamarádka, že kdyby se něco dělo už by mi o tom dalo tělo nějakou zprávu, tak důvěřuji svým instinktům i tomu prckovi a jsem v klidu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
11.5.12 13:34

Holky prosím o radu, je hustý bílý výtok, nezapáchající, někdy až tak trochu nazelenalý nebo i vodnatý normální? neboli je to známky že je vše ok? díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí