Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
844
9.5.12 17:00

pohlavi

ja jsem taky tak zvedava, ze si to urcite nechame rict? Na kolikatou kontrolu, resp. v jakem tydnu muze jit s vami partner na utz..manzel je strasne zvedavej ;) zitra jdu na kontrolu a snad bude srdicko. Taky mam obcas cerne myslenky, kdyz me zrovna nic neboli a neni mi divne, tak misto abych si ten pocit uzivala tak dumam nad kravinama:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
9.5.12 17:49

Holky, tak konečně mám za sebou první utz. Měla jsem z toho šílený strach, aby všechno bylo ok (předchozí špatné zkušenosti), ale prcek prý odpovídá danému týdnu a :srdce: bije. Já tedy nic neviděla, ale doktorka pořád na mě - tady je srdíčko, tluče jako zvon .. tak jsem fakt šťastná, že první kolo je vyhrané, teď jen vyhrát zbytek války ;)

• Citovat
  • Upravit
1532
9.5.12 18:27

@mamka snažilka ultrazvuk mám až zítra,ale pan doktor je šikula zkušený a poznal to podle toho jak do mě sáhl :oops:
holky krásný fotečky @hanak krásná fazolka. jsem zvědavá co uvidím zítra já.
Jinak pohlaví bych si chtěla nechat říct ,ale uvidíme, chtěli bysme holčičku a já věřím že to bude. když jsem čekala malého říkat jsme si to nechtěli a i kdyby pořád se k nám točil zadečkem, takže stejně nic nebylo vidět, ale pak jsem stejně nějak podvědomně věděla, že to bude kluk :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
9.5.12 18:37
@AnitramV píše:
@mamka snažilka ultrazvuk mám až zítra,ale pan doktor je šikula zkušený a poznal to podle toho jak do mě sáhl :oops:
holky krásný fotečky @hanak krásná fazolka. jsem zvědavá co uvidím zítra já.
Jinak pohlaví bych si chtěla nechat říct ,ale uvidíme, chtěli bysme holčičku a já věřím že to bude. když jsem čekala malého říkat jsme si to nechtěli a i kdyby pořád se k nám točil zadečkem, takže stejně nic nebylo vidět, ale pak jsem stejně nějak podvědomně věděla, že to bude kluk :pankac:

Já jsem vždy tak nějak podvědomě vždycky tušila, co to je a vždy mi to vyšlo. Teď nevím a ještě dlouho vědět nebudu, vcelku je mi jedno, co to bude, hlavně aby byl mimíšek v pořádku :) Mám vymyšlená jména spíše pro holčičku, ale něco mi říká, že by to spíš měl být klučina.. tak uvidíme ;)

• Citovat
  • Upravit
1532
9.5.12 18:45

@hanak a ty už máš nějaké děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
9.5.12 18:47
@AnitramV píše:
@hanak a ty už máš nějaké děti?

Tři :) 16, 15 a 10 let. Tohle je poslední plánovaný benjamínek :andel:

• Citovat
  • Upravit
1532
9.5.12 18:48

Téda tak to budete mít četnou rodinku :-D a co máš jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
9.5.12 18:51
@AnitramV píše:
Téda tak to budete mít četnou rodinku :-D a co máš jestli se můžu zeptat?

Nejstarší je dcera, 13 měsíců poté syn a nejmladší zase dcera. Kateřina, Ondřej, Klára. Život přinesl změny, rozvod, nový partner, později manžel, stěhování do zahraničí .. manžel má sice děti z předchozího manželství, ale už taky takřka dospělé, tak jsme si řekli, proč to prostě nezkusit. Moc se ale nedařilo, loni v červenci zamlklé těhu, pak 2× biochemické, povedlo se až teď, tak snad bude vše, jak má být :)

• Citovat
  • Upravit
1749
9.5.12 18:55

Holky, tak vám všem gratuluju :palec: Pohlaví si říct nechám. U prvního se to manžel chtěl dovědět až na Vánoce ( syn se narodil v březnu ) a tentokrát to chce vědět hned, ale já mu řekla, že zas na ty Vánoce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
9.5.12 18:57

jo život si s námi občas pěkně pohrává, když budeme mít kluka také to nejspíš bude ondřej - po tatínkovi a Kateřinu sestru (pěkná jména máte), také jsem rozvedená a te´d jsme to zkoušeli s novým partnerem, měli jsme od dr. šanci 7% na normální početí, jelikož měl přítel v pubertě příušnice se zánětem varlat. já prodělala 2×revizi po neúspěšném těhu v 6tt asi před rokem a půl, a te´d se zdařilo úplně přirozeně, zázrakem:-D a jaká jména máe teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
9.5.12 18:59
@Dajdula píše:
Holky, tak vám všem gratuluju :palec: Pohlaví si říct nechám. U prvního se to manžel chtěl dovědět až na Vánoce ( syn se narodil v březnu ) a tentokrát to chce vědět hned, ale já mu řekla, že zas na ty Vánoce :mrgreen:

Dajdo, to bys musela hodně přenášet, když až na vánoce :mrgreen:
Já si pohlaví nechám asi říct ve 20tt na velkém utz, to už tady jsou prý schopni říct na 100%. Doufám, že bude všechno v pořádku a mrňousek se udrží, ať se pak mám na co těšit ;)

• Citovat
  • Upravit
hanak
9.5.12 19:03
@AnitramV píše:
jo život si s námi občas pěkně pohrává, když budeme mít kluka také to nejspíš bude ondřej - po tatínkovi a Kateřinu sestru (pěkná jména máte), také jsem rozvedená a te´d jsme to zkoušeli s novým partnerem, měli jsme od dr. šanci 7% na normální početí, jelikož měl přítel v pubertě příušnice se zánětem varlat. já prodělala 2×revizi po neúspěšném těhu v 6tt asi před rokem a půl, a te´d se zdařilo úplně přirozeně, zázrakem:-D a jaká jména máe teď?

No, právě že zatím jsem totálně vedle :mrgreen: Pro holčičku mě napadají jména Jessica nebo Jennifer, ale pro klučinu fakt nevím. Možná Christopher, Kristian .. fakt nevím, musím něco nastudovat na netu, protože kalendář se jmény tu nemají, tady si jméno prostě vymyslíš bez ohledu na to, jak hloupě zní. ;)

• Citovat
  • Upravit
1749
9.5.12 19:03

@hanak
Dítě před ním rozbalím až na Štědrý den :lol: Do té doby mu budu říkat Míšo nebo René, aby nic nepoznal :mrgreen: . Kubíka mi prozradila Dr. brzo někdy kolem 15. tt. Tam byl tak „vytelenej“, že to nešlo přehlédnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
9.5.12 19:06
@Dajdula píše:
@hanak
Dítě před ním rozbalím až na Štědrý den :lol: Do té doby mu budu říkat Míšo nebo René, aby nic nepoznal :mrgreen: . Kubíka mi prozradila Dr. brzo někdy kolem 15. tt. Tam byl tak „vytelenej“, že to nešlo přehlédnout

:mrgreen: :mrgreen: Docela živě jsem si představila, jak dítěti nasadíš pás cudnosti, aby se manžel neměl možnost podívat :jazyk:
Hih, stejně nevydržíš .. já jssem taky nevydržela, ikdyž jsem si to chtěla nechat jako překvapení, ale sotva jsem vždycky přišla z utz, už se pídil - tak co čekáme ? A nechtěl slyšet, že bych ho nechala v nejistotě až do porodu. Tak jsem to vždy vyklopila - stejně by to poznal podle oblečení, co jsem nakupovala :think:

• Citovat
  • Upravit
2333
9.5.12 19:23

holky grtuluji ke kontrolam, krasne fotecky :potlesk:
my si to asi rict nechame, ja bych to nevydrzela (pokud se nam tedy mimco ukaze)my bychom radeji holcicku, tak si myslim ze to bude kluk :mrgreen:
ja si jdu pro prukazku 22.5. mam sebou mit moc a jeste mi dala dr asi 5 zadanek na krev.
u nas to vedi rodice a nejblizsi, ale kdyz se nekdo zepta tak nemlzime, takze to za chvilku budou vedet vsichni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí