Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
762
9.5.12 19:55

@mamka snažilka Ahoj já jsem byla dnes naposledy v centru kde mě pomohli k otěhotnění a utz dva bobánci mají 7mm :srdce: :srdce: tlučou a jsou stejní.Příští pátek jdu ke svému gynekologovi,vezmou mi krev a dají mi průkazku.Tak nakonec budeme fakt stejně! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
9.5.12 20:04

teda koukám že tu budu asi jediná co si to nechce nechat říct,já bych strašně chtěla holčičku,ale myslím že v naší rodině kde sou samí kluci mám asi smůlu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
9.5.12 20:18

ahoj holky, zítra bych měla začít 7.týden, na kontrolu jdu 21.5. tak snad už bude vše ok,hezké fotečky a velká gratulace at krásně rostete :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
9.5.12 20:19

@mikki 25 Já chci taky překvapení,ale stejně nevím jestli to vydržím,oni se doktoři někdy prořeknou sami. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
9.5.12 20:21
@mikki 25 píše:
teda koukám že tu budu asi jediná co si to nechce nechat říct,já bych strašně chtěla holčičku,ale myslím že v naší rodině kde sou samí kluci mám asi smůlu…

Já jsem hrozně zvědavá :jazyk: a stejně jsem po 1. porodu byla tak vyřízená, že by mi to bylo jedno i kdyby to byl třeba Bořek Stavitel. Třeba zrovna ty budeš 1. mít holčičku ;) . Mě u Kubajse to bylo úplně jedno, ale bylo hodně pravděpodobné, že to bude kluk, protože u nás v práci se za těch 8 let, co existuje, narodili samí kluci ( asi 12 ) a žádná holka. Potom, když třeba holky otěhotnely znovu na mateřské, tak už měly i holky. Dělala jsem na rehabilitaci, tak možná za to mohlo magnet. záření nebo něco takovýho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
9.5.12 20:35
@Jarmila6 píše:
@mamka snažilka Ahoj já jsem byla dnes naposledy v centru kde mě pomohli k otěhotnění a utz dva bobánci mají 7mm :srdce: :srdce: tlučou a jsou stejní.Příští pátek jdu ke svému gynekologovi,vezmou mi krev a dají mi průkazku.Tak nakonec budeme fakt stejně! :hug:

A ty jsi dnes kolik vlastně? no vidíš, den nebo dva a nehraje to roli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
10.5.12 06:20

holky gratuluji o úspěšným UZ a kontrolám.

No já si každopádně pohlaví si nechám říct hned jak to bude možné nevydržela bych to, jak už jsem tady jednou psala nerada na něco čekám takže čekat na to jestli to bude chlapeček nebo holčička ufff tak to už bych vůbec nedala. Stačí že čekám na ty pitomý kontroly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
10.5.12 07:14

No tak to je konec snědla jsem teď k snídani půlku melouna Já už to v tý práci asi budu muset říct.moje chutě jím začínají být divný a taky to že jsem do práce přestala jezdit na kole :roll: už to asi opravdu dlouho neutajím

Holky jak je možný že už se nenarvu do kalhot a nebo narvu, ale stráášně mě tlačí, jsem teprv v 9 tt a už nosím těhotenské kalhoty, teda né do práce to by si hned všimly.Ale jinak ty kalhoty jsou strááášně pohodlný, je to slast je nosit :mrgreen: Tady na diskuzích jsem četla ve většině případech se ženám začlo bříško zvětšovat až v 5 měsíci??? Jak je tedy možný že já teď???A to jsem teprv na začátku třetího měsíce :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
10.5.12 08:33

@Janina88 Jani nedělej si z toho vůbec nic, já jsem na tom úplně stejně :-) Svoje kalhoty už prostě nedopnu :-) Takže nosím gumičku na knoflíku…těhotenské zatím nemám, protože jsem si je ještě nepořídila, ale kamarádka říkala, že mi je půjčí, takže už k ní budu muset co nejdřív vyrazit :-D

Já měla všechny džíny akorát a jak jsem přibrala 3kg (spíš si je teda vyžrala), tak mi prsotě nejsou no :-) Když už je zapnu, tak mi z nich všechno přetéká, takže si nemůžu vzít ani žádné tričko a hlavně mě to hrozně tlačí do břicha :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
10.5.12 08:40

@Pherenike
Já mám zase kalhoty po mé sestře a to je něco sice jsem na tom stejně, ale ona je tak o půl metru menší než já :mrgreen: takže ještě že je léto a můžu mít ty kalhoty vyhrnuté, protože jinak to vypadá jako když je mám půjčené od mladší sestry :lol: teda s tím rozdílem že moje sestra je o 10let starší :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
10.5.12 08:50

My si taky určitě necháme říct pohlaví,taky bysme chtěli holčičku,máme v rodině samý kluky,tak nevim,nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
10.5.12 08:52

Holky,jak jste na tom s nevolnostma?U mě už nějak ustupují,tak mam trochu strach aby to neznamenalo něco špatného.Jsem v 8+5 tak mi to přijde dost brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
10.5.12 08:53

@Janina88 ahojky, jak se daří? :-) u nás snad všechno ok…:-)
jen stále řešíme tu pitomou hypotéku, byt nám opět utekl… už to neřeším přišla bych o nervy…nějak bude…
co u tebe nového? už na tebe taky vidím došlo s kalhotama..:) tchýně už mi do jedněch kratásků všila klínek… rifle sou paseee, musela sem koupit třičtvrtáky v pase na takouvou hmm gumu? nevim vlastně co to je..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
10.5.12 08:54
@Janina88 píše:
No tak to je konec snědla jsem teď k snídani půlku melouna Já už to v tý práci asi budu muset říct.moje chutě jím začínají být divný a taky to že jsem do práce přestala jezdit na kole :roll: už to asi opravdu dlouho neutajímHolky jak je možný že už se nenarvu do kalhot a nebo narvu, ale stráášně mě tlačí, jsem teprv v 9 tt a už nosím těhotenské kalhoty, teda né do práce to by si hned všimly.Ale jinak ty kalhoty jsou strááášně pohodlný, je to slast je nosit :mrgreen: Tady na diskuzích jsem četla ve většině případech se ženám začlo bříško zvětšovat až v 5 měsíci??? Jak je tedy možný že já teď???A to jsem teprv na začátku třetího měsíce :nevim: :nevim:

Jee Jani já se taky teď cpu melounama na kila :) Jinak s těma kalhotama, já zatím udělala první selekci a ty nejužší jsem hodila na půdu, ať mě neprovokují :pankac: a u 90% ostatních si musím povolovat knoflík a přikrývám to trikem :lol: :lol: ještě že jak je teplo tak i normálně nosím takové ty plátěné tuniky, tak snad ještě chvíli nevzbudím pozornost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
10.5.12 09:08

Hm, též už jsem jedny kalhoty vyřadila, bohužel pracovní… :cert: U těch druhých povoluju knoflík při sezení, ale dlouho už taky nevydrží a rifle oblíknu jedny, páč jsou strečový. :mrgreen: Ale to je prostě tém, že jsem přibrala celkově a přitom se nijak zvlášť necpu - nemám žádné chutě. S takovou dopadnu hodne blbě s těma kilama. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí