Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
825
8.5.12 20:37
Děěkuji,měla jsem i hcg 18,byla jsem na něm v pátek a to jsem byla 20dpo :,(
@AnitramV píše:
Ahoj holky, @kovacici to mě mrzí, chtěla jsem tě povzbudit, že to že jsi měl aslabší čárku na testu 10 než na 20 asi nic neznamená, taky jsem to tak měla. na 10 slabonká a ny 20 pěkná silná čárka :nevim: , ale než jsem dočetla… :( ale příště už to určitě vyjde, hlaavně nezoufej :kytka:
@Dafii tak to jdem na ultrazvuk stejně, teda alespoň doufám, že mě na čt objedná, jinak na kontrolu jdu zítra a už se nemůžu dočkat…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
8.5.12 20:58
@kovacici píše:
Ahoj holky,tak jsem začalala krvácet k večeru a ted ze mě vyšly během hodiny větší dva kusy sraženiny a jeden byl v něčem obalený :,( Jsem stoho smutna :,( už zase se miminko neudrželo a odešlo ze mě :,( :( :?A docela mě bolí břicho a záda :,( Takže mě nezbude než zase čekat na ovulku a zase se snažit :hug: :andel:

Jej :( Tak to mě mrzí, ale nezoufej, tělo je teď jakoby pohnojené a příště to už půjde samo ! :) Tohle bylo klasické biochemické těhu, taky jsem to měla 2×, čárka mi zpočátku sílila, ale nijak výrazně, ale pak začala slábnout a pak se dostavila silná MS. Nemá smysl se kvůli tomu trápit, prý je to velmi častý jev, často by si toho holky ani nevšimly, kdyby netestovaly moc brzy a prostě by se dostavila opožděná MS (jenže snažilkám těžko vysvětlíš, že testovat před MS je zavádějící - nebyla jsem jiná ;) ).
Držím palce, ať tu za měsíc jásáš nad // !! :hug:

• Citovat
  • Upravit
825
8.5.12 21:02

Tak děkuji,příště testovat až po ms :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
9.5.12 06:54

""http://www.celysvet.cz/metrik/line-d6f6526c29ce96186aef7514d752b4b8.png:http://www.celysvet.cz/…d752b4b8.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
9.5.12 07:38

Ahoj, jsem po po prodlouženém víkendu a nestačím se divit :mrgreen:
Takže přeji všem hodně štěstí na dnešní kontroly a koukejte psát jak je mimčo velké a jak buší srdíčko… :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
9.5.12 07:40

Jo jinak mě čeká kontrola až za týden ve čtvrtek :x To čekání je hrozný 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
9.5.12 08:54

Ahojda,tak já jdu na kontrolu až 21.5.to je dobaaaa :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
9.5.12 08:57

@Lexuska
Taky by jsi na kontroly nejradši chodila každý týden ? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
9.5.12 09:16

Holky prosím o radu 8+1 znamená že jsem v 9 týdnu ?Já se to prostě nenaučím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
9.5.12 09:17

@Lexuska
ahoj, tak to jdeme ve stejný den, jdeš na 1. ultrazvuk nebo na jakou kontrolu? (jestli se tedy můžu zeptat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
9.5.12 09:17

to je jasný,každý týden by to bylo super :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
9.5.12 09:19

@Matysska jdu na druhou kontrolu na prvním UTZ byla vydět jen dutinka a to jsem byla 5+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
9.5.12 09:20

@Janina88 8+1 je devátý týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
9.5.12 12:31

ahoj holky, tak hlásím - kontrola u dr. proběhla v pořádku, prý to pěkně roste a odpovídá 7týdnu a zítra jupijajou na ultrazvuk a tam to snad taky bude vše ok. další kontrola za 14 dní a to už dostanu i preukaz :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
9.5.12 12:45

@AnitramV Tak gratulace a zítra na uz se těšíš viď

Holky já jsem blbá ani nevím proč to čtu, ale jak mám kontrolu až za týden, tak tady čtu o zamlklém těhotenství… Ani nevím proč to čtu straším sama nebo co???
Já snad zavolám dr. jestli bych nemohla přijít dřív co mu ale řeknu??? Nic mi není pane doktore jen sem blbá a mám černý myšlenky??? :oops:
Pokud se cejtím v pořádku a nekrvácím je vše v pořádku že jo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky