Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11530
4.5.12 17:11
@hanak píše:
Tak já měla 22 DPO 4184 - fakt vysoký. Ještě pořád nevím, co čekáme, utz bude až 9.5., do té doby se asi zblázním nedočkavostí ! :)
Ale když se podíváš na tabulky hcg, tak to rozpětí je fakt obrovské, od pár jednotek až po několik tisícovek, takže v normě jsou vlastně všechny hodnoty tady uvedené ;)

Takže jsi ještě neměla utz? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
4.5.12 17:12

Já tím že nechodím do práce, tak unavená nejsem v noci,ale když jsem chodila a vstávala každý den ve 4:30 tak jsem byla schopná usnout i po obědě za stolem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
4.5.12 17:15
@hanak píše:
Tak s těmi chutěmi jsme na tom obdobně, taky mě zatím nějak míjí, spíš pořád trochu nechutenství. Včera jsem ale dělala večer pro rodinku palačinky s nutelou a banánem a i já si je dala s chutí, to mě docela překvapilo, jinak na sladkým neulítávám. Pořád mám hlavně ráno a večer problém s jídlem (takže ty palačinky mě fakt včera docela překvapily), ráno pro změnu začínám melounem, ten mě trochu povzbudí. :jazyk:
Se sexem - vůbec na to nemám chuť. Večer jsem unavená, že usínám snad ve stoje, přes den je pořád co dělat, že bych si často nejdradši taky lehla :oops:
Takže jsme se s manžou domluvili, že prostě počkáme, až se budu cítit líp. :)

Přesně tak, ráno i večer se necítím úplně ok, i když nemůžu říct, že by mě bylo vyloženě blbě, ale prostě cítím hlad a zároveň nemám na nic chuť, takže se většinou přinutím něco sníst, ale na ničem si moc nepochutnám. Však jsem taky manželovi říkala, ať si vymyslí, co mám vařit, že je nemám chuť na nic, takže mě je to jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
4.5.12 17:20

Já mám stav, kdy mám strašný hlad a z toho hladu mi je pak špatně. Takže musim rychle něco malého sníst,ale nepochutnám si. Pak si dám teprve jídlo, na které mám chuť a dnes to byly utopenci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
4.5.12 17:23

Ahoj holky,všem gratuluji ke kontrolám.Dlouho jsem tu nebyla,protože jsem minulý čtvrtek lehce zakrvácela v době kdy jsem to měla dostat,tak jsem jela do nemocnice. :dance: Ještě ten den krvácení přešlo,hcg stoupalo a dnes propuštěna domů.Čekám dvojčátka jsem 6+1 a srdíčka už byly vidět :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
4.5.12 17:25
@Jarmila6 píše:
Ahoj holky,všem gratuluji ke kontrolám.Dlouho jsem tu nebyla,protože jsem minulý čtvrtek lehce zakrvácela v době kdy jsem to měla dostat,tak jsem jela do nemocnice. :dance: Ještě ten den krvácení přešlo,hcg stoupalo a dnes propuštěna domů.Čekám dvojčátka jsem 6+1 a srdíčka už byly vidět :pankac:

:potlesk: :potlesk: No tak gratuluji, ještě že to takhle dopadlo, dvojčátka, to je úžasný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
4.5.12 17:30

Dvojčátka .. tak to gratuluji dvojnásob :) :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
hanak
4.5.12 17:37
@mamka snažilka píše:
Takže jsi ještě neměla utz? :lol:

Ne :( Měla jsem sice kontrolu tento týden, doktor konstatoval, že děloha odpovídá danému týdnu (to mě potěšil), nabral krev, vyfasovala jsem tašku s různými vitamíny (dárkové balení pro všechny těhule), ale utz nedělal, protože to měl ten den šíleně rozlítaný, přišla mu tam jedna holčina s problémy a nakonec jí převáželi do nemocnice na akutní zásah a on šel s ní .. moc se omlouval a termín mi dal hned další týden, ať o ten utz nepřijdu. Nemohla jsem se na něho zlobit,
tady to totiž funguje tak, že když si zvolíš lékaře-gynekologa, provází tě celé těhotenství a nakonec tě i odrodí, pokud máš problém, prostě přeruší svojí práci a jde za tebou - s tebou do nemocnice. Porody jsou tu plánované, nenechávají tě až do 40tt, ale rodíš většinou 38tt a můžeš si vybrat buď porod s epiduralem (vaginálně), když se na to cítíš, tak bez epiduralu (do toho nejdu, mám své zkušenosti), nebo císař. Hodně maminek tu volí císaře, domů tě po něm pouští 3.-4. den a protože tu už znám češku, která takhle letos v březnu porodila holčičku a byla nadšená, tak si říkám, že já asi budu volit totéž, protože když si vzpomenu na svůj první porod, který trval 3 dny a já se po něm dávala do kupy několik měsíců, tak si říkám, zlatý císař, do dvou týdnů jsi relativně fit a můžeš normálně fungovat. Ale to je věc názoru, zastánkyně přirozených porodů mě za to ukamenují :nevim: Já jsem rodila 3×, vždy přirozeně, ale na rovinu říkám, pohodový porod byl jen ten prostřední, první bylo peklo na zemi a třetí vyvolávaný a tak šílené bolesti, že jsem po pár hodinách už byla totálně vyřízená.

• Citovat
  • Upravit
1015
4.5.12 17:45

@mamka snažilka teda to je ale divný, já měla hodnotu 14 když jsem byla 12 DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
4.5.12 18:13
@Jarmila6 píše:
Ahoj holky,všem gratuluji ke kontrolám.Dlouho jsem tu nebyla,protože jsem minulý čtvrtek lehce zakrvácela v době kdy jsem to měla dostat,tak jsem jela do nemocnice. :dance: Ještě ten den krvácení přešlo,hcg stoupalo a dnes propuštěna domů.Čekám dvojčátka jsem 6+1 a srdíčka už byly vidět :pankac:

Moc gratuluji :potlesk: :kytka: To je krásná zpráva!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
4.5.12 18:17
@hanak píše:
Ne :( Měla jsem sice kontrolu tento týden, doktor konstatoval, že děloha odpovídá danému týdnu (to mě potěšil), nabral krev, vyfasovala jsem tašku s různými vitamíny (dárkové balení pro všechny těhule), ale utz nedělal, protože to měl ten den šíleně rozlítaný, přišla mu tam jedna holčina s problémy a nakonec jí převáželi do nemocnice na akutní zásah a on šel s ní .. moc se omlouval a termín mi dal hned další týden, ať o ten utz nepřijdu. Nemohla jsem se na něho zlobit,
tady to totiž funguje tak, že když si zvolíš lékaře-gynekologa, provází tě celé těhotenství a nakonec tě i odrodí, pokud máš problém, prostě přeruší svojí práci a jde za tebou - s tebou do nemocnice. Porody jsou tu plánované, nenechávají tě až do 40tt, ale rodíš většinou 38tt a můžeš si vybrat buď porod s epiduralem (vaginálně), když se na to cítíš, tak bez epiduralu (do toho nejdu, mám své zkušenosti), nebo císař. Hodně maminek tu volí císaře, domů tě po něm pouští 3.-4. den a protože tu už znám češku, která takhle letos v březnu porodila holčičku a byla nadšená, tak si říkám, že já asi budu volit totéž, protože když si vzpomenu na svůj první porod, který trval 3 dny a já se po něm dávala do kupy několik měsíců, tak si říkám, zlatý císař, do dvou týdnů jsi relativně fit a můžeš normálně fungovat. Ale to je věc názoru, zastánkyně přirozených porodů mě za to ukamenují :nevim: Já jsem rodila 3×, vždy přirozeně, ale na rovinu říkám, pohodový porod byl jen ten prostřední, první bylo peklo na zemi a třetí vyvolávaný a tak šílené bolesti, že jsem po pár hodinách už byla totálně vyřízená.

Tak vy tam dostáváte vitamíny jo, to se máte :lol: my tady dostaneme papírek, že musíme zaplatit regulační poplatek 30 Kč :mrgreen: Taky mám výborného doktora a k porodu si ho budu muset zaplatit, protože v nemocnici, kde ordinuje zrušili porodnici. Tak budu v jiném městě ale chci jen jeho. A taky budu mít císařský řez, kvůli kyčlím. Je to každého věc, s tím s tebou souhlasím. Žasnu nad tím, jaký přístup mají tam u vás,že dávají ženám na vybranou s císařem a jaký u nás. Ten kdo chce přirozený porod, ať ho má, to je jasné,ale ten kdo ne a má přesně negativní zážitky s minulým tak už tím,že jsou ve stresu z porodu si škodí a i ták páni doktoři císařský řez neumožní, pokud nemáš komplikace. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
4.5.12 18:19
@Jarmila6 píše:

Můžu se ještě zeptat jak to krvácení probíhalo? Jako MS? nebo slabší? Hodně žen v době MS trochu zakrvácí a i tak je vše v pořádku,ale jistota je jistota viď :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
4.5.12 18:50

@mamka snažilka Napřed to začalo ůplně slabým hnědým špiněním,ale za hodinu jsem šla na záchod a utřela jsem se a krev a jelikož jsem skoro v tu samou dobu v lednu o mimi přišla tak jsem už měla strach.Přijela jsem do nemocnice a tam na záchodě ze mě šly kousky sražený krve a jeden kousek větčí,napřed si mysleli že to jedno mimi vzdalo protože viděli jenom váček a u druhýho víc,ale nakonec jak to začalo tak to škončilo ještě ten den a pak v neděli už viděli dva žloutkový váčky,no a dnes už bylo vidět jak jim tlučou srdíčka.Krásný pocit a dvojnásobná radost.! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
4.5.12 19:29

mám dotaz jsem 3 týdny po ovulaci hcg 1220 a na ultrazvuku jen bublinka dr má podezřená na mimoděložní nemáte někdo nějakou zkušenost?děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
4.5.12 19:40
@mamka snažilka píše:
Já mám stav, kdy mám strašný hlad a z toho hladu mi je pak špatně. Takže musim rychle něco malého sníst,ale nepochutnám si. Pak si dám teprve jídlo, na které mám chuť a dnes to byly utopenci :lol:

S těmi utopenci jsi mi teda dala !! Od rána je mi fakt zle a vůbec jse kromě melouna nemohla nic sníst .. a jak jsem četla o těch utopencích, pusa plná slin, úplně jasně jsem je viděla před sebou a chuť šílená ! Tady nic takového nevedou, tak jsem sjela do obchodu aspoň pro ocet a udělala si salám s cibulí a octem a normálně jsem se přecpala. Nějak si nepamatuju, kdy jsem něco jedla s tááááákovou chutí, děcka ze mě měly záchvaty smíchu :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky