Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já když to tady čtu holky tak vás nechápu,já sem ráda že za celý den vůbec něco sním a že by mi něco chutnalo tak o tom vůbec nemůže být řeč,pěkný chutě máte:0)
Jsem zpět z kontroly! Viděla jsem tečku, je to zatím prťátko, takže ještě bez srdíčka, ale všechno odpovídá a těhotenství potvrzeno. Strašně se mi ulevilo a snad si koupím adventní kalendář abych se dočkala kontroly za 14 dnů. ![]()
@Kapaz píše:
Jsem zpět z kontroly! Viděla jsem tečku, je to zatím prťátko, takže ještě bez srdíčka, ale všechno odpovídá a těhotenství potvrzeno. Strašně se mi ulevilo a snad si koupím adventní kalendář abych se dočkala kontroly za 14 dnů.
@mamka snažilka Zjistila jsem že jsme od sebe dva dny,já jsem dnes 6+4. ![]()
@Kapaz píše:
Jsem zpět z kontroly! Viděla jsem tečku, je to zatím prťátko, takže ještě bez srdíčka, ale všechno odpovídá a těhotenství potvrzeno. Strašně se mi ulevilo a snad si koupím adventní kalendář abych se dočkala kontroly za 14 dnů.
super hlavně že je vše tak jak má
![]()
@Jarmila6 píše:
@mamka snažilka Zjistila jsem že jsme od sebe dva dny,já jsem dnes 6+4.
To je super, to je nepatrný rozdíl, to můžou být miminka stejně velká
![]()
@Kapaz píše:
Ahoj já už na kontrole byla a byla jsem 6plus 5 teď už jsem 7plus6 a na kontrolu jdu 17.5 to už bych měla dostat i průkazku, na první kontrole už bylo slyšet i srdíčko takže ty už ho uslyšíš určitě.
Já už jsem teď pěkně nervozní další kontroly je to ještě týden uff, nejradši bych šla už teď, proč to ty doktoři dělají co
![]()
Ahoj holky,tak jsem tec na toaletáku našla narůžovělí hlen
snad to není počátek ms.
je mi hrozně,čekám co stoho bude,asi se mimísek nechce narodit ![]()
ahojky holky, byli jsme na prodlouzenem vikendu a nedostala jsem se na net, vas docist to je neco ![]()
vsem co maji za sebou kontroli moooc gratuluji ![]()
jinak me ted momentalne prestali trapit celodeni nevolnosti.ted mam pres den zravou a na vecer je mi spatne
ja treba jogurty milovala a ted je nemohu ani videt ![]()
@kovacici píše:
Ahoj holky,tak jsem tec na toaletáku našla narůžovělí hlensnad to není počátek ms.
je mi hrozně,čekám co stoho bude,asi se mimísek nechce narodit
Bud v klidu, to má snad na začátku každá. ![]()
@kovacici píše:
Ahoj holky,tak jsem tec na toaletáku našla narůžovělí hlensnad to není počátek ms.
Snaž se být v klidu,jsem na začátku 8 týdne a taky špiním,nemusí to být nic vážného,pokud nekrvácíš jako při normál menstruaci.
![]()
@kovacici píše:
Neztrácej naději! To klidně tak být může, pokud se ti to vyloženě nerozjede.. ![]()
@fiala píše:
Snaž se být v klidu,jsem na začátku 8 týdne a taky špiním,nemusí to být nic vážného,pokud nekrvácíš jako při normál menstruaci.![]()