Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
584
6.5.12 19:09

já když to tady čtu holky tak vás nechápu,já sem ráda že za celý den vůbec něco sním a že by mi něco chutnalo tak o tom vůbec nemůže být řeč,pěkný chutě máte:0)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
7.5.12 09:05

Jsem zpět z kontroly! Viděla jsem tečku, je to zatím prťátko, takže ještě bez srdíčka, ale všechno odpovídá a těhotenství potvrzeno. Strašně se mi ulevilo a snad si koupím adventní kalendář abych se dočkala kontroly za 14 dnů. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
7.5.12 11:32
@Kapaz píše:
Jsem zpět z kontroly! Viděla jsem tečku, je to zatím prťátko, takže ještě bez srdíčka, ale všechno odpovídá a těhotenství potvrzeno. Strašně se mi ulevilo a snad si koupím adventní kalendář abych se dočkala kontroly za 14 dnů. :D
:mrgreen: Ten asi už neseženeš holka, ale bude se nám hodit na Vánoce, až budeme čekat na naše miminka. Moc gratuluji :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
7.5.12 13:47

@mamka snažilka Zjistila jsem že jsme od sebe dva dny,já jsem dnes 6+4. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
7.5.12 14:14
@Kapaz píše:
Jsem zpět z kontroly! Viděla jsem tečku, je to zatím prťátko, takže ještě bez srdíčka, ale všechno odpovídá a těhotenství potvrzeno. Strašně se mi ulevilo a snad si koupím adventní kalendář abych se dočkala kontroly za 14 dnů. :D

super hlavně že je vše tak jak má :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
7.5.12 18:24
@Jarmila6 píše:
@mamka snažilka Zjistila jsem že jsme od sebe dva dny,já jsem dnes 6+4. :mavam:

To je super, to je nepatrný rozdíl, to můžou být miminka stejně velká :hug: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
8.5.12 09:37
@Kapaz píše:
:kytka: gratuluji a držím palečky ať je vše v pořádku. Těch 14 dní uteče, neboj. Já když jsem 11.4. měla pozitivní test, tak jsem hned volala k doktorovi a chtěla se objednat, ale sestřička mě lehce odpálkovala, že mám přijít až v 8tt, že „tam stejně dřív nic neuvidí“…já chtěla jen potvrdit, že je vše jak má být…chjo jdu zítra, budu 7+6 tak už snaaaad i to :srdce: bude! Ale jsem dost napnutá
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
8.5.12 10:02

Ahoj já už na kontrole byla a byla jsem 6plus 5 teď už jsem 7plus6 a na kontrolu jdu 17.5 to už bych měla dostat i průkazku, na první kontrole už bylo slyšet i srdíčko takže ty už ho uslyšíš určitě.
Já už jsem teď pěkně nervozní další kontroly je to ještě týden uff, nejradši bych šla už teď, proč to ty doktoři dělají co :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
8.5.12 10:26

@Kapaz gratuluji k potvrzení! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
8.5.12 10:27

Ahoj holky,tak jsem tec na toaletáku našla narůžovělí hlen :,( snad to není počátek ms. :,( je mi hrozně,čekám co stoho bude,asi se mimísek nechce narodit :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
8.5.12 10:31

ahojky holky, byli jsme na prodlouzenem vikendu a nedostala jsem se na net, vas docist to je neco :lol:
vsem co maji za sebou kontroli moooc gratuluji :*
jinak me ted momentalne prestali trapit celodeni nevolnosti.ted mam pres den zravou a na vecer je mi spatne :roll: ja treba jogurty milovala a ted je nemohu ani videt :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
8.5.12 10:31
@kovacici píše:
Ahoj holky,tak jsem tec na toaletáku našla narůžovělí hlen :,( snad to není počátek ms. :,( je mi hrozně,čekám co stoho bude,asi se mimísek nechce narodit :,(

Bud v klidu, to má snad na začátku každá. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
8.5.12 10:34
@kovacici píše:
Ahoj holky,tak jsem tec na toaletáku našla narůžovělí hlen :,( snad to není počátek ms. :,( je mi hrozně,čekám co stoho bude,asi se mimísek nechce narodit :,(

Snaž se být v klidu,jsem na začátku 8 týdne a taky špiním,nemusí to být nic vážného,pokud nekrvácíš jako při normál menstruaci. :hug: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
8.5.12 10:36
@kovacici píše:

Neztrácej naději! To klidně tak být může, pokud se ti to vyloženě nerozjede.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
8.5.12 10:37
Ani na kalhotkách zatím nic nemám,oběvilo se to je při vytírání :| tak snad tam mimíserk bude,zítra jdu na krev tak doufám,že stoupá :) měla jsem ji jen 18,ale jak jsem psala byla jsem 20dpo :) to bylo moc brzo,že?
@fiala píše:
Snaž se být v klidu,jsem na začátku 8 týdne a taky špiním,nemusí to být nic vážného,pokud nekrvácíš jako při normál menstruaci. :hug: :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí