Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8660
10.5.12 09:17
@mamka snažilka píše:
Ahoj holky, tak jsem dnes byla na utz. Jsme menší, i když byla ovulka kolem 14DC. Vajíčko se pravděpodobně déle zahnizďovalo. Místo 7+1 jsme 6+5 takže cca o 3 dny menší. Máme 8 mm a srdíčko bije :srdce: Tady přikládám fotečku malé prďolky, snad ji uvidíte. Jinak další kontrola až 6.6. a to už dostanu i průkazku a mám přijít s močí. Nevím, zda ten měsíc přežiju. :mrgreen:

Gratulace :kytka: to je krása :) já byla včera také 1,4cm podle ms 8+0, prý to odpovídá, další KO mám 1.6. také už dostanu průkazka, nemůžu se dočkat! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
10.5.12 09:18

@Pilulkaaa Ahoj už jsem o tebe začínala mít starosti, konečně jsi se ozvala :cert: :mrgreen:
U nás je taky snad vše ok do kontroly je ještě týden a tak nervozita stoupá, ale to jsme na tom stejně co, jinak špatně to je mi furt stejně, klasická kocovina

@lucillee melouny na kila mohla bych je snídat obědvat i večeřet teda aspoň tenhle týden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
10.5.12 09:21
@hanak píše:
Holky, tak konečně mám za sebou první utz. Měla jsem z toho šílený strach, aby všechno bylo ok (předchozí špatné zkušenosti), ale prcek prý odpovídá danému týdnu a :srdce: bije. Já tedy nic neviděla, ale doktorka pořád na mě - tady je srdíčko, tluče jako zvon .. tak jsem fakt šťastná, že první kolo je vyhrané, teď jen vyhrát zbytek války ;)

Krásné, moc gratuluju :kytka: taky jsem měla problém to srdíčko vidět, ale když mi ho mudr. ukázala, byla jsem šťastná! přesně jak říkáš, první kolomáme za sebou…mamka mi vyprávěla, že ona když mě čekala, tak nebyla na utz ani jednou, tenkrát prý posílali jen rizková těhu…a my máme dneska možnost sledovat broučky už od fazolky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
10.5.12 09:37
@lucillee píše:
Gratulace :kytka: to je krása :) já byla včera také 1,4cm podle ms 8+0, prý to odpovídá, další KO mám 1.6. také už dostanu průkazka, nemůžu se dočkat! :)

Ahojky take moc gratuluji, ja jsrm se v tom fofru na srdicko nezeptala, ale bylo tam :).Ted jen verit aby rostlo jak ma :).Mne budou brat toho 6.6. Krev ale netusim zda je to i na vady nebo se na to musim objednat specialne.V utery tam zavolam a zeptam se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
10.5.12 09:47

@Janina88 : nás čeká kontrola ve středu bojim bojim :-) melounové období sem měla cca před 14 dny, musely sme běhat po městě a shánět meloun u nás je momentálně nejlevnější kilo za 26kč.. a samý maconi, :-) byl to boj ale chut byla sfiňa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
10.5.12 09:55

@Pilulkaaa
No u nás je kilo za 25 korun, takže taky nic moc, ale to neřeším chuť je chuť :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
10.5.12 10:23

@mamka snažilka Já jsem dnes 7+0,posílám fotku bobečků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
10.5.12 10:26
@Jarmila6 píše:
@mamka snažilka Já jsem dnes 7+0,posílám fotku bobečků.

Tak to jsme o dva dny :hug: to je paráda. Hrzká fotečka, je zajímavé, jak každá vypadá jinak že? Já ji moc zvětšenou nemám, myslím, že je na 70%, někdo má i 100%. Byl to fofr na tom ultrazvuku, plná čekárna lidí s problémema, takže udělal rychle ultrazvuk, řekl za měsíc do poradny a šmitec. Tak počítám s tím, že v té poradně už to bude lepší, klidnější :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
10.5.12 10:27
@Janina88 píše:
@Pilulkaaa
No u nás je kilo za 25 korun, takže taky nic moc, ale to neřeším chuť je chuť :mrgreen:

Tak meloun mě zatím ani nenapdl :think: já mám dnes spíš nechuť,ale zlr mi není, spíš mě nenapadá na co bych měla chut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
10.5.12 10:27

@Jarmila6
jééé to je hezký :kytka: Gratulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
10.5.12 10:29

@mamka snažilka
Meloun je taky ta poslední věc na kterou chuť mám jo a taky potom ten nakládanej hermelín, ale ten se prej nesmí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
10.5.12 10:35
@Janina88 píše:
@mamka snažilka
Meloun je taky ta poslední věc na kterou chuť mám jo a taky potom ten nakládanej hermelín, ale ten se prej nesmí :(

já si myslim, že to tak horké nebude, nesmí se jíst po kilech ale jednou za čas podle mě nevadí. Já ted přemýšlím, zda bych měla chut na nějaké ovoce,ale zatím nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
10.5.12 10:45

@mamka snažilka Ono to nejde aby tam byli oba stejně,taky měl doktor plnou čekárnu,ale prý stejní jsou. Já s těma chutěma taky bojuju,ale pokaždý mám chut´na něco jinýho,ráno mi je teda všelijak a pak večer. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
10.5.12 10:47
@Jarmila6 píše:
@mamka snažilka Ono to nejde aby tam byli oba stejně,taky měl doktor plnou čekárnu,ale prý stejní jsou. Já s těma chutěma taky bojuju,ale pokaždý mám chut´na něco jinýho,ráno mi je teda všelijak a pak večer. :roll:

Já jsem byla z počátku vystrašená, když doktor miminko asi dvakrát přeměřoval a ptal se kolik dní mám zpoždění a pak řekl, že je to asi o 3 dny menší,ale je to zřejmě normální nález, když mě objednal na kontrolu až za měsíc. Ale pořád nad tím přemýšlím. Ale když my dvě jsme od sebe dva dny, tak to takový rozdíl není ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
10.5.12 10:57

@mamka snažilka Ono zatím to prý nejde změřit ůplně přesně,to až na té genetice a tam prý i řeknou kolikati týdnům a dnům to odpovídá,podle toho jak jsme od sebe tak to myslím odpovídá,tak na to myslet nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí