Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
795
22.4.12 21:10

holky mam zvysenou teplotu 37.4 a natekly uzliny, ale jinak nic 8o snad se nic nevyvrbi

zdravi nove prichozi a gratuluji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
22.4.12 21:13

@p3traQ a to si člověk myslí, že je vyjímka :-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
22.4.12 21:31

Ahoj holky, tak se vracím z :poblion: víkendu :mrgreen: .V sobotu jsme byli kamarádovi na svatbě. Dneska dopoledne jsem se vracela s malým domů a co se mi nestalo. Začínalo mi být v autě šoufl, tak jsem sjela z dálnice, pěkně jsem zaparkovala na krajnici, vyběhla z auta a hodila ukázkovou šavli přes svodidla. A vidím periferním viděním, že přede mnou zastavujou policajti :roll: . A tak suveréně - ták paní řidičko, budeme dejchat. A já a úsměvem, že klidně :mrgreen: . Fakt byli zmatený, když se tam objevila 0 :jazyk: . Tak mě zkontrolovali, a ještě asi 10 km za mnou jeli, jestli nekličkuju.
Jinak já jdu zítra poprvé k Dr., tak doufám, že bude vše ok. Jsem z těch doktorů vždycky nějak vystreslá, že mi dokoce i tlak vyskočí na normál :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
22.4.12 21:32

@Dajdula krásný přiběh :-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
23.4.12 07:10

Tak dnešní ráno otřes a :poblion: :poblion:

Co mě ráno přimělo k zvracení otevřená lednčka a závan jídla z ní… O zábavu postaráno :oops: Absolutně jsem nestíhala dokonce jsme přemýšlela jestli nemám náhodou zůstat doma, ale po zvážení jsem si řekla že bych musela zůstávat teď doma každý den :jazyk:
Už je mi líp, ale to ráno fuuujjjj,

Tak už zbývá jen týden a jde se k doktorovi jupíííí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
23.4.12 07:13

@hanak holky já taky nezvracím ale trpím celej den :poblion: mám to vždy tak do 10tt tak snad to taky přejde brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
23.4.12 07:26

Holky je mi zle sedím v práci a nevím jak se zbavit toho neustálého pocitu na zvracení......Je na to něco ?? Nějaký rady tipy ? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
23.4.12 07:29
@lidus86 píše:
Fialo
Mám dvě starší ségry, které jsou od sebe 14 měsíců a mamka taky říká, že to bylo v pohodě, určitě to zvládneš :kytka:

Vím že bych to tady ani neměla psát,protože všechny které jste tady našli //jste štastné a všechny jste si dítě moc přály,miluji děti ale ted hodně váhám jestli si to miminko nechám,mám strach že dvě děti tak brzy po sobě nezvládnu,syn má 7 měsíců a příjde mi to i vůči němu nefér,co když bude opomíjen,nebude mít takovou péči,jakou by mít měl,protože se určitě budeme věovat více dalšímu miminku,fakt nevím jak se rozhodnout a času moc nezbývá :nevim: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
23.4.12 07:32

Ahoj holky:)Taky se k vám přidám :-) 18.března jsem měla poslední menstruaci, 16. dubna jsem si dělala první test a byla tam už druhá čárka sice slabší ale byla :-) No a dnes jsem si udělala druhý a ta už je vidět dost :-) Mám radost, ale zároveň i strach jak to dopadne.Minulý rok v říjnu to jsem byla v 11 týdnu jsem začala jednou ráno slabě špinit začalo mě po chvilkách hodně bolet břicho, tak jsme jely do nemocnice no a tam už jsem začala krvácet, no pan doktor mi oznámil, že to je ve mě už přes dva týdny mrtvé a že to už děloha začala vypuzovat ven.Tak jsem šla okamžitě na kyretáž a pořád mi tekly slzy.Doufám, že už to nezažiju a teď to vyjde :-)Začaly jsme se snažit teď v tom březnu a ono to vyšlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
23.4.12 07:39
@Petronie píše:
Ahoj holky:)Taky se k vám přidám :-) 18.března jsem měla poslední menstruaci, 16. dubna jsem si dělala první test a byla tam už druhá čárka sice slabší ale byla :-) No a dnes jsem si udělala druhý a ta už je vidět dost :-) Mám radost, ale zároveň i strach jak to dopadne.Minulý rok v říjnu to jsem byla v 11 týdnu jsem začala jednou ráno slabě špinit začalo mě po chvilkách hodně bolet břicho, tak jsme jely do nemocnice no a tam už jsem začala krvácet, no pan doktor mi oznámil, že to je ve mě už přes dva týdny mrtvé a že to už děloha začala vypuzovat ven.Tak jsem šla okamžitě na kyretáž a pořád mi tekly slzy.Doufám, že už to nezažiju a teď to vyjde :-)Začaly jsme se snažit teď v tom březnu a ono to vyšlo :-)

Gratuluji a držím palečky :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
23.4.12 07:39

cauky holky :mavam: ja zatim nejake velke nevolnosti nemam, nekdy mi je na :poblion: ale pak z toho nic neni.je ale fakt ze ja nejsem vubec blici typ.jinak ja mela posledni ms 10.3. a k dr jdu 3.4. tak nam to pekne navazuje ;)
@Dajdula :potlesk: prvni tehu pribeh, pekneee
@Janina88 : slysela jsem ze se v lekarne prodavaji nejake bonbony nebo lizatka na tehu nevolnosti. a plno holek rika ze jim pomaha pravidelne jist po mini davkach :nevim: ale vlastni zkusenost nemam
@fiala :ja si myslim ze ten mensi vekovy rozdil mezi sourozencema je fajn, myslim ze vic zarli treba tak 3 lete dite na sourozence.a zase by meli partaka na hrani. ale samozrejme zalezi na tobe, jk se na to citis :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
23.4.12 07:40

@Petronie

Tak držím palec :palec: A kdy jdeš k DR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
23.4.12 07:42

Moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
23.4.12 07:45

No to ještě nevím, ale asi to nechám na později, stejně tam prd uvidí asi po 9. květnu. To už by mohl vidět dost. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
23.4.12 07:49

@kacisekm Právě jsem volala své ženské dr,ve čtvrtek mám přijít a uvidíme,chtěla bych vědět i její názor,co se týče mého zdravotního stavu,jestli vůbec bude reálné mít druhé dítě tak po sobě,přece jen porod jsem neměla moc růžový ale jestli bude vše v pořádku,dítě si asi nechám,vyčítala bych si celý život,že jsem mu nedala šanci na život,kdybych ho mít neměla,odešlo by samo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí