Divná kulička v oku

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.9.19 16:06

Divná kulička v oku

Co je to prosím vás?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33433
12.9.19 16:18

Vypada to na jecne zrno uvnitr oka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pattybouvier
12.9.19 18:15

Ječné zrno

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.19 16:27

Dětský psycholog Olomouc

Dobrý den, hledám šikovného psychologa pro dceru (14 let). Nemusí to být psycholog přímo dětský, ale už jsem zažila psychology, kteří s dětmi neuměli pracovat, tudíž to bylo k ničemu. Abych stručně vysvětlila o co se jedná, dcera je již dlouhou dobu skleslá, málo s námi kominikuje, nechodí ven, je pořád zalezlá v pokoji a častokrát i odmítá si s námi povídat. S kamarády se také nevídá. V červnu jsme se přestěhovali z maloměsta do velkoměsta, hned mě napadlo, že to může být příčina, přišla o dlouholeté kamarády, nemá teď moc možností jak se s nimi vídat, a moc dobře vím, že ji to stěhování vzalo. Mluvila jsem s ní, a sama se mi přiznala, že se psychicky necítí dobře, že se nedokáže smát a cítí se sama. Nedokážu to moc dobře popsat, vím, že v pubertě se děti takhle uzavírají běžně, ale když vidím jak se trápí… Nevím jak ji pomoci, jediné řešení co mě napadlo bylo najít ji psychologa, aby mohla říct co jí trápí, a pokud je to něco vážnějšího tak aby se to mohlo začít řešit. Bohužel tady v těch věcech tápu, tak pokud o někom takovém víte tak budu moc vděčná za odpověď. :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová