Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aha, takže se mu líbíš a jemu stačí vidět tě za rok. Good joke. Neřeš animátora, ale vztah doma který nefunguje. Napravit ho nebo ukončit.
@Anonymní píše:
S přítelem už to je delší dobu mezi námi na nic, ale neumím sebrat odvahu a vztah ukončit. Letos jsem byla na dovolené, byl tam jeden animátor, moc jsme si rozuměli, ale k ničemu mezi námi nedošlo (být tam ale o den-dva déle, tak asi ano). Řekl mi, že chce, abych dojela i přšítí rok, že tam bude. Je mi víceméně jasné, že tohle říká každé, ale když jsem přijela domů a zase jsme se s přítelem pohádali, řekla jsem si, že to prubnu a zkusím tam jet příští rok taky. Otázkou však zůstává, myslíte, že si mě bude pamatovat?Já myslím, že asi ne… maximálně až po tom, co mu ukážu fotku.
Hele jasně že jo a kdyby ne je to jedno usmívat se bude tak jako tak
@Anonymní píše:
S přítelem už to je delší dobu mezi námi na nic, ale neumím sebrat odvahu a vztah ukončit. Letos jsem byla na dovolené, byl tam jeden animátor, moc jsme si rozuměli, ale k ničemu mezi námi nedošlo (být tam ale o den-dva déle, tak asi ano). Řekl mi, že chce, abych dojela i přšítí rok, že tam bude. Je mi víceméně jasné, že tohle říká každé, ale když jsem přijela domů a zase jsme se s přítelem pohádali, řekla jsem si, že to prubnu a zkusím tam jet příští rok taky. Otázkou však zůstává, myslíte, že si mě bude pamatovat?Já myslím, že asi ne… maximálně až po tom, co mu ukážu fotku.
Spíš bych řekla, že nebude, pokud spolu nejste v kontaktu, nemůže vědět co bude zítra natož za rok
![]()
Já bych s ním ráda byla v kontaktu, ale nevím jeho příjmení a mužů s jeho jménem je spousta ![]()
Nebude… Ale bude dělat, že jo, a nepoznáš to, protože každý říká to samý. Takže můžeš dělat, že si tě pamatuje a být happy. Ale souhlasím s psaným výše. Radši to nějak porovnejte doma. Animátor jednou za rok je k ničemu.
Skoro, Tunisko
Doma bych toho chlapa nechtěla, ale strašně hezky se s ním povídalo.
Ne, nepamatujou si ani ty všechny, které nakonec museli obšťastňovat, natož ty které by rády jejich služeb využily, ale nakonec se upejpaly.
Animátoři v severní africe se do frustrovaných evropanek nezamilovávají, ale je to normální obchod s masem, jen trošku méně okatý, než klasická prostituce.
V ideálním případě zkusí vyhrát EU pas svatbou.
S partnerem se konečně rozejdi a na rychlý šuk si najdi někoho přes tinder.
Příspěvek upraven 12.09.19 v 14:09
Pokud je ti 15-16 dokážu to pochopit. Jinak jde o naivní zoufalství…
Nebude
takových jako ty potká za sezónu tolik, že by je mohl prehazovat vidlema.
A nevíte, jak na něj alespoň sehnat kontakt?
Našla jsem jiného animátora, který tam byl. Psala jsem mu, jestli náhodou nemá na něj nějaký kontakt, ale neodepsal mi ![]()
S přítelem už to je delší dobu mezi námi na nic, ale neumím sebrat odvahu a vztah ukončit. Letos jsem byla na dovolené, byl tam jeden animátor, moc jsme si rozuměli, ale k ničemu mezi námi nedošlo (být tam ale o den-dva déle, tak asi ano). Řekl mi, že chce, abych dojela i přšítí rok, že tam bude. Je mi víceméně jasné, že tohle říká každé, ale když jsem přijela domů a zase jsme se s přítelem pohádali, řekla jsem si, že to prubnu a zkusím tam jet příští rok taky. Otázkou však zůstává, myslíte, že si mě bude pamatovat?
Já myslím, že asi ne… maximálně až po tom, co mu ukážu fotku.