Pamatují si animátoři hosty?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15421
12.9.19 14:48
@Anonymní píše:
Pane bože, ještě jednou a naposled! Nechci s ním jít do vztahu, je mi jasné, že se takhle baví s XY ženami, ale bylo mi s ním dobře. Hezky se s ním povídalo, toť vše :D

není lepší si popovídat s kamarádkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
12.9.19 14:49
@Anonymní píše:
Pane bože, ještě jednou a naposled! Nechci s ním jít do vztahu, je mi jasné, že se takhle baví s XY ženami, ale bylo mi s ním dobře. Hezky se s ním povídalo, toť vše :D

A co teda od něj chceš, věčný psaní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.19 14:51

Prostě si občas napsat :D Co je na tom? :)

PS. Na tom Orbionu není, takže :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15421
12.9.19 14:58
@Anonymní píše:
Prostě si občas napsat :D Co je na tom? :)PS. Na tom Orbionu není, takže :mrgreen: :mrgreen:

Vždyť ani nevíš, jak se jmenuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.19 14:59

@ivašot. Vím jeho jméno a hotel, kde pracuje. Ani jedno tam není.

• Citovat
  • Upravit
15421
12.9.19 15:02
@Anonymní píše:
@ivašot. Vím jeho jméno a hotel, kde pracuje. Ani jedno tam není.

Tak to tě určitě miluje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.19 15:05

@ivašot. Jsi trefená? :mrgreen: Už 100× jsem zde psala, že s ním nechci do vztahu a je mi jedno, jestli mě miluje. Ptala jsem se jen, jestli si mě bude pamatovat, že se mi s ním dobře povídalo :roll:

• Citovat
  • Upravit
27666
12.9.19 15:09
@Anonymní píše:
@ka2ka co to je ten orbion? :D

najdi si to v googlu taky jsem hledala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
12.9.19 15:10
@Anonymní píše:
@ivašot. Jsi trefená? :mrgreen: Už 100× jsem zde psala, že s ním nechci do vztahu a je mi jedno, jestli mě miluje. Ptala jsem se jen, jestli si mě bude pamatovat, že se mi s ním dobře povídalo :roll:

A co myslíš, že on sledoval tím, ze si s tebou tak hezky povídal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10251
12.9.19 15:11
@Anonymní píše:
S přítelem už to je delší dobu mezi námi na nic, ale neumím sebrat odvahu a vztah ukončit. Letos jsem byla na dovolené, byl tam jeden animátor, moc jsme si rozuměli, ale k ničemu mezi námi nedošlo (být tam ale o den-dva déle, tak asi ano). Řekl mi, že chce, abych dojela i přšítí rok, že tam bude. Je mi víceméně jasné, že tohle říká každé, ale když jsem přijela domů a zase jsme se s přítelem pohádali, řekla jsem si, že to prubnu a zkusím tam jet příští rok taky. Otázkou však zůstává, myslíte, že si mě bude pamatovat? :D Já myslím, že asi ne… maximálně až po tom, co mu ukážu fotku.

Tož jako být s přítelem na dovolené a tam si málem začít s animátorem, to je poměrně silný příběh…
Ale pokud tvé srdce velí, kontaktuj cestovku, oni mu kontakt na tebe jistě předají, a uvidíš, zda si tě pamatuje a zda se chce seznámit. Jen tě varuji, že lidé v rolích animátorů, průvodců apod. hrají roli. Podobně, jako se často stává lidem na intenetu, na sociálních sítích. A tak často pak střet s realitou bývá poěrně slušné vystřízlivění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.19 15:16

Pravděpodobně se mnou nic v úmyslu neměl. Když mu přítel ze srandy řekl, že mě mu tam nechá a odjede, tak mu na to řekl, že jsem spíše jako jeho sestra než žena :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14946
12.9.19 15:32
@Anonymní píše:
A nevíte, jak na něj alespoň sehnat kontakt? :D Našla jsem jiného animátora, který tam byl. Psala jsem mu, jestli náhodou nemá na něj nějaký kontakt, ale neodepsal mi :nevim:

To jsi tak ošklivá nebo jen tak zoufalá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15242
12.9.19 15:32
@Anonymní píše:
@ivašot. Vím jeho jméno a hotel, kde pracuje. Ani jedno tam není.

Nemá ten hotel svuj fb, tam by jsi mohla najít i toho animátora. Můžeš mu napsat a připomenout se mu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.19 15:34

@Alušáček hotel fb má, ale toho animátora tam nikde nemůžu najít :,(

• Citovat
  • Upravit
6661
12.9.19 15:44
@Anonymní píše:
Pravděpodobně se mnou nic v úmyslu neměl. Když mu přítel ze srandy řekl, že mě mu tam nechá a odjede, tak mu na to řekl, že jsem spíše jako jeho sestra než žena :kytka:

A co mu asi měl říct, že tě chce přefiknout? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová