Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Pane bože, ještě jednou a naposled! Nechci s ním jít do vztahu, je mi jasné, že se takhle baví s XY ženami, ale bylo mi s ním dobře. Hezky se s ním povídalo, toť vše
není lepší si popovídat s kamarádkou?
@Anonymní píše:
Pane bože, ještě jednou a naposled! Nechci s ním jít do vztahu, je mi jasné, že se takhle baví s XY ženami, ale bylo mi s ním dobře. Hezky se s ním povídalo, toť vše
A co teda od něj chceš, věčný psaní?
Prostě si občas napsat
Co je na tom? ![]()
PS. Na tom Orbionu není, takže
![]()
@Anonymní píše:
Prostě si občas napsatCo je na tom?
PS. Na tom Orbionu není, takže
![]()
Vždyť ani nevíš, jak se jmenuje ![]()
@Anonymní píše:
@ivašot. Vím jeho jméno a hotel, kde pracuje. Ani jedno tam není.
Tak to tě určitě miluje ![]()
@ivašot. Jsi trefená?
Už 100× jsem zde psala, že s ním nechci do vztahu a je mi jedno, jestli mě miluje. Ptala jsem se jen, jestli si mě bude pamatovat, že se mi s ním dobře povídalo ![]()
@Anonymní píše:
@ka2ka co to je ten orbion?
najdi si to v googlu taky jsem hledala
@Anonymní píše:
@ivašot. Jsi trefená?Už 100× jsem zde psala, že s ním nechci do vztahu a je mi jedno, jestli mě miluje. Ptala jsem se jen, jestli si mě bude pamatovat, že se mi s ním dobře povídalo
A co myslíš, že on sledoval tím, ze si s tebou tak hezky povídal?
@Anonymní píše:
S přítelem už to je delší dobu mezi námi na nic, ale neumím sebrat odvahu a vztah ukončit. Letos jsem byla na dovolené, byl tam jeden animátor, moc jsme si rozuměli, ale k ničemu mezi námi nedošlo (být tam ale o den-dva déle, tak asi ano). Řekl mi, že chce, abych dojela i přšítí rok, že tam bude. Je mi víceméně jasné, že tohle říká každé, ale když jsem přijela domů a zase jsme se s přítelem pohádali, řekla jsem si, že to prubnu a zkusím tam jet příští rok taky. Otázkou však zůstává, myslíte, že si mě bude pamatovat?Já myslím, že asi ne… maximálně až po tom, co mu ukážu fotku.
Tož jako být s přítelem na dovolené a tam si málem začít s animátorem, to je poměrně silný příběh…
Ale pokud tvé srdce velí, kontaktuj cestovku, oni mu kontakt na tebe jistě předají, a uvidíš, zda si tě pamatuje a zda se chce seznámit. Jen tě varuji, že lidé v rolích animátorů, průvodců apod. hrají roli. Podobně, jako se často stává lidem na intenetu, na sociálních sítích. A tak často pak střet s realitou bývá poěrně slušné vystřízlivění.
Pravděpodobně se mnou nic v úmyslu neměl. Když mu přítel ze srandy řekl, že mě mu tam nechá a odjede, tak mu na to řekl, že jsem spíše jako jeho sestra než žena ![]()
@Anonymní píše:
A nevíte, jak na něj alespoň sehnat kontakt?Našla jsem jiného animátora, který tam byl. Psala jsem mu, jestli náhodou nemá na něj nějaký kontakt, ale neodepsal mi
To jsi tak ošklivá nebo jen tak zoufalá?
@Anonymní píše:
@ivašot. Vím jeho jméno a hotel, kde pracuje. Ani jedno tam není.
Nemá ten hotel svuj fb, tam by jsi mohla najít i toho animátora. Můžeš mu napsat a připomenout se mu ![]()
@Anonymní píše:
Pravděpodobně se mnou nic v úmyslu neměl. Když mu přítel ze srandy řekl, že mě mu tam nechá a odjede, tak mu na to řekl, že jsem spíše jako jeho sestra než žena
A co mu asi měl říct, že tě chce přefiknout? ![]()