Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, prosím, nevíte jak by se mohlo stát, ze jsem to dostala nečekaně o 4 dny dříve? Úplně mě to šokovalo, vždy jsem uměla přesně odhadnout, kdy to přijde a stihla se připravit. Navíc jsem vždy měla takový malinký spineni na začátku, což bylo znamení, ze druhy den to dostanu, a i jinak jsem to na sobě poznala, ale teď najednou to přišlo dřív a nějak narychlo, ze bych to vůbec nečekala, právě až tak za ty tři, čtyři dny, mám zničeny bílý kalhotky a nevim co by mohlo být toho důvodem… mate některá podobnou zkušenost? Nebo nápad, čím to muže být? Stresy jsem měla i predtim a nějaký vliv na ms to nemělo, proste jsem to odhadla vždy. I třeba ten průběh je trochu jinaci než normalne. Moc diky
Příspěvek upraven 22.04.18 v 12:40
Nevím čím to je..může to být čímkoliv..každopádně já bych si z toho asi nic nedělala a byla ráda že čím dřív to přišlo tím dřív to odejde
![]()
Nepřijde mi to jako něco k řešení. Prostě tělo není stroj, stačí banální hormonální výkyv a posunutí o 4 dny je na světě. Navíc můj doktor říkal, že mestruační cyklus blbne nejvíc na jaře, tak třeba na tom něco je.
Neřešila bych to když se to stalo jednou. Loni mi jeden ms přišla o 5dnu dřív.
Dobrý den píšu jsem po poprvé … Nevím na čem jsem … :/ S přítelem jsme snažíme o mimco
přes 2 měsíce
moje menstruace byla 7 ledna mnela bych dostat menstruci 7 února mám tak max 2 dny vždy zpoždění …
A ovulaci jsem mnela 19 ledna + 4 dny takze jsme snažily 2-3 dny po ovu. Mně začalo bolet pod bříšku… Dva dny jsem mnela křeče … Pak se k tomu přidaly prsa .. mnela jsem je citlivě bolestivé na dotek… Pichani v prsouch … Pak jsem mi bolest podbřišku uklidnila.. mnela jsem spíše jen už bolesti po ránu… Spinela jsem bílý výtok … A zničeho nic jsem mnela hnědo až červený tmavě výtok… 3 února před 2 dnama jsem ráno jsem šla na WC a na toaletaku jsem mnela slabě růžovou krev.. potom celý … Den jsem spinela tmavě hnědý výtok dost silně. …dnes .. se už přidala normální krev .. ale není jí hodně… Je to moje neobyčejna menstruace.. nemivam takovou… Krvácím … Červené … Ale ne množství.. a to že mi přišla menstruace o 4 dny dřív mně nedochází menstruci mám už dlouhou dobu ale nestalo se mi to nikdy vždy mívám přesně nebo zpoždění max 2 dny… Nevím na čem jsem přála bych si mimco .. ale nevím co to znamená budu ráda za každou …vaší pomoc…
![]()