Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, přišla mi divná SZ :
hiiiiiiii
Ahoj
Jak se vám dnes daří, jsem viděl váš profil, takže
zájem, že jste jako můj milenec a život partner.Well
budu rád představit mé vlastní na vás. Já, jsem slečna matida Dickson
Jsem zájem, že jste jako moje pravá láska vážný vztah
s vámi. Takže pokud máte zájem, kontaktujte mě s touto e-mailovou adresu
(Matida82@yahoo.in) pro další diskusi, protože jsem věřil, že vzdálenost nebo co mračit
Nezáleží na tom, ale láska věcech v životě, pak jsem vám řekne o mé vlastní
a pošleme vám můj obrázek v odpovědi na Vás.
Díky, slečno matida
Je to nějaká vygenerovaná googlem přeložená blbost, co chodí do mailů, alem že už i tady? ![]()
J.
Ahoj,
promiň nepomůžu nic takového mi nepřišlo
.Jen jsem byla zvědavá co to je za blbost
.Každopádně na ten mail bych nepsala
.
Bůhví co s toho může výlést …
Jak píšeš spíš bych to čekala jako mail,ale tady jako Sz to je divné ![]()
Asi na to upozorní adminy pro jistotu.
Aohj do mailu mi to taky chodí skoro každý den, ale že už i tady? Mě teda taková SZ ještě nepřeišla a doufám že ani nepřijde, ale určitě bych upozornila adminy ![]()
Teda, mně takové věci nechodí ani mailem, asi mě nikdo nechce
![]()
Ma teda nic takoveho nechodi…a doufam, ze nebude. Asi bych upozornila adminy… ![]()
Angua píše:
Teda, mně takové věci nechodí ani mailem, asi mě nikdo nechce![]()
![]()
Angua píše:
Teda, mně takové věci nechodí ani mailem, asi mě nikdo nechce![]()
![]()
bud ráda
Ahoj, tak mě tohle přišlo dneska ráno, právě jsem na to koukala a hned jsem se podívala jestli už tu o tom není diskuze a našla jsem ji hned.
Admini, co to je? Proč nám to přišlo? Nemůže se náhodou jednat o nějaký vir? Nebo je to neškodný žertík?
Mně teda naštěstí nic takového nepřišlo, ale v emailu bych to určo neotvírala a vyhodila jako spam. Nechápu, jak se to může dostat sem, pokud je to vir, tak potěš koště ![]()
Takové slátaniny mi chodí do mailu a už několikrát. Tady se mi to zatím nestalo, ale co není, může být ![]()
Viru bych se nebála - virus je soubor a přes SZ soubory posílat nejdou. Ale určitě bych neklikala na žádné odkazy, které by tam případně byly…
Angua píše:
Viru bych se nebála - virus je soubor a přes SZ soubory posílat nejdou. Ale určitě bych neklikala na žádné odkazy, které by tam případně byly…
Tak to jsem nevěděla
Takže myslíš, že když ti přjde email bez přílohy, tak že v tom vir není
Já tomu fakt moc nerozumím ![]()
Je to spam. Mě chodí e-mailem docela často a rovnou se to zařadí do složky SPAMY. Akorát to vymažu, nic jinýho se s tím dělat nedá…
Lucyus12 píše:Angua píše:Tak to jsem nevěděla
Viru bych se nebála - virus je soubor a přes SZ soubory posílat nejdou. Ale určitě bych neklikala na žádné odkazy, které by tam případně byly…Takže myslíš, že když ti přjde email bez přílohy, tak že v tom vir není
Já tomu fakt moc nerozumím
Jakoooo neměl by - ale nesmíš na nic klikat. Může ti sám pak „nalézt“ do PC z nějakých stránek, které navštívíš. Ale písmenka ti PC nezavirujou ![]()
Virus musí v něčem „bydlet“ - nejčastěji je součástí nějakého programu, který si třeba stáhneš a s ním se pak šíří… Nebo otevřeš něco, o čem si myslíš, že je veselý obrázek (ale přitom je to spustitelný soubor, který ti to pak zaviruje). Pak je ještě červ, ten se šíří i sám, bez toho programu, ale furt je to soubor, není neviditelný ![]()