Divná telefonní čísla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2858
26.10.10 12:03

Divná telefonní čísla

Ahojky všem, neustále mě uhání dvě divná telefonní čísla +420246017877 a +420286008453. Raději to nezvedám. Už to trvá několik dní.Proto jsem koukla na net, co je to zač. Několik lidí si také stěžuje, na číslo se nedá zpět dovolat a když to někdo zvedne, tak buď zavěsí nebo se vám snaží vnutit holící strojky nebo co. Tak radím nezvedat. jsou to nějací šmejdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5532
26.10.10 12:10

Ahojky Klovaso,
tak jsem to číslo hodila jen tak ze zvědavosti na google a stěžuje si na to strašná spousta lidí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
26.10.10 12:11

take mi parkrat volal nekdo z cisla +4202...... uz nevi jak dal. A presne jak pises,po zvednuti zavesi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
26.10.10 12:16

To určitě budou nějací podvodnící. Na otázku, kde vzali vaše číslo odpovídají, že jej vygeneroval počítač a znají i přesnou vaší adresu. Když se tyto čísla nezvednou,tak prý dají pokoj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
26.10.10 12:18

Mě jednou volalo telefoní číslo,ale bez 420 na začátku.A pak jsem se dočetla,že je to nějaký podvod a když zavoláš zpět tak tě stojí minuta 95kč 8-o .No ještě že sem tam nevolala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
26.10.10 12:21

To jsou Prazská čísla a nabizi vyrobky..taky to nesnasím :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
26.10.10 12:23

Holky na tyto čísla opravdu bacha! Často se stává že za přijatý hovor z těchto čísel vám strhnou nehorázné peníze ( moje maminka je živým důkazem) :-x a nic s tím neuděláte a ničeho se nedovoláte :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
26.10.10 12:23

mě též volali a nabízeli nějakou bižuterii když jsem odmítla byli dost nepříjemní příšte jim to nezvednu akorát člověka otravují amě řekli, že nemohou sdělovat kde k číslu přišli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
26.10.10 12:29

Taky mi nějaké takové čísla volali. :roll:
Ale nejvíce cizích čísel mi volalo po odchodu z porodnice a nutili mi spoustu věcí. Prý mají číslo z dotazníků, které jsme v porodnici vyplňovali.
Od té doby ŽÁDNÉ cizí čísla nezvedám. Pokud tedy neočekávám, že mi mají třeba volat z nějakého eshopu nebo tak.
Nejvíce otravní jsou nabízeči tarifů, jejich čísla se i docela dobře poznají. Jsou to většinou čísla dobře zapamtovatelná, jako např.: 731 111 333 (opravdu jen příklad)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
26.10.10 12:52

Hned poprvé jsem si to číslo dala blokovat, od té doby už to trvá asi 2 měsíce, mi to podle upozornění volá i 2× denně.Taky mě to pěkně s… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
26.10.10 13:27

Taky mi obcas nejake takove cislo vola…
Jednou jsem cekala na balicek z nejakeho e-shopu,takze jsem cislo zvedla…
Ale byla to nejaka zenska,pry z T-mobilu…neco min utila ,rikala jsem,ze nemam zajem ani cas,ze tady mam male dite,ktere knoura,atd…Nakonec mi rika,ale vy mate prece T-mabole,proc porad mluvite o vodafonu :pocitac: :pocitac: :pocitac: tak jsem ji strucne vysvetlila,ze zadny T-mobile nemam a ani nechci a zavesila a byl klid :mrgreen: cisla jim vygereruje pocitac,myslim ze volaji podle toho,kde bydlite…ze maji treba na starost vysocinu,atd

Jinak po odchodu z porodnice mi taky volvali cisla…Jak rychle se siri jedno narozene dite a pro ne „vydelek“ ze???
hrozne!!!Kamaradka mi rikala,ze si dokonce dovolili prijit az na pokoj kdyz byla v porodnici a neco ji nutit :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
1814
26.10.10 15:23
Nelík 01 píše:
Holky na tyto čísla opravdu bacha! Často se stává že za přijatý hovor z těchto čísel vám strhnou nehorázné peníze ( moje maminka je živým důkazem) :-x a nic s tím neuděláte a ničeho se nedovoláte :zed:

Tohle by se mělo týkat ale jen čísel začínajících 890… (snad to číslo nepletu, ale bývají to často čísla, které používají nebankovní subjekty k půjčkám. To, kolik se platí za minutu, zjistíte z posledního dvojčíslí)

Jinak mně tohle číslo jednou taky zvonilo, nestihla jsem to zvednout. Normálně telefon beru, často i volám zpět (používám jej k podnikání), ale tentokrát mne něco osvítilo a zadala jsem si tohle číslo do googlu a nestačila jsem se divit 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
26.10.10 15:26
zuzulenda píše:
Taky mi nějaké takové čísla volali. :roll:
Ale nejvíce cizích čísel mi volalo po odchodu z porodnice a nutili mi spoustu věcí. Prý mají číslo z dotazníků, které jsme v porodnici vyplňovali.

A proto: nevyplňujte jim tyhle údaje do dotazníků (nebo nevyplňujte ty dotazníky vůbec :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lars
1.11.10 11:40

…ahoj,som zo Slovenska a tiež som mal dnes neprijatý hovor z tohto čísla,preto som si radšej zistil,čo je to zač…no zaujímavé je len jedno,ako to,že volávajú i do zahraničia?

• Citovat
  • Upravit
Olmik
9.12.10 20:03

Už se dovolali.

Prý Euromédia a vnucují knižní klub!Dnes se trefovali několikrát z obou čísel. Bohužel jsem to zvedla před chvílí a poslala je někam!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová