Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky všem, neustále mě uhání dvě divná telefonní čísla +420246017877 a +420286008453. Raději to nezvedám. Už to trvá několik dní.Proto jsem koukla na net, co je to zač. Několik lidí si také stěžuje, na číslo se nedá zpět dovolat a když to někdo zvedne, tak buď zavěsí nebo se vám snaží vnutit holící strojky nebo co. Tak radím nezvedat. jsou to nějací šmejdi.
Ahojky Klovaso,
tak jsem to číslo hodila jen tak ze zvědavosti na google a stěžuje si na to strašná spousta lidí… ![]()
take mi parkrat volal nekdo z cisla +4202...... uz nevi jak dal. A presne jak pises,po zvednuti zavesi
To určitě budou nějací podvodnící. Na otázku, kde vzali vaše číslo odpovídají, že jej vygeneroval počítač a znají i přesnou vaší adresu. Když se tyto čísla nezvednou,tak prý dají pokoj ![]()
Mě jednou volalo telefoní číslo,ale bez 420 na začátku.A pak jsem se dočetla,že je to nějaký podvod a když zavoláš zpět tak tě stojí minuta 95kč
.No ještě že sem tam nevolala
Holky na tyto čísla opravdu bacha! Často se stává že za přijatý hovor z těchto čísel vám strhnou nehorázné peníze ( moje maminka je živým důkazem)
a nic s tím neuděláte a ničeho se nedovoláte ![]()
mě též volali a nabízeli nějakou bižuterii když jsem odmítla byli dost nepříjemní příšte jim to nezvednu akorát člověka otravují amě řekli, že nemohou sdělovat kde k číslu přišli ![]()
Taky mi nějaké takové čísla volali. ![]()
Ale nejvíce cizích čísel mi volalo po odchodu z porodnice a nutili mi spoustu věcí. Prý mají číslo z dotazníků, které jsme v porodnici vyplňovali.
Od té doby ŽÁDNÉ cizí čísla nezvedám. Pokud tedy neočekávám, že mi mají třeba volat z nějakého eshopu nebo tak.
Nejvíce otravní jsou nabízeči tarifů, jejich čísla se i docela dobře poznají. Jsou to většinou čísla dobře zapamtovatelná, jako např.: 731 111 333 (opravdu jen příklad)
Hned poprvé jsem si to číslo dala blokovat, od té doby už to trvá asi 2 měsíce, mi to podle upozornění volá i 2× denně.Taky mě to pěkně s… ![]()
Taky mi obcas nejake takove cislo vola…
Jednou jsem cekala na balicek z nejakeho e-shopu,takze jsem cislo zvedla…
Ale byla to nejaka zenska,pry z T-mobilu…neco min utila ,rikala jsem,ze nemam zajem ani cas,ze tady mam male dite,ktere knoura,atd…Nakonec mi rika,ale vy mate prece T-mabole,proc porad mluvite o vodafonu
tak jsem ji strucne vysvetlila,ze zadny T-mobile nemam a ani nechci a zavesila a byl klid
cisla jim vygereruje pocitac,myslim ze volaji podle toho,kde bydlite…ze maji treba na starost vysocinu,atd
Jinak po odchodu z porodnice mi taky volvali cisla…Jak rychle se siri jedno narozene dite a pro ne „vydelek“ ze???
hrozne!!!Kamaradka mi rikala,ze si dokonce dovolili prijit az na pokoj kdyz byla v porodnici a neco ji nutit
![]()
Nelík 01 píše:
Holky na tyto čísla opravdu bacha! Často se stává že za přijatý hovor z těchto čísel vám strhnou nehorázné peníze ( moje maminka je živým důkazem)a nic s tím neuděláte a ničeho se nedovoláte
Tohle by se mělo týkat ale jen čísel začínajících 890… (snad to číslo nepletu, ale bývají to často čísla, které používají nebankovní subjekty k půjčkám. To, kolik se platí za minutu, zjistíte z posledního dvojčíslí)
Jinak mně tohle číslo jednou taky zvonilo, nestihla jsem to zvednout. Normálně telefon beru, často i volám zpět (používám jej k podnikání), ale tentokrát mne něco osvítilo a zadala jsem si tohle číslo do googlu a nestačila jsem se divit ![]()
zuzulenda píše:
Taky mi nějaké takové čísla volali.
Ale nejvíce cizích čísel mi volalo po odchodu z porodnice a nutili mi spoustu věcí. Prý mají číslo z dotazníků, které jsme v porodnici vyplňovali.
A proto: nevyplňujte jim tyhle údaje do dotazníků (nebo nevyplňujte ty dotazníky vůbec
)
…ahoj,som zo Slovenska a tiež som mal dnes neprijatý hovor z tohto čísla,preto som si radšej zistil,čo je to zač…no zaujímavé je len jedno,ako to,že volávajú i do zahraničia?
Prý Euromédia a vnucují knižní klub!Dnes se trefovali několikrát z obou čísel. Bohužel jsem to zvedla před chvílí a poslala je někam!