Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vážně tě znejisťuje, že si občas (=ne stále, ne pravidelně) napíše s ex a občas, třeba po 2 měsících, se potkají? Proč? Taky mám ex, s některými se vídám, s některými si občas napíšeme. Nijak to nesouvisí s novým vztahem. Expartneři mi byli dřív blízcí, velmi blízcí, pokud jsme se nerozešli vyloženě ve zlém (a to já se nerozešla nikdy s nikým), občas jsme v kontaktu. Zajímá mě, jak se jim daří, co dělají, jak dopadly nějaké jejich projekty a plány… S jedním kontakt postupně vyšuměl do ztracena. Jestli tohle vyhrotíš do problému, budeš mít po vztahu.
@Anonymní píše:
Ale on ji odmítl když mu dala druhou šanci
Asi potřebuje dobývat.
@Anonymní píše:
Vždy řekne že jsou přatelé a že jdou pokecat, že se dlouho neviděli… řekl mi, že ji má rád. Víc nevím. Jen že jdou někdy na kafe a někdy na jídlo
Rád? On ji nejspíše miluje. Kdyby mu řekla, že ho chce zpátky, tak tě pošle do oběhu. Nechceš ho předběhnout a poslat ho do háje? Někde na Tebe čeká lepší muž, než tento, který tajně doufá, že se k němu vrátí ex.
@moof píše:
Vážně tě znejisťuje, že si občas (=ne stále, ne pravidelně) napíše s ex a občas, třeba po 2 měsících, se potkají? Proč? Taky mám ex, s některými se vídám, s některými si občas napíšeme. Nijak to nesouvisí s novým vztahem. Expartneři mi byli dřív blízcí, velmi blízcí, pokud jsme se nerozešli vyloženě ve zlém (a to já se nerozešla nikdy s nikým), občas jsme v kontaktu. Zajímá mě, jak se jim daří, co dělají, jak dopadly nějaké jejich projekty a plány… S jedním kontakt postupně vyšuměl do ztracena. Jestli tohle vyhrotíš do problému, budeš mít po vztahu.
Já bych třeba o takový vztah ani nestála.
@Anonymní píše:
Píšeš, že on opustil ji. Ale zároveň mu ona dala druhou šanci? Už to tu takhle zmiňuješ opakovaně, tady něco nesedí..
Podle mě slečna vyčkává na svou chvíli.
A jo, vadilo by mi to moc.
@Anonymní píše:
Ona mu dala druhou šanci?
Vždyť jsi psala, že on se rozešel s ní, ne? Tak jak mu mohla dát druhou šanci? ![]()
@topazio píše:
Rád? On ji nejspíše miluje. Kdyby mu řekla, že ho chce zpátky, tak tě pošle do oběhu. Nechceš ho předběhnout a poslat ho do háje? Někde na Tebe čeká lepší muž, než tento, který tajně doufá, že se k němu vrátí ex.
v komentářich byste se dočetlu, že ho zpátky chtěla a odmítl ji… Samozřejmě me to napadlo jako první
@Lojzísek píše:
Píšeš, že on opustil ji. Ale zároveň mu ona dala druhou šanci? Už to tu takhle zmiňuješ opakovaně, tady něco nesedí..
Podle mě slečna vyčkává na svou chvíli.
A jo, vadilo by mi to moc.
Jako šanci na vztah, prostě že ho chtěla zpátky
Jen se zeptám - jsi ta slečna, kterou bůhví jak dlouho nechtěl zvát partner k sobě a byl jen u ní? A celá ta záležitost s dekou k vodě?
Jestli ne, tak jako bych nic neřekla, ale jestli jo, tak napiš, tu diskuzi si pamatuju, hodně by to dalo kontext.
Taky se bavím se svýma ex. Jedna je pro mě taky vyjímečná. Je to proto, že když jsem měl problém, vždycky při mě stála, dost jsme toho spolu zažili. Nemiluju jí, náš vztah stojí čistě na respektu z obou stran. Další ex je jako já v holčicí verzi, takže jí beru jako kámoše.
S ani jednou nespím a ani nečekám, že k tomu někdy dojde!! Jestli budeš poslouchat zdejší uživatelky a dělat problémy tam, kde nejsou, tak si zkazíš vztah. Kdyby tě chtěl podvádět, zařídí si, aby ses o tom nedozvěděla.
@moof píše:
Myslím, že každý z nás to má nastaveno jinak. Já třeba nemám žádnou potřebu se scházet s expartnery a můj muž taky ne. Důležité vidím to, ať se v tom ti dva v novém vztahu shodnou, at jeden z nich není diky tomu v nepohode
@Michal118 píše:
Taky se bavím se svýma ex. Jedna je pro mě taky vyjímečná. Je to proto, že když jsem měl problém, vždycky při mě stála, dost jsme toho spolu zažili. Nemiluju jí, náš vztah stojí čistě na respektu z obou stran. Další ex je jako já v holčicí verzi, takže jí beru jako kámoše.
S ani jednou nespím a ani nečekám, že k tomu někdy dojde!! Jestli budeš poslouchat zdejší uživatelky a dělat problémy tam, kde nejsou, tak si zkazíš vztah. Kdyby tě chtěl podvádět, zařídí si, aby ses o tom nedozvěděla.
a co na to říkají tvoje přitelkyně? a jak často se vidíte?
@Anonymní píše:
a co na to říkají tvoje přitelkyně? a jak často se vidíte?
Nic, přítelkyně má sebevědomí a věří mi. Kdyby do mě skrz to jela, nebyl by důvod s ní být, bral bych to jako nedůvěru z její strany. Sama si občas napíše se svým ex, se kterým byla 5 let, nevadí mi to.
S první ex se moc nevidíme, bydlime od sebe hodně daleko, spíš si píšeme, vidíme se tak 2× do roka. S druhou (poslední)záleží na času, oba máme hodně práce, koníčků, cestování, takže se nevidíme třeba tři měsíce a pak se zas vidíme třeba 3× do měsíce.
Taky se bavím se svým ex. Napíšeme si., když máme čas a chceme, sejdeme se, ale je to většinou tak jednou do roka. Jak už tu někdo psal, prožila jsem s ním taky určitou část svého života, vždy při mě stál, když mi bylo nejhůř, takže ho mám jako člověka ráda, ale tím to hasne. Nic bych s ním mít nechtěla, ať už sex, vztah, cokoliv. Ale chci vědět, jak se mu daří, jestli je šťastný v životě, a přesto to neznamená, že ho miluju ![]()
@Anonymní píše:
v komentářich byste se dočetlu, že ho zpátky chtěla a odmítl ji… Samozřejmě me to napadlo jako první
Vadilo by mi to asi… Ale na rozchod to podle mě není.