Divné chování partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6914
17.12.23 22:27
@Cakynka6 píše:
Taky se bavím se svým ex. Napíšeme si., když máme čas a chceme, sejdeme se, ale je to většinou tak jednou do roka. Jak už tu někdo psal, prožila jsem s ním taky určitou část svého života, vždy při mě stál, když mi bylo nejhůř, takže ho mám jako člověka ráda, ale tím to hasne. Nic bych s ním mít nechtěla, ať už sex, vztah, cokoliv. Ale chci vědět, jak se mu daří, jestli je šťastný v životě, a přesto to neznamená, že ho miluju :lol:

Mám to v podstatě stejně, ale setkání nevyhledávám. Jsme v kontaktu na soc. síti apod. Kdybychom se někde potkali, na kafe ráda zajdu. Taky mám ty muže ráda, záleží mi na nich, ale tak nějak „lidsky“, přeju jim štěstí. Ale zase na druhou stranu manželovi nevykládám, jak jsou výjimeční.
Tohle musí zakladatelka posoudit sama. Může to být úplně v pohodě, ale není vyloučeno, že ex vyčkává..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
18.12.23 16:41

Ahoj zakladateľka, ty si tá s tou dekou. Nuž, u teba je je to jasné. Ty si si uhnala chlapa skôr, než sa odpútal od býyvalej. Stačí ti prečítať svoju pôvodnú tému, ale chápem, toto si čítať nechcela.
Ja si myslím to isté, čo som si myslela aj pred tým rokom a pol. Ty si si ho uhnala, inak by s tebou nebol. Asi by bol so svojou ex. Ale ty si mala svoje priority a stále ich máš a tak ti tento vzťah dáva vlastne všetko, čo potrebuješ - spolu sa smejete, on rieši tvoje problémy a ty bývaš v jeho byte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí