Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jestli te to obtezuje nebo se necitis dobre, tak zablokovat
Je ti silně proti srsti si s ním psát, máš na něj averzi. Co s tím? Prvně, zeptat se jestli si s ním máš psát. Jo, to dává smysl.
@Anonymní píše:
Ahoj,
měla jsem krátký vztah, který mě velmi zklamal (sliby )
Ex je Čech, pracující v UK, takže se už neuvidíme
Pravidelně, co 14 dní ale napíše "Žiješ " apod. Následuje pár mých ironických poznámek, zase ticho a za 14 dní zas.
Nechápu, proč se ozýváJe mi silně proti srsti s ním psát, mám na něj averzi.
Otázka zní: Zablokovali byste někoho takového, když vám vlastně nic nedělá a není zodpovědný za to, jak vy to k němu máte.
Překvapuje mě ta otázka, když sama uvádíš, že máš na něho averzi
proč se bavit s někým s kym se bavit nechci?
@Anonymní píše:
Pravidelně, co 14 dní ale napíše "Žiješ " apod. Následuje pár mých ironických poznámek, zase ticho a za 14 dní zas.
Nechápu, proč se ozýváJe mi silně proti srsti s ním psát
Já zase nechápu, proč mu tedy odepisujes
Asi si prejes jine zpravy…ty ti ale nepise…takze jestli cekas nejake hezci, tak neblokuj…treba te to nekdy fakt nase.re a pak budes mit doopravdy klid
@Stará známá píše:
Já zase nechápu, proč mu tedy odepisujes
Treba mu neodepisuje, tak jsem to pochopila..ze nevi co vlastne…vi, ze on ji hezky nenapise a ona nechce-nejde-ji byt zla…musi se z toho dostat, to chce cas
pak mu klidne v klidu odepise, treba ze bez nej zije mnohem lip ![]()
Aha, uz to ctu znovu..ona odepisuje ironicky…i tak se nic nemeni
proste ji stve, chce mit od nej klid a nejde to..zas jen cas
@Anonymní píše:
Ahoj,
Otázka zní: Zablokovali byste někoho takového, když vám vlastně nic nedělá a není zodpovědný za to, jak vy to k němu máte.
Další „žena“ co vůbec netuší co chce a není schopná se normálně rohodnout. ![]()
Bavit se s ním nechceš, máš na nej averzi, absolutně nic ti to nedává = zablokovat.
A jako na tohle se musíš zeptat cizích lidí v neděli ráno na internetu?
Boha jeho
Kolik ti je? To se nemůžeš zeptat maminky?
Na to, že máš na něj averzi, ho nějak moc řešíš.
Možná by stačilo neodepisovat.
Ne, někoho kdo mi jednou za 14 dní napíše, jestli žiju, bych si neblokovala, spíš bych řešila ty emoce, které mě nutí mu na oplátku poslat pár ironických zpráv ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,
A co mu normálně napsat, ať ti už nepíše?
Proč hned blokovat? Stačí mu prostě neodepsat…jak jednoduché. Proč si píšeš s někým, s kým si nechceš psát? Mě takhle psal jeden znamej, dokud jsem mu odepisovala (i když jsem psala, ať mi nepíše, všechno jsem odmítala atp), tak psal dal. Až jsem ty zprávy začala ignorovat a neodpovídala na ně, tak postupně přestal. Už x týdnu nenapsal a vzpomněla jsem si vlastně až teď, jak jsem četla tvůj příspěvek.. zkus to taky, ignorace funguje snad vždy..
„Ne, jenom si to nacvičuju.“ by mohlo trošku eskalovat situaci a mohlo by to vést k zablokování.
Ahoj,
Je mi silně proti srsti s ním psát, mám na něj averzi.
Nechápu, proč se ozývá