Zablokovat nebo ne ?

Anonymní
17.12.23 07:50

Zablokovat nebo ne ?

Ahoj,
měla jsem krátký vztah, který mě velmi zklamal (sliby )
Ex je Čech, pracující v UK, takže se už neuvidíme
Pravidelně, co 14 dní ale napíše "Žiješ " apod. Následuje pár mých ironických poznámek, zase ticho a za 14 dní zas.
Nechápu, proč se ozývá :roll: Je mi silně proti srsti s ním psát, mám na něj averzi.
Otázka zní: Zablokovali byste někoho takového, když vám vlastně nic nedělá a není zodpovědný za to, jak vy to k němu máte.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4451
17.12.23 07:58

Jestli te to obtezuje nebo se necitis dobre, tak zablokovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
17.12.23 08:01

Je ti silně proti srsti si s ním psát, máš na něj averzi. Co s tím? Prvně, zeptat se jestli si s ním máš psát. Jo, to dává smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8461
17.12.23 08:08
@Anonymní píše:
Ahoj,
Pravidelně, co 14 dní ale napíše "Žiješ " apod. Následuje pár mých ironických poznámek, zase ticho a za 14 dní zas.
Nechápu, proč se ozývá :roll: Je mi silně proti srsti s ním psát, mám na něj averzi.
Otázka zní: Zablokovali byste někoho takového, když vám vlastně nic nedělá a není zodpovědný za to, jak vy to k němu máte.

Překvapuje mě ta otázka, když sama uvádíš, že máš na něho averzi :think: proč se bavit s někým s kym se bavit nechci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
17.12.23 08:09
@Anonymní píše:
Nechápu, proč se ozývá :roll: Je mi silně proti srsti s ním psát

Já zase nechápu, proč mu tedy odepisujes

• Citovat
  • Upravit
604
17.12.23 08:24

Asi si prejes jine zpravy…ty ti ale nepise…takze jestli cekas nejake hezci, tak neblokuj…treba te to nekdy fakt nase.re a pak budes mit doopravdy klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
17.12.23 08:29
@Stará známá píše:
Já zase nechápu, proč mu tedy odepisujes

Treba mu neodepisuje, tak jsem to pochopila..ze nevi co vlastne…vi, ze on ji hezky nenapise a ona nechce-nejde-ji byt zla…musi se z toho dostat, to chce cas :) pak mu klidne v klidu odepise, treba ze bez nej zije mnohem lip :)

Aha, uz to ctu znovu..ona odepisuje ironicky…i tak se nic nemeni :mrgreen: proste ji stve, chce mit od nej klid a nejde to..zas jen cas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20890
17.12.23 08:35
@Anonymní píše:
Ahoj,
Otázka zní: Zablokovali byste někoho takového, když vám vlastně nic nedělá a není zodpovědný za to, jak vy to k němu máte.

Další „žena“ co vůbec netuší co chce a není schopná se normálně rohodnout. :roll:

Bavit se s ním nechceš, máš na nej averzi, absolutně nic ti to nedává = zablokovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
17.12.23 08:37

A jako na tohle se musíš zeptat cizích lidí v neděli ráno na internetu? :roll: Boha jeho :roll: Kolik ti je? To se nemůžeš zeptat maminky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
17.12.23 08:52

Na to, že máš na něj averzi, ho nějak moc řešíš.
Možná by stačilo neodepisovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
celkemspokojena
17.12.23 09:11

Ne, někoho kdo mi jednou za 14 dní napíše, jestli žiju, bych si neblokovala, spíš bych řešila ty emoce, které mě nutí mu na oplátku poslat pár ironických zpráv ;)

• Citovat
  • Upravit
2387
17.12.23 09:13
@Anonymní píše:
Ahoj,

A co mu normálně napsat, ať ti už nepíše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8719
17.12.23 09:34

Proč hned blokovat? Stačí mu prostě neodepsat…jak jednoduché. Proč si píšeš s někým, s kým si nechceš psát? Mě takhle psal jeden znamej, dokud jsem mu odepisovala (i když jsem psala, ať mi nepíše, všechno jsem odmítala atp), tak psal dal. Až jsem ty zprávy začala ignorovat a neodpovídala na ně, tak postupně přestal. Už x týdnu nenapsal a vzpomněla jsem si vlastně až teď, jak jsem četla tvůj příspěvek.. zkus to taky, ignorace funguje snad vždy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
17.12.23 21:50

„Ne, jenom si to nacvičuju.“ by mohlo trošku eskalovat situaci a mohlo by to vést k zablokování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí