Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veselej kluk píše:
Kámošky mají pravdu. Tečka.
tak proč se k ní nevrátí a bere mi čas?
Z tvého popisu se zdá, že ji píše jako první on. Je výjimečná, ale ty máš zjevně něco, co ona ne - zapřemýšlela bych, co to něco může být. Škoda, že nevíš důvod toho rozchodu. Mně by taky blikalo výstražné světýlko a přemýšlela bych, proč má potřebu psát své ex a proč se spolu scházejí. Jo, je to i o tvém sebevědomí, ale já bych se taky necítila v takovém vztahu dobře.
@Stará známá píše:
Z tvého popisu se zdá, že ji píše jako první on. Je výjimečná, ale ty máš zjevně něco, co ona ne - zapřemýšlela bych, co to něco může být. Škoda, že nevíš důvod toho rozchodu. Mně by taky blikalo výstražné světýlko a přemýšlela bych, proč má potřebu psát své ex a proč se spolu scházejí. Jo, je to i o tvém sebevědomí, ale já bych se taky necítila v takovém vztahu dobře.
@Tichošlápek píše:
Proč se s ní rozešel?
znám důvod rozchodu. Řekl mi, že budovali společný byt přes půl roku a hádali se kvůli tomu, každý to chtěl jinak, ona je totiž designérka. A že těch hàdek bylo tolik, že ji opustil. V tom bytě teď bydlíme spolu. Když se ho ptám, tvrdí že jsou kámoši a že ji má rád.
Možná ho ten rozchod mrzí, ale zároveň je mu dobre s tebou. A tak udržuje nostalgicky kontakt s ní, i když žije s tebou. Navíc žijete v bytě, který si vybrali spolu. Nepřijde mi, ze by ji úplně pustil z hlavy
@Anonymní píše:
tak proč se k ní nevrátí a bere mi čas?
Bere ti čas?
vždyť o vztahu rozhoduješ i ty ne. Pokud nejsi spokojená tak sama odejdi a nebudeš plýtvat svůj čas.
@Tichošlápek píše:
Možná ho ten rozchod mrzí, ale zároveň je mu dobre s tebou. A tak udržuje nostalgicky kontakt s ní, i když žije s tebou. Navíc žijete v bytě, který si vybrali spolu. Nepřijde mi, ze by ji úplně pustil z hlavy
Taky to tak cítím od začátku a dokážu to i pochopit, ale nečekala jsem, že to bude trvat celou dobu našeho vztahu, myslela jsem že s novým vztahem (našim) ho to časem pustí… Když dám najevo, že mi to nepřijde normální a že mi to vadí, zastává se jí.
@Anonymní píše:
Taky to tak cítím od začátku a dokážu to i pochopit, ale nečekala jsem, že to bude trvat celou dobu našeho vztahu, myslela jsem že s novým vztahem (našim) ho to časem pustí… Když dám najevo, že mi to nepřijde normální a že mi to vadí, zastává se jí.
Mno to je docela špatné. Co navrhnout stěhování a zařizování vašeho společného bytu? Proste eliminovat její přítomnost v každodenním životě
@Tichošlápek píše:
Mno to je docela špatné. Co navrhnout stěhování a zařizování vašeho společného bytu? Proste eliminovat její přítomnost v každodenním životě
Ten byt má přitel na hypotéku a je jeho vysněný, určitě se ho nevzdá… A zase není to každý den, teď se třeba viděli po 2 měsících a v kontaktu mezi tím nebyli
@Anonymní píše:
Ten byt má přitel na hypotéku a je jeho vysněný, určitě se ho nevzdá… A zase není to každý den, teď se třeba viděli po 2 měsících a v kontaktu mezi tím nebyli
A o cem si povidaji? Vypravi ti o tech setkanich? Ptala ses ho, proc se vidaji?
@Afrikana píše:
A o cem si povidaji? Vypravi ti o tech setkanich? Ptala ses ho, proc se vidaji?
Vždy řekne že jsou přatelé a že jdou pokecat, že se dlouho neviděli… řekl mi, že ji má rád. Víc nevím. Jen že jdou někdy na kafe a někdy na jídlo
@Anonymní píše:
Vždy řekne že jsou přatelé a že jdou pokecat, že se dlouho neviděli… řekl mi, že ji má rád. Víc nevím. Jen že jdou někdy na kafe a někdy na jídlo
A čeká, kdy se otevře brána do pelechu. Tohle bych tedy partnerovi netrpěla.
@terien píše:
A čeká, kdy se otevře brána do pelechu. Tohle bych tedy partnerovi netrpěla.
Ale on ji odmítl když mu dala druhou šanci
Jsem ve vztahu rok a půl, partner měl přede nnou 3 vážné vztahy. Poslední se slečnou necelé 2 roky. Znám její přatelé a proto vím že nekecá když mi tvrdí, že ji opustil on. Chtěla ho pak zpátky, ale to už se vídal se mnou a rozhodl se pro náš nivý vztah. Problem mám s tím, že za celou dobu s ní udržuje kontakt, někdy ji napiše jednou týdně, někdy jednou za měsíc, vždy když si napíšou tak se dohodnou na schůzce. Jsem ráda, že mi to netaji, ale nedokážu pochopit, proč se vídá s člověkem, kterého se sám rozhodl opustit. A taky to má pouze s touhle jednou, u ostatních bývalých se o kontakt nesnažil. Mluví o ní tak, že je to vyjimečná žena. Kámošky mi říkají, že se nedokázal odpoutat. Vaše názory?