Divné hraní 3 roky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.12.14 23:53

divné hraní 3 roky

Nevímjak to nazvat. začlo to tím že cca před měsícem malou stašně bavilo is hrát na doktora, chtěla abych jí píchla do ruky, řezala jako nožem a obvazovala, Už me to kolikrát nebavilo tak sem si sní na to nehrála, ted si vezme sama pastelku a začne se sní píchat do břicha nebo plasotvým nožem se jako řeže, a poslední dva týdny se k tomu přidalo že si sahá rukou nebo jinýma věcma na přirození. Nedávno si i v obchodě začla sahat mezi nohy. Vždycky je u toho tak soustředená a říká mami nechod sem nebo mami neříkej mi nic. Chlap říká že je to prý normální ale mě to nepřijde normální aby se každej den osahávala mezi nohama nebo si tam neco strkala, a nevim co stím :nevim:
Jsou jí 3 roky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
911
19.12.14 23:56

Co takhle psycholog, nebo psychiatr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
19.12.14 23:59

Tady na emiminu je poradna, je tam i dětský psycholog, zkus napsat tam. A nedivím se ti, také by mi to nepřišlo normální, i když jsou ve věku, kdy pořád něco chtějí objevovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
20.12.14 00:01

Nemohla to treba nekde odkoukat? Nebo ve skolce treba pokud chodi.. Dnesni deti uz vi vic nez my

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
20.12.14 00:03

Ještě děti nemám, ale jak to tady na emiminu pročítám, tak už by mě to, co popisuješ, nepřekvapilo…mrkni do podobných starších diskusí. Já bych to brala tak, že beruška objevuje své tělo, jen je třeba ji usměrnit, aby to nedělala na veřejnosti a tak. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
20.12.14 00:20

Tak ještě před 50 lety by to možná divné bylo, dnes je běžná věc, že dítě zkoumá své tělo a zjišťuje co mu je a není příjemné. Jen bych ji nějak vysvětlila, že na veřejnosti se to nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
20.12.14 00:20
@Anonymní píše:
Nevímjak to nazvat. začlo to tím že cca před měsícem malou stašně bavilo is hrát na doktora, chtěla abych jí píchla do ruky, řezala jako nožem a obvazovala, Už me to kolikrát nebavilo tak sem si sní na to nehrála, ted si vezme sama pastelku a začne se sní píchat do břicha nebo plasotvým nožem se jako řeže, a poslední dva týdny se k tomu přidalo že si sahá rukou nebo jinýma věcma na přirození. Nedávno si i v obchodě začla sahat mezi nohy. Vždycky je u toho tak soustředená a říká mami nechod sem nebo mami neříkej mi nic. Chlap říká že je to prý normální ale mě to nepřijde normální aby se každej den osahávala mezi nohama nebo si tam neco strkala, a nevim co stím :nevim:
Jsou jí 3 roky.

Tak jí kup na hraní doktorský kufřík. Jak si jako hrajete, jakým nožem? Dítě prostě objevuje tak si to chce zkusit. Naučila bych jí třeba léčit a obvazovat, plyšáky a panenky. To sahání mezi nohy je normální, některé děti to dělají fakt hodně. Tak snad jen taktně vysvětlit, že v obchodě to není vhodné. A neboj, strkat si tam nic nebude. To by jí podle mě nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
20.12.14 00:25

No co by onanuje..dej ji pokoj a jen ji vysvetli, ze se to dela v soukromi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
20.12.14 00:33

@asinic a to jako proc??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
20.12.14 00:36

Já bych na tom nic zvláštního nehledala :think:. Má dcera si v okolo tří let také chtěla hrát na doktora. Jen s tím rozdílem, že pacient jsem byla já, protože ona se „bála“ :lol:. Ale občas jsme si role prohodily. Koupila jsem jí pěkný doktorský kufřík s různými vymoženostmi, a byly jsme spokojené obě dvě (já proto, že jsem věděla, že se nemůže říznout, píchnout ani nic podobného, a ona proto, že byla jako opravdivá doktorka)

No, a to sahání do rozkroku mi také přijde normální. Prostě poznává své tělo, nemyslím si, že by měla nějakou poruchu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.14 02:04

Je to fakt normální a nevinné, prostě se poznávají. Já si to u sebe z dětství pamatuju také, ale mě za to naši teda dost napomínali a dodneška mám tak nějak sama se sebou problém se uvolnit, myslím, že mi tím dost narušili sexuální vnímání, jak mi pořád vtloukali do hlavy, že je to špatné.

Já se dceři (2 roky) snažím vysvětlovat, že se to nedělá před lidma, že je to neslušné a hlavně dávám pozor, aby si tam nestrkala nic nebezpečného, má tendenci fakt zkoumat vším :cert: myslím, že každý máme právo na své intimní soukromí. Je potřeba to dětem vysvětlit tak nějak po stránce bezpečnosti, hygieny a soukromí, ale víc do toho nezasahovat.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
20.12.14 04:10

Probuh proc psycholog a psychiatr, ona onanie je nejaka zvrhlost??? Proste poznava sve telo, pri hrani na doktora zjistila co ji dela dobre. Tak proc by to nedelala, ze jo. Vysvetli ji, at to dela nekde v soukromi, az bude sama.

• Citovat
  • Upravit
911
20.12.14 06:13

Nemyslela sem proto, ze se poznava, ale ze si hraje na to, ze si chce ublizit, uprime mi to muze byt jedno ale ja bych si na to davala pozor kdyby to bylo moje dite… Aby se treba v puberte nesebeposkozovala.. Samozrejme sem to nemyslela spatne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
20.12.14 06:32

Je to přirozené.. Jak tu padlo. Netrestat, nezlobit se.. Snažit se jí říct, že se to dělá doma. Jinak některé děti „jedou“ fakt hodně, sahání je proti tomu prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.14 06:45
@Sibyla0 píše:
Je to přirozené.. Jak tu padlo. Netrestat, nezlobit se.. Snažit se jí říct, že se to dělá doma. Jinak některé děti „jedou“ fakt hodně, sahání je proti tomu prd.

Presne tak moje segra treba jeden cas furt ojizdela hranu zidle. Delala to snad porad proste ji to bylo prijemny a i se tak uspavala. Pak to zacla delat i v posteli jako o polstar nebo plysaka a usinala tak…delala to dlouho no snad uz to teda nedela uz ji je 14 :-D poznava se a poznává co je ji prijemne…musis ji vysvetli kdy se to ale nedela to je cely;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML