Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
A co děláš za práci? Jaké tam máš vztahy s kolegy? Máš nějakou odpovědnost?
@Kriss Tina kolegy ne, jen si predavame smenu je to nepretrzity provoz na recepci. Odpovednost za cely objekt a za penize v kase a trezoru.
@Anonymní píše:
@Kriss Tina kolegy ne, jen si predavame smenu je to nepretrzity provoz na recepci. Odpovednost za cely objekt a za penize v kase a trezoru.
Může to být od nervů. ![]()
Stres a nebo prostě zažívání. Já jdu taky na toaletu po příchodu do práce, protože to prostě pravidelně v tu dobu přijde ![]()
@Aletheia ano ale ja tam mam vzdycky prujem a s tim jsem nikdy nemela problemy a doma ho nemam ![]()
@Anonymní píše:
Tak možná je to tím, že se bojíš té odpovědnosti
a máš to jenom v práci, nebo i ve dnech volna?
@Kriss Tina odpovednosti se vubec nebojim, spis tu praci nesnasim:( jen v praci, doma v pohode
@Anonymní píše:
@Kriss Tina odpovednosti se vubec nebojim, spis tu praci nesnasim:( jen v praci, doma v pohode
Tak pokud práci nesnášíš je nejlepší změnit ji ![]()
Jak dlouho to trvá? Zkus změnit práci, třeba se průjem vyřeší. ![]()
@Anonymní píše:
Je normalni abych vzdy v praci mela prujem? Vzdy kdyz tam jdu tak mam takovy divny pocit, jakoby sevreny zaludek a pak vzdy tak hodinu co tam jsem letim na zachod. Je to stresem nebo cim?
Ahoj.
Práce je práce a průjem je průjem.
První sejří a druhý sere. ![]()
Co chceš řešit jako první? ![]()
Je normalni abych vzdy v praci mela prujem? Vzdy kdyz tam jdu tak mam takovy divny pocit, jakoby sevreny zaludek a pak vzdy tak hodinu co tam jsem letim na zachod. Je to stresem nebo cim?