Divné pohyby

4
4.8.11 21:14

Divné pohyby

Zdravím, naše sedmiměsíční holčička dělá zvláštní pohyby. Vždy když je utahaná a leží na zádech tak si jednou rukou začne tahat tričko, druhou ruku ma nad obličejem a zároveň zvedá obě nohy, které má propnuté. Je to takové zvláštní nucení. Nejdřív jsem si myslel že se tím jen uspává, ale dělá to už od 3 měsíce a já začínám být trochu nervozní. Často to dělá i u krmení když sedí. Nemáte někdo podobné zkušenosti? Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
budulinek2011
4.8.11 21:21

No, tak moji dceři jsou 4 měsíce a začinám poslední dny taky něco pozorovat.. Pořád kope levou nohou.. Většinou když jí krmím nebo ji dám do sedačky..Příjde mi to jak nějakej tik..:-/ Takže by mě taky zajímalo co muže být :-/

• Citovat
  • Upravit
budulinek2011
4.8.11 21:24

Není možný že jí třeba bolí bříško?? Třeba je to takovej zlozvyk..

• Citovat
  • Upravit
9904
4.8.11 21:25

Objednat na neurologii - to jediné co můžete udělat. Pokud vás to trápí, zajít si k pediatričce pro žádanku, nenechat se odbýt a zajít za dobrým dětským neurologem. Vždy lepší dříve než později :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
4.8.11 21:27

ahoj, s tou neurologií bych neváhala, protože jak jí zaroste fontanela tak potom nemohou udělat UTZ mozku, což je docela důležité vyšetření. U nás to bohužel tak bylo, dcera měla jiný tik, ale zatím to vypadá v pořádku a odeznívá to. Držím pěsti ať je to OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
4.8.11 21:38

vím že tuto diskuzi založila trnkam, ale teď jste mi docela nahnali strach :-( Myslíte že to mužou byt nějaký nervy??

• Citovat
  • Upravit
1950
4.8.11 22:00

neboj se, ale nepodceňuj to, neurolog prcka vyšetří, pošle Vás na EEG a na UTZ a pak budeš chytřejší, teď se není důvod děsit. Nervový systém takových prcků je ještě nevyzrálý!! Naše malá se zase pořád oklepávala, vypadalo to jako kdyby jí byla pořád zima a teď už to téměř nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.8.11 22:03

Na neurologii určitě zajdu. Trochu se uklidňuji tím že je to zlozvyk, protože jí jako malinkou bolelo často bříško a myslel jsme si že si tímhle pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
4.8.11 22:06

nedávno jsem o tom někde četla článek, vypadá to na dětskou masturbaci, to prohýbání a zvedání nožek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
4.8.11 22:08

dětská masturbace????? To slyšim teda prvně :-/

• Citovat
  • Upravit
4
4.8.11 22:12

Zajímavé. Ten článek je někde na netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.8.11 22:53

Tak jsem si to našel a ač je to opravdu hodně vtipný tak je to nejspíš ono. Přesně tam popisují ty pohyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
5.8.11 20:54
jizvíková píše:
nedávno jsem o tom někde četla článek, vypadá to na dětskou masturbaci, to prohýbání a zvedání nožek

ale ale radši mi smažou příspěvek než aby uznali že si zakomplexovaná nána která má na každého jen hloupé poznámky ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí