Pitná voda - od kdy?

4706
4.8.11 10:45

pitná voda

ahoj, chtěla jsem se zeptat, už dáváte dětem normální pitnou vodu??? nebo taky pořád tu kojeneckou převařenou??? díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68
4.8.11 10:48

Já dávám pořád koj.vodu ale nepřevařuju. Kdyby jsme měli vodu bez dusičnanů dávala bych tu .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21603
4.8.11 10:50

dávám viktorovi cca od 7 měsíců vodu z kohoutku nepřevařenou. vzhledem k tomu, že mi ožužlá všechno ve svém dosahu včetně bačkor, kočky a koleček od kočárku, tak to vodou už nevytrhnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
4.8.11 10:53

Nase mala ma sedm mesicu. Kojeneckou vodu jsem nikdy nedavala, vzdy jen pitnou z kohoutku a prevarenou.
Ted uz to treba i osidim, kdyz je moc horka, nebo kdyz zrovna neni, dam i normal z kohoutku, uz se stejne plazi a do pusy strci vse co najde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
4.8.11 10:54

Nehlede na to, ze pri koupani ji stejne pije hektolitry! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
4.8.11 11:01

Cca do roka jsem dávala převařenou z kohoutku, od té doby nepřevařuju. A přesně, ve vaně jí stejně vždycky vypila nejvíc a to předpokládám, že si do ní občas i čůrla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
4.8.11 11:07

Já už nepřevařuju a to ze stejnýho důvodu jako Nozu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
4.8.11 11:10

nikdy jsem kojeneckou nedávala, akorát když jsme třeba jeli někam pryč, kde nevím, jaká ta voda je. Tady u nás jsem vždycky dávala jen převařenou kohoutkovou, už od cca 3. měsíce, kdy dokrmujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21903
4.8.11 11:20

Od pul roku se uvadi,ze lze davat prevarenou z kohoutku..Nekdo dava balenou dele,ale znam i takove,co davaj z kohoutku od narozeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
4.8.11 11:23
Eemii píše:
Od pul roku se uvadi,ze lze davat prevarenou z kohoutku..Nekdo dava balenou dele,ale znam i takove,co davaj z kohoutku od narozeni.

Třeba já, doktorka mi říkala, že u nás je voda z kohoutku na úrovni kojenecký, akorát, když někam pojedu, ať si beru kojeneckou, když neznám kvalitu vody tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
4.8.11 11:30

Zhruba od 8. měsíců do roka převařenou z kohoutku, od roka nepřevařenou kohoutkovou přes filtrovací konvici a cca od 15 měsíců normál kohoutkovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
4.8.11 11:30

My máme filtr na vodu, takže od narození mají filtrovanou nepřevařenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
4.8.11 11:43

já dávám stále kojeneckou, ale nepřevařenou vodu. Prckovi je už 16m a manžel už hudruje, že by mu dával normální z kohoutku a klidně i nepřevařenou. Nevim proč furt dávám kojo, máme velmi dobrou vodu :nevim: . Asi nějakej zásek či co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
4.8.11 11:46

**taky jí dávam čaj s převařenou vodou z kohoutku, a kupuju třeba Jupíka na ven a tam je asi taky normální voda, ale když jsme byli u bábi v Mostě, a dala jsem jí z kohoutku, tak se mi osypala… :-(
**takže dáváte třeba šťávu s vodou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21603
4.8.11 12:02

já viktorovi zatím buď čaj a nebo čistou vodu. klárka měla vodu se šťávou poprvé cca ve dvou letech (už si to moc nepamatuju). viktor dostal tu dětskou šťávu (třeba Hami nebo Hipp) naředenou vodou už v 7 měsících. u druhého dítěte už spoustu věcí neřešíš ;-) se stávajícím nadhledem a pokud chceš zvykat dítě na sladké nápoje, tak bych klidně kvalitní šťávu s vodou dala. já měla klárku hodně dlouho na neslazených nápojích a i teď si mezi džusem a vodou vybere tu vodu. ale pije i Kubík, jupík a spol ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí