Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Krásný den přeji.
Mám malinký dotázek a to
jaká podložka na koupání do vaničky je podle vás maminky nejlepší? ![]()
Navím jaká je nejlepší, ale my máme plastovou a malá v ní řve a řve a nechce na ní být
. Když jí držím normálně rukou tak v pohodě
.
A kamarádka měla zase molitanovou a nadávala na ní, že nikdy nešla pořádně vyždímat a šíleně dlouho schla, nikdy snad nedoschla úplně a pak ze smrděla
.
my mame molitanovou, po kazdem koupani ji dam vymachat a vyzdimat do pracky, jednou za cas k tomu machani prikapnu tee tree olej. Sucha je po zdimani v pracce rychle
ale uz ma na sobe trhlinky.
Na zacatku jsem mela i kyblik, ten byl lepsi. Nebo je fajn, kdyz se koupe s nekym v plny vane, kdo mu jen drzi hlavicku nad vodou - to ma nejradsi
My jsme měli látkové lehátko s kovovou konstrukcí a žádný problém s ní nebyl. Koupili jsme ho někde v supermarketu v akci za pár korun.
my máme tady tuto.. je plněná nějakýma kuličkama, schne to hodně rychle. je to myslím do 9 kilo. spokojenost veliká!! ![]()
http://alvapinka.rajce.idnes.cz/…_pul_mesice/#…
Ahoj, já jsem měla u prvního mimča látkové lehátko s kovovou konstrukcí a bylo to naprosto super, mimčo to hezky drží a přitom to propouští vodu, u těch umělohmotných lehátek mám pocit, že se ta mimča skoro nekoupou
Teď čekáme druhé mimčo a půjdu opět do toho látkového. Navíc, se dá sehnat celkem snadno a cena je kolem 150,–
My nemáme žádnou a jsem s tím tak spokojená
Malý miminka jsme koupali vleže tak, že je člověk držel za zády (stejně to nebyla žádná akce nadlouho… opláchnout a ven), a když už byli větší, tak už si tam seděli a taky žádnou podložku nepotřebovali.
Dajdula píše:
My jsme měli látkové lehátko s kovovou konstrukcí a žádný problém s ní nebyl. Koupili jsme ho někde v supermarketu v akci za pár korun.
Jojo ty jsou nejlepší ![]()
Taky jsme měli látkové, ale nejlepší je to jen tak a přidržovat rukama=)
Ahoj-my máme molitanovou podložku a je super.Schne mi na topení v koupelně a ted ji házím přes sušák.Koupila bych podle toho,jak se dítko bojí vody.Jako první jsme měli takové to plastové sedátko a tam moc spokojený nebyl-byl málo ve vodě-to je spíše vhodné pro nevodomily.
A mám také jeden dotaz-existuje nějaká podložka jenom pod hlavičku?Matyáš je totiž vodomil a musíme napouštět plno vody,aby byl potopenej.Nebo mám ustřihnout tu molitanovou? To by bylo možná taky řešení ![]()
Pipet píše:
Taky jsme měli látkové, ale nejlepší je to jen tak a přidržovat rukama=)
No jo-ale přidržovat skoro devítikilového cvalíka milujícího vodu a tudíž se pěkně mrskajícího není nic moc-natož se ho pokusit ještě umýt ![]()
já jsem vyzkoušela plastovou, látkovou a nic moc… a nakonec mi kámošky poradily molitanovou a velká spokojenost! Hlavně na těch prvních dvou jsem měla pocit, že malýho musim pořád držet, a tahle mi přijde nejbezepčnější… ale používáme jí teprve něco přes 2 měsíce a už je taková potrhaná… asi budu muset koupit novou ![]()
ahojky
http://www.mamitati.cz/index.php?…
Vyber si..já měla to obyč za 135,– ale koupila jsem v domácích potřebách…
Já používám již od porodu jen látkovou plenu, aby se to ve vaně neklouzalo. A bohatě to stačí.
Malej mi na žádném lehátku nechtěl být. ![]()