Divné stavění dítěte

Anonymní
16.2.18 21:41

Divné stavění dítěte

Ahoj, mam 6,5m chlapecka, strasne akcni, ve 3 mesicich uz se otacel na brisko, v 5m se otacek kolem sve osy, v 5,5m se zacal trosku plazit a ted se snazi na kolinka, jenze misto toho aby sel na ty kolena, tak se vestinou stavi na chodidla.. nevim jak to vysvetlit, ale normalne lezi na brisku a najednou se zapre jakoby o spicky a propne nohy, takze prdelku vystrci jakoby nahoru a kolinkama se ani nedotyka zeme, snad me chapete :D. Je to normalni nebo ne? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1079
16.2.18 21:49

Syn se jeste zapřel hlavou o podlozku a vystrčil zadek, delal strechu :). Casem ho to preslo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
16.2.18 21:54

Je to normální. Dcera dělala úplně to same. V 5,5m se plazila, v 7m si sedla a stoupla, v 8m lezla po čtyřech, v 10m chodila. V roce už chodila na kratší procházky bez kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
16.2.18 21:56

Jo syn takhle chvíli (asi 2 týdny) i lezl, než pochopil, že na kolenou to bude jednodušší, kamarádky syn takhle lezl na trávě dokud se nepostavil, asi ho to lechtalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
16.2.18 22:00

Dcera to taky dělala a dělá v menší modifikaci doteď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
16.2.18 23:13

.

Příspěvek upraven 31.05.20 v 22:33

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
16.2.18 23:27

Je to normální. A i kdyby to nebylo normální, stejně ji v tom nezabráníš :lol:

• Citovat
  • Upravit
74
16.2.18 23:34

Náš prcek to taky dělal, občas si to ještě připomene :-) Klasická střecha, není třeba se obávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
16.2.18 23:44

Taky jsem měla tak akčního syna. Otáčet na bříško se začal taky když měl 3 měsíce,…, a asi týden před 7 měsícem dělal pár krůčku kolem pohovky. Ale měl ještě slabé nožičky/svaly, tak pořád padal. A jelikož všechny doktorky upozorňovaly, že mu to muže ublížit, že jeho tělíčko nemá ještě dostatečně zpevněné svaly, a že mu v tom mám bránit. A tak jsem celé dny chodila za ním a pořád ho pokládala na bříško. Bylo to hodně náročné, ale snad jsem ho tím zachránila od případných zdravotních problému. Tak kdyby se ti snažil chodit taky moc brzo, tak pozor na to. Jo a střechu taky dělal moc rád. Dokonce i když už chodil. Nejraději v posteli před spaním, ale i venku na trávě, na chodníku, dokonce párkrát i v obchodě ???? Pak ho to přešlo. Je to normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
17.2.18 00:23
@Anonymní píše:
Ahoj, mam 6,5m chlapecka, strasne akcni, ve 3 mesicich uz se otacel na brisko, v 5m se otacek kolem sve osy, v 5,5m se zacal trosku plazit a ted se snazi na kolinka, jenze misto toho aby sel na ty kolena, tak se vestinou stavi na chodidla.. nevim jak to vysvetlit, ale normalne lezi na brisku a najednou se zapre jakoby o spicky a propne nohy, takze prdelku vystrci jakoby nahoru a kolinkama se ani nedotyka zeme, snad me chapete :D. Je to normalni nebo ne? Dekuji

a je nohama opřený o nárty nebo stojí nožky na špičkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
17.2.18 13:13

Je to normální, střechu mi dělaly obě holky. Pokud se do té pozice dostane sám, tak je to ok, má na to svaly dostatečně vyvinuté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí