Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V bazárku jsem narazila na dost divný inzerát „Hledám těhotnou ženu“
Tuším že jsem dnes narazila i na podobnou diskusi-ta už je smazaná.Dá se nějak odstranit i ten inzerát?
Příde mi to dost ujetý
Ještě divnější je,že je tam uvedený i tel číslo.to snad ten dotyčný úchyla nemůže myslet vážně ![]()
A popravdě,mě nejvíc udivuje,že i přesto,že jsme si v určité diskuzi,tuším od Pudly,odhlasovaly,že na to nebudeme vůbec reagovat a jen hlásit,včera o toto ještě žádali admini v diskuzi Konec ZŠ na emiminu,pořád tyto diskuze mají dost odpovědí
..
Asi jako oživení jinak poklidného odpoledne na emiminu.Kdy většině z nás se domů vrací partneři,starší děti ze škol a školek,tak se tu nic neděje.
Holky,kdybyste na to nereagovaly,myslím,že by to ty dotyčné přestalo brzy bavit ![]()
Za to,že se to tu stále objevuje si částečně můžeme sami.Reakce,to je to,co je na tom nejvíc baví.Ať jsou to děcka nebo „budulínci“ ![]()
Já nereaguju na diskuzi…jen jsem chtěla,aby admini smazali ten inzerát a u inzerátu to jinak nahlásit nejde
pate81 píše:
Já nereaguju na diskuzi…jen jsem chtěla,aby admini smazali ten inzerát a u inzerátu to jinak nahlásit nejde
Já vím
To jsem nemyslela na Tebe,ale na ty odpolední diskuze.
I když jsem to tam napsala a jedna mi odpověděla:„Dobře paní učitelko,už mlčíme“,prostě jsem to sem napsala znovu ![]()
Myslím si,že je to částečně tím ![]()
Jde poslat SZ Lesině nebo na admin ![]()
Jano vidíš to mě nenapadlo
![]()
Kouknu jestli to tam ještě je a napíšu Lesině
Díky za upozornění, inzerát jsme již smazali - inzeráty kontrolujeme jen jednou denně takže jsme se k tomu dostali až večer. Hlášení inzerátů budeme muset nejspíše přidat, aby to šlo jednodušeji.
Radek