Divný pocit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
23.3.12 08:22

Tak zajeď na pohotovost, tam Tě neodmítnou.. hlavně kvůli tomu dýchání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
23.3.12 08:25
@PetiteFillette píše:
V dosahu mám, ale co jim tam řeknu? Že jsem přišla kvůli divnému pocitu nebo kvůli tomu, že mi dítě tlačí na žaludek? Jsou tady strašně nepříjemní, pracovala jsem ve stejné budově, takže to vím víc než dobře :( Pošlou mě do třech teček.

To snad nepošlou ne? Když jsi těhotná, máš problém s dýchání…To by museli být fakt hovada a ne doktoři. Neříkej divný pocit, řekni problémy s dýcháním, tlaky v břiše a nazdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
23.3.12 08:25
@martina.se píše:
Tak zajeď na pohotovost, tam Tě neodmítnou.. hlavně kvůli tomu dýchání..

Na klasické pohotovosti jsou až od 2 a na gyndě jsem psala, poslali by mě do třech teček. Navíc se obávám, že tam je dopoledne tak strašně nabito, že bych to do 12 nestihla a nikdo jiný mi malou ze školky vyzvednout nemůže :( Ach jo, já nevím co mám dělat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
23.3.12 08:29
@PetiteFillette píše:
Na klasické pohotovosti jsou až od 2 a na gyndě jsem psala, poslali by mě do třech teček. Navíc se obávám, že tam je dopoledne tak strašně nabito, že bych to do 12 nestihla a nikdo jiný mi malou ze školky vyzvednout nemůže :( Ach jo, já nevím co mám dělat :(

Hmmmmm :think: Tak to nevím, asi bych zavolala na tu gyndu, že má akutní potíže, jestli mne můžou vzít hned. A jestli ne…tak bych doufala, že se to zlepší, šla se projít nebo tak něco :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.3.12 08:30

Nevím, odkud jsi, u nás třeba funguje gyn ve špitálu tak, že přijdeš, řekneš problém a oni Tě buď vezmou, nebo odkážou na dr. Já tam byla nedávno, samé těhotné maminy, ale jak jsem zahlásila, že mam problém s dýcháním a bolestma, tak mě vzali v 10 dopol, dokonce dřív, než mamči čekající na ozvy.. Vim, jaké to je, když máš dítko, ale zkus to.. To dýchání asi nejni zrovna ideální.. Jo, už jsem si vzpoměla, Gynekologická ambulance se to jmenuje, tam by Tě vzít měli.. je při každé porodnici, tedy co já vím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
23.3.12 08:30
@jenny.fields píše:
To snad nepošlou ne? Když jsi těhotná, máš problém s dýchání…To by museli být fakt hovada a ne doktoři. Neříkej divný pocit, řekni problémy s dýcháním, tlaky v břiše a nazdar.

Asi se i bojím, že by to dopadlo opačně. Že by si mě tam chtěli nechat. Dcera má narozeniny, jedeme k mým rodičům a ona se strašně těší :,( Asi to nechám do večera a kdyžtak si zajdu na pohotovost tam. Ten pocit dušnosti mám už skoro týden a včera jsem byla na gyndě, miminko je v pořádku, tak snad by to mělo být ok i do večera? :think: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.3.12 08:32

Jasné, však záleží na Tobě, tak ať to dobře dopadne a vše je v klidu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
23.3.12 08:34

marti A když jsi měla problémy s dýcháním, co s tebou dělali??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
23.3.12 08:44
@PetiteFillette píše:
Asi se i bojím, že by to dopadlo opačně. Že by si mě tam chtěli nechat. Dcera má narozeniny, jedeme k mým rodičům a ona se strašně těší :,( Asi to nechám do večera a kdyžtak si zajdu na pohotovost tam. Ten pocit dušnosti mám už skoro týden a včera jsem byla na gyndě, miminko je v pořádku, tak snad by to mělo být ok i do večera? :think: :(

Pokud to tak cítíš jako nejlepší, tak to udělej :palec: Hlavně se nenervuj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
23.3.12 08:47

Petite, a nemáš ten „divný pocit“ jen k vůli tomu, že musíš absolvovat tříhodinovou cestu autem po D1, pokud jako řidič ve vysokém stadiu těhotenství, tak „potěš koště“, myslím, že to by rozhodilo i klidnou a neanxiozní těhuli :nevim: a to nemusí ani řídit.
Navíc Tvá dcerka má narozeniny..
Nemůže to prostě pramenit z psychiky? Mě by dlouhá cesta taky rozhodila, špatně by se mi dýchalo už jen z toho, i když jiné potíže třeba nemám.
Navíc v autě sedíš jakoby zapadlá, dítě tlačí na pánev a na žebra, v tomto stadiu.

Máš možnost si sama změřit tlak a tepovou frekvenci? Je normální?
POkud máš ale pocit dušnosti, tak by Tě na pohotovosti vyšetřit měli,bez okolků.
Já myslím, že když na gyndě nic nezjistí, tak Tě mohou i poslat na ekg, udělat krevní obraz. Je fakt, že pokud je pocit dušnosti veliký, můžou Tě i hospitalizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.3.12 08:49

Že máš pocit „nedostatku kyslíku“ vleže na zádech je normální, už jsi docela dost těhotná a miminko tam tlačí na nějakou žílu velkou, tak je ti z toho blbě.
Divné je, že i v polosedě, to by mělo ulevit trochu :think: třeba je tam miminko nějak natlačené, že to vadí i v polosedě :?
Ale kdyby se ti neulevilo nebo se to ještě zhoršilo, určitě si zajeď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
23.3.12 09:01
@Jana206 píše:
Petite, a nemáš ten „divný pocit“ jen k vůli tomu, že musíš absolvovat tříhodinovou cestu autem po D1, pokud jako řidič ve vysokém stadiu těhotenství, tak „potěš koště“, myslím, že to by rozhodilo i klidnou a neanxiozní těhuli :nevim: a to nemusí ani řídit.
Navíc Tvá dcerka má narozeniny..
Nemůže to prostě pramenit z psychiky? Mě by dlouhá cesta taky rozhodila, špatně by se mi dýchalo už jen z toho, i když jiné potíže třeba nemám.
Navíc v autě sedíš jakoby zapadlá, dítě tlačí na pánev a na žebra, v tomto stadiu.Máš možnost si sama změřit tlak a tepovou frekvenci? Je normální?
POkud máš ale pocit dušnosti, tak by Tě na pohotovosti vyšetřit měli,bez okolků.
Já myslím, že když na gyndě nic nezjistí, tak Tě mohou i poslat na ekg, udělat krevní obraz. Je fakt, že pokud je pocit dušnosti veliký, můžou Tě i hospitalizovat.

Řídit budu asi jenom půl hodinky, než vyzvednem manžela v práci. Je fakt, že z cesty jsem celkem nervózní už dlouho dopředu, protože vím, jak ta dálnice vypadá a mě břicho v autě docela tvrdne víc, jak mi kalhoty tlačí na podbřišek a bolí mě v něm záda ze sedačky. Ale vezmu si s sebou polštář, abych si je trochu podepřela.
Já jsem normálně opravdu velice klidná těhotná, máloco mě rozhodí. V noci jsem měla takový akutní strach, že bych mohla porodit, nejsem na to připravená ani já, a už vůbec ne malé.
Tlak mám normálně nižší, dnes si ho ale nemám možnost sama změřit. Puls mám 95 :think:

@Pipet píše: Že máš pocit „nedostatku kyslíku“ vleže na zádech je normální, už jsi docela dost těhotná a miminko tam tlačí na nějakou žílu velkou, tak je ti z toho blbě.
Divné je, že i v polosedě, to by mělo ulevit trochu :think: třeba je tam miminko nějak natlačené, že to vadí i v polosedě :?
Ale kdyby se ti neulevilo nebo se to ještě zhoršilo, určitě si zajeď…

Právě, já si taky myslím, že je to z toho, že už je mimčo hodně vysoko a tlačí mi na bránici. Tak si právě říkám, že si tam akorát poklepou na čelo. Nejhorší je, že vím, jak to tady ve špitále na gynpor klinice chodí, co se týče obtěžujících hysterek :?
V polosedě se trochu zlepší, ale výrazná úleva se koná jenom na boku.

Mimčo se pořád hýbe, tak jako vždycky, už mi aspoň není na omdlení, jak ležím, tak je to lepší. Přinejhorším vezmem útokem nějakou porodnici po cestě, kdyby došlo na nejhorší. Tady ta naše stejně není zařízená pro tak malé miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.3.12 09:11

Jsem jednou po odběru krve ležela na lehátku ještě jak placka na zádech (těhotná) a dr. mě sprdla, že si mám lehnout na bok, že mi na zádech bude akorát blbě :nevim:
Tak snad to bude lepší - resp. snesitelné, největší úleva asi bude až porod :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
23.3.12 12:42
@PetiteFillette píše:
Právě, já si taky myslím, že je to z toho, že už je mimčo hodně vysoko a tlačí mi na bránici. Tak si právě říkám, že si tam akorát poklepou na čelo. Nejhorší je, že vím, jak to tady ve špitále na gynpor klinice chodí, co se týče obtěžujících hysterek :?
V polosedě se trochu zlepší, ale výrazná úleva se koná jenom na boku.Mimčo se pořád hýbe, tak jako vždycky, už mi aspoň není na omdlení, jak ležím, tak je to lepší. Přinejhorším vezmem útokem nějakou porodnici po cestě, kdyby došlo na nejhorší. Tady ta naše stejně není zařízená pro tak malé miminka.

Asi uz jsi Petite stejne odjela,jen jsem ti chtela napsat at radeji nekam zajdes.Kdyz nechces do Pardubic muzes zkusit Hradec nebo Chrudim.Tam neprijemni nejsou.Nebo se stav u rodicu,kdyz to teda neprejde.Na omdleni ti muze byt z toho,ze jsi nic nejedla.Ale jestli jsi dusna asi bych nekam zasla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí