Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, byli jsme na ultrazvuku a doktorka nám řekla, že budeme mít kluka. Jsem 11tt+4 a připadá mi to docela brzo na tak jisté tvrzení. Manžel prý pinďu viděl a doktorka měla opravdu dobrý ultrazvuk, ale přece jen… Stalo se vám, že by doktor tak brzo odhadl pohlaví dítěte - a spletl se nebo se trefil?
Přesně ve 12 tt jsem viděla pinďu, i máme obrázek, kde je krásně vidět. Takže to opravdu možné je. Taky jsem byla dost překvapená. Pozor jen, aby to nebyla pupeční šňůra. I sám Dr. byl hodně překvapený.
Pindík jde videt opravdu takhle brzo, me to rekla o týden pozdeji a nemylila se.
janinkaz píše:
Lusly, a co čekáš teď![]()
doufam, že holčičku nebot kluků mame naseto
Ne je mi to jedno. Hlavně aby bylo zdravý
Ja byla na velkem UTZ v 12+1 a doktor nam s „nejvetsi pravdepodobnosti“ rekl kluka. A mel pravdu. Pindik se pozna snadneji ![]()
Dobré ráno
Nám řekli ve 12.tt že to bude chlapeček, pak to potvrdili i u dalších UTZ, tak doufáme, že to nakonec nebude holčička, která by chudák nakonec musela nosit všechno modré a zelené… Ba né, je to jedno, hlavně, aby bylo ZDRAVÉ!Držím palečky
ahoj taky mi ve 12tt dr. potvrdila kluka. Někde jsem četla, že kluci jdou poznat takhle brzo snadněji, u holek to není tak jisté.. já jsem původně nechtěla vědět pohlaví, ale když se mě dr. zeptala, jestli to chci vědět už ve 12tt, tak jsem jí řekla, že už ani nemusí, že je mi to teda jasný:) no a bylo to tak.
iv-ka
Jenom tu napíšu co se stalo kamarádce.Pracovala jako zdravotní sestra v nemocnici a na porodnici měla soustu známích sestřiček i doktorů.všichni jí podle uz říkala to bude holčička, Podle všech UZ " to bude 100% holčička.Tak ona nakoupila růžové věcičky a naušnice no a naušnice už 8 let leží někde v krabici
Má krásného kluka ![]()
Natty, to je dobrý.
Moje kamarádka má zase sestřenici, a ta 2× musela porodit v 5.měsíci mrtvé miminko (snad kluky tuším). Při třetím ji doktoři hlídali jako oko v hlavě, byla na genetice, plodovce, několikrát UZV a na všem 100% holka. Což i oni chtěli kvůli tý nemoci. No, a má cca 2.měsíčního zdravýho kluka ![]()
Já byla na UTZ ve 12.tt na NT měření v Prenatal centru (tedy lepší ultrazvuk, předpokládám) a aniž bych se na pohlaví ptala, pan doktor mi na odchodu řekl, jestli to chci vědět. Prý kluk jak buk
. Tak jsem odcházela vyvalená … a měl pravdu
.