lekarska prohlidka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1313
21.4.08 20:11

lekarska prohlidka

Ahoj holky,poradite mi?delala jsem si testik a vysel positivne, tak jsem volala na gyndu a pry me vezmou na prohlidku az za 3 tydny, tedy v 9 tydnu teh..Neni to trochu pozde?Slysela jsem i o pozitivnich teh.testech, nebo nedejboze mimodeloznim tehotenstvi…zda se mi to dost pozde, az za 3 tydny, kdyz ted jsem na zac. 6…,pry driv nic neni videt. Co myslite? jeste bych chtela rict, ze jqsem nedavno o miminko v 6tt prisla, tak proto jsem cela nervozni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
878
21.4.08 20:27

Ahoj, nevim, jak Tvuj Mudr, ale me poslala moje Dr na UTZ hned druhy den po zjisteni // na testu, to znamena uz v 5tt, abychom prave vyloucili opakovani mimodelozniho tehu. na konci 6tt jsem sla znovu a uz jsme videli srdicko. Pokud Te opravdu neposle drive, zkus si to vydupat na zaklade minule zkusenosti nebo si utz zaplat at mas jistotu. Opravdu zalezi asi na pristupu doktoru.. HOdne stesti a at vse klapne jak ma.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.4.08 20:41

Me teda dr. taky bere až za tří týdny, po zjistení testu. Ja teda si delam test ve 4tt a jdu v 7tt rovnou na srdíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
21.4.08 21:10

Asi opravdu zalezi na mudr., ja jsem si zavolala taky po zjisteni pozitivniho testu a vzali na me krev dalsi den, sice na utz nemusi jit nic videt, ale dnesni utz vidi uz vacek a ze tam proste neco je. Urcite bych si to vyrvala po predchozi zkusenosti, zkus jim to rict hned z kraje a podle me Te vezmou ihned, pokud si sestricka bude trvat na svem, tak proste zalzi, ze Te v tom podbrisku nejak picha a ze mas strach. Tak bych to aspon udelala ja. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
21.4.08 21:12

Ahoj.
Při prvním těhu mi můj doktor vzal krev na potvrzení těhu.Potřebovala jsem to do práce.A na UTZ jsem šla asi až v 8 tt.(nevím,ale už bylo vidět srdíčko)
U druhého jsem měla // týden před očekávanou menstruací a hned druhý den jsem jela na gyndu.Sestřička se mě ptala,kdy jsem měla dostat menstruaci a objednala mě za 2 nebo 3 týdny.(to už taky bylo vidět srdíčko)
A u třetího jsem tam rovnou jen volala a objednala mě za 2 týdny od //.Na UTZ jsem šla v 7tt.
Teď jsem se dívala na fotečky z UTZ.Od prvního mám první v 11tt.Od druhého mám první fotečku v 10tt. Dřív mi UTZ asi nedělal,jinak bych měla foto. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
21.4.08 21:25

Asi opravdu zalezi na mudr., ja jsem si zavolala taky po zjisteni pozitivniho testu a vzali na me krev dalsi den, sice na utz nemusi jit nic videt, ale dnesni utz vidi uz vacek a ze tam proste neco je. Urcite bych si to vyrvala po predchozi zkusenosti, zkus jim to rict hned z kraje a podle me Te vezmou ihned, pokud si sestricka bude trvat na svem, tak proste zalzi, ze Te v tom podbrisku nejak picha a ze mas strach. Tak bych to aspon udelala ja. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.4.08 22:58

Holky,dekuju moc, objednala jsem se teda k jinemu doktorovi,sestricka mi sice tvrdila,ze staci kdyz prijdu ve 12 tt,ale nastesti jsem nespis vic informovana nez ona a objednala me na me vyslovne prani na 2.5.,tedy na zac.7tt. Nejradsi bych sla uz ted,ale asi by fakt nebylo nic videt,testy mi sice pozitivni vysly uz tri,ale stejne jsem nervozni jak sanky v lete,porad tomu nemuzu uverit, a navic kvuli mimi prestavam samozdrejme kourit:-)
Snad jsem mu neublizila,kdyz jsem kourila,nez jsem se to dovedela.Snad vse dobre dopadne a budeme mit doma zdrave miminko.
Takze na zac 7tt uz snad bude videt i srdicko…asi tedy nema smysl chodit tam jeste driv…?Snazim se myslet pozitivne, nesmim si pripoustet,ze o nej zase prijdeme, urcite ne. Ale je to strasne dlouha doba,nemyslim na nic jineho :-) :oops: Peta

• Citovat
  • Upravit
10813
22.4.08 09:11

Klid koureni neschvaluju ani mimo tehu ale ja sama jsem na zacatku tehu absolvovala brachuv maturitni ples-celkem slusna opicka- nevedela jsem ze jsem tehotna- a M to neublizilo- pokud se ma miminko udrzet tak se udrzi neboj - a k Dr jsem sla taky hned jak jsem to zjistila - ale ten muj je uzasny a vedel jak dlouho jsem miminko chtela ajak to neslo takze jsem UTZ i fotku mela snad v 8 tydnu musela bych se podivat- je tam jen tecka ale i tak to pro me byla nejkrasnejsi fotka Madlenky co jsem kdy mela a mam.
preji at jste oba v poradku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
22.4.08 10:01

Ahoj Peto, já byla na UTZ v 6tt a srdíčko už tam tlouklo. A k tomu kouření: já taky kouřila než jsem zjistila těhu( a hodně -25 cigaret), bohužel přes veškerou snahu jsem s tím nedokázala praštit uplně a 2 cíga denně jsem prostě dát MUSELA :evil: Gyndr o tom věděl a mimi je zdravé - zatím. Tak držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
22.4.08 14:50

Myslim, ze kazdy nejak zhresil, nez se dozvedel, ze bude mit miminko, ja to zjistila 3 dny po Silvestru a cely prosinec jsem si taky tak nejak uzivala, cigaretka, vecer sklenicka s vinkem, myslim, ze tam byl i nejaky vylet, takze bujara oslava do rana. Vcera jsem byla na srdicko a vypada to, ze mimisek bude uplne zdravy. A v tom 7tt uz srdicko videt pujde, neboj, kup si nejake vitaminky, co dodaji vse potrebne mimiskovi a uvidis, ze to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
22.4.08 17:03

Taky sem minulý týden objevila //. Počkala sem asi 5 dnů a pak hned šla k dr. Udělal UTZ a sám řekl, že se musí určit jestli je to v děloze nebo mimo. Potvrdil těhotenství v děloze, nic tam nebylo vidět jen černý flek upostřed dělohy. Takže řekl že je to uplně na začátku a objednal mě až za 4 týdny.
Takže fakt záleží na dr. Mě to ale přijde důležité , už jen pro můj klid když mi dr. řekne že je to ok.Asi bych bez UTZ nevydržela čekt až do 9tt.Vzhledem k tomu že nemám žádné těhu příznaky bych snad po chvíli zapoměla že mi vyšly ty dvě //. :D Tak su ráda, že sem to slyšela od dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
22.4.08 18:11

Já jsem k doktorce valila hned, při objednávání po telefonu jsem se ani nezmiňovala, proč se chci objednat:) Byla tam vidět jen taková tečka a bylo jasné, že je to v děloze, ale jinak nic vidět nebylo (na srdce atd.), pak se podle dalších ultrazvuků ukázalo, že jsem byla tak ve 3-4.tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
22.4.08 18:30

ja se to da vydrzet:-)

Holky, ja jsem tak nervozni, ze bych tam nejradsi taky sla hned, ale snad to jeste 9 dni vydrzim…vubec si nechci pripustit, ze by to treba bylo mimo delohu, strasne moc si mimiska preju…porad si pohravam s myslenkou jit tam uz ted…to je hrozny:-)))ale rikam si, ze co ma byt to bude a snad bude vse ok:-))) Zitra mi zacina sesty tyden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
22.4.08 18:33

???

A vubec, proc premyslim tak negativne, jaka je sance, ze by se miminko uchytilo mimi, snad 2 procenta…ale stejne, clovek si neporuci, misto prace si procitam forum, prohmatavam se, jestli me porad boli prsa, coz povazuju za dobre znameni a vubec asi blbnu :-)))) Asi je to tim, jak ted s ostatnima nechodim kourit a mam vic casu :-)))Nejradsi bych to uz vsem rekla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
22.4.08 18:40

:-)

Jeste bych si chtela neco ujasnit, mozna,ze se totiz pletu, kdyz pisu treba 6tt znamena to od prvniho dne MS, ne? ne od oplodneni…protoze kdyby jo, tak by mi asi nezbylo nez cekat jeste dyt. 6tt znamena 4 tydne od oplodneni priblizne, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí