Píchavá bolest břicha ve 22.tt

260
20.4.08 12:02

Píchavá bolest břicha ve 22.tt

Ahojky,
mám takový dotaz. Jsem 22+6 a včera mě celý den popichovalo na levé straně v podbřišku. Byla to zvláštní bolest a postupem dne se to zhoršovalo. Vždycky to píchá tak půl minuty. Malá sebou kope hodně. Takže nevím jestli je to tím, že sebou tolik hýbá nebo jestli to není nějaké špatné znamení. Dneska to bolelo jen ráno a teď už nic. Malou cítím pořád.
Máte někdo podobnou zkušenost? Myslíte, že je to normální?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5648
20.4.08 12:38

ahojky nevim,jestli mas stejne priznaky jako jsem mela ja.Ale me se stavalo v tehotenstvi,ze me najednou zacalo popichavat v podbrisku.Nedalo se jit,musela jsem zastavit a nejlepe si chvilinku sednout.Maly teda u toho nekopal.Hodne se mi to stavalo,kdyz se mi chtelo curat.Myslim,ze to nic neni.Pri dalsi kontrole to rekni dr.,at se ujistis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.4.08 12:39

AHoj, no ja nechci desit, ale ja mela podobne bolesti, trvalo to dele nez 24h a navic na prave strane, tak jsem sla radeji Dr. (bala jsem se, aby to nebyl slepak). No a diagnoza - kvuli tlaku mimca na mocovou trubici mi neodtekala z ledviny moc! Takze doporucuju, kdyby se ti to zhorsilo, zajit k Dr. Sice jedine reseni by pry bylo udelat vyvod moci z bricha, ale lepsi, nez trpet bolesti a riskovat zdravi! U me to nastesti dopadlo dobre, po par dnech bolest presla, ale dle UTZ az do konce tehotenstvi z ledvin moc dobre neodtekala…

E.

• Citovat
  • Upravit
2245
20.4.08 13:10

Maufko to se mi taky občas stane,že mě líchá v levé části jednou už to bylo tak silné,že jsem myslela že pojedeme na pohotovost a za se to přešlo.ještě jsem se na to mudry neptala,ale snad to nic není.vždycky to odezní samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
20.4.08 13:21

Tak vždycky když přetrvávají některé bolesti, je určitě vhodné poradit se s lékařem.
Taky jsem měla píchavé bolesti na boku, byla jsem z toho hodně nervózní, ale pak jsem se někde dočetla, že to bývá způsobené napínáním nějakých děložních úponů jak se ta děloha zvětšuje(možná používám nepřesný výraz, je to už dlouho co jsem to četla).

viz http://www.modrykonik.cz/forum/show.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
20.4.08 13:47

U me podobne priznaky skoncily dg.: Syndrom sikmeho vazu
Ale muze to byt cokoli jineho, podobny KO muze mit vice diagnoz, to musi posoudit lekar… Urcite s dr. vsechno konzultuj, ja v tehu radsi zabehla parkrat zbytecne, nez abych neco zanedbala (nejde jen o tebe, ze? :wink: )
Preju klidne a pohodove tehu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
20.4.08 20:17

Ahojky,
všem moc děkuji za odpovědi. Dneska mě to bolelo jen to ráno, takže doufám, že to byla jen nějaká maličkost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana Džejn Gladič
1.8.12 16:22

Zdravím, od včerejška večera, jsem měla zvýšenou teplotu, postupně přes noc stoupala. Ráno už byla nižší, ale doteď, což už je druhý den odpoledne, mě píchá a bodá v dutině břišní, řekla bych, že v žaludku, také je to doprovázeno průjmem, ale ne nutkavým. Čím by to mohlo být? Špatné jídlo jsem nesnědlo, neboť jím to, co mé malé děti a ty jsou zdravé. Děkuji za odpověď :think: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.3.13 12:33

Ahoj všem, potřebovala bych poradit, před 2dny jsem si vázala vlasy do culíku a projela mi hrozná bolest v levo pod pupíkem jako kdybych si natáhla sval :-/. Od té doby mě pobolívá břicho (za tu dobu jsem měla 2× křeč do břicha jako při ms a hned to přešlo). A dnes v noci mě to od toho místa chytlo až do třísla bylo to strašný po chvilce to přešlo, spíš bych řekla že to byla kreč, magnosolv jsem brala měsíc a ted už ho nemám. Mam jít radši na gyndu na kontrolu? nebo to je tím jak se děloha zvětšuje? Minulý týden jsem měla utz velký a stav čípku nezkoumal dr. protože jsem žádné obtíže něměla. Mam strach abych vůbec poznala když není něco ok. Pohyby cítím pořád.

• Citovat
  • Upravit
21848
11.3.13 12:36
@Anonymní píše:
Ahoj všem, potřebovala bych poradit, před 2dny jsem si vázala vlasy do culíku a projela mi hrozná bolest v levo pod pupíkem jako kdybych si natáhla sval :-/. Od té doby mě pobolívá břicho (za tu dobu jsem měla 2× křeč do břicha jako při ms a hned to přešlo). A dnes v noci mě to od toho místa chytlo až do třísla bylo to strašný po chvilce to přešlo, spíš bych řekla že to byla kreč, magnosolv jsem brala měsíc a ted už ho nemám. Mam jít radši na gyndu na kontrolu? nebo to je tím jak se děloha zvětšuje? Minulý týden jsem měla utz velký a stav čípku nezkoumal dr. protože jsem žádné obtíže něměla. Mam strach abych vůbec poznala když není něco ok. Pohyby cítím pořád.

A ta „MS“ bolest byla v tom jednom místě, na jedné straně, nebo po celým spodku?? Já teda kontrakce ještě (asi) neměla, ale Dr mi to popisoval jako tupou MS bolest rozllitou v celým spodku. Pokud to je jen na jedné straně, tak je to natahování vazů, to mě bolí třeba skoro furt… Jestli ti to dodá na klidu, tak si určitě zajdi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.13 12:47

@Seizdra právě jak mě chytla ta bolest při ms, tak jsem si řikala že bud nedejbože je to nějaká kontrakce, nebo jsem si myslela že strávim noc se střevníma potížema, ale přešlo to.

• Citovat
  • Upravit
21848
11.3.13 12:49
@Anonymní píše:
@Seizdra právě jak mě chytla ta bolest při ms, tak jsem si řikala že bud nedejbože je to nějaká kontrakce, nebo jsem si myslela že strávim noc se střevníma potížema, ale přešlo to.

No on každej to prej má jinak, sama jsem zvědavá, co to ta kontrakce opravdu je. Ale Dr říkal, že někdo to může mít jakoby až v kříži, jiná MS bolest v celým spodku, jiná zas spíš hlavně tvrdnutí… Že to je různý. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.13 12:51

@Seizdra Kdyby se to stalo ještě jednou tak asi pojedu na pohotovost, mamka mi řikala a nemáš kontrakce? říkám jak to mam asi poznat když jsem prvorodička. Ale bolest to byla fakt nepříjemná.

• Citovat
  • Upravit
21848
11.3.13 12:52
@Anonymní píše:
@Seizdra Kdyby se to stalo ještě jednou tak asi pojedu na pohotovost, mamka mi řikala a nemáš kontrakce? říkám jak to mam asi poznat když jsem prvorodička. Ale bolest to byla fakt nepříjemná.

Jj, pokud by se to mělo opakovat, tak radši zajet, i když třeba zbytečně… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
11.3.13 12:53

Měla jsem to ve 27.tt, nechali si mě v nemocnici na pozorování a dali magnézko. Ten den jsem měla k obědu zelí, mohlo to být z toho, ale pro jistotu mě domů nepustili

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí