Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
jsem 7+1 těhotná a začala jsem špinit, takový hnědý výtok, tak nevím, jestli jet někam na pohotovost, nebo vyčkat, co se z toho vyklube? Na posledním ultrazvuku nebylo mimi vidět, jen dutinku a to jsem byla 6+5, myslela jsem, že už bude srdíčko a ono nic. Tak jsem doufala, že je mimi jen mladší a ještě se vyklube a teď tohle špinění, co si o tom myslíte?
Ahoj no ja jsem zacla rovnou krvacet minuly tyden a delali m utz a taky jsme videli jen dutinku ale to se jeste muze ukazat to ted neres ale jestli jsi zacala spinit tak normalne zajet na pohotovost nebo zitra k dr a udela ti utz. neboj a drzim palecky ![]()
Sharkinko
Myslím, že to nic nebude, ale jestli chceš mít klidnou noc, skoč si na pohotovost, udělají ti utz a ty budeš vědět, na čem jsi. Těch devadesát kaček za to stojí. ![]()
Katkaty
Ještě nikdy jsem nečetla tak dlouhou větu bez jediný čárky. ![]()
Ja bych taky necekala a jela na pohotovost… Nemusi to nic znamenat, ale nikdy nevis, jistota je jistota! A ze byla videt zatim jenom dutinka, to taky nic neznamena, treba jsi jenom tehu kratsi dobu… ![]()
Tak at to dobre dopadne jako u nas!!!
Nechci tě strašit ale u mně špinění v 6-7tt znamenalo samovolný potrat,špinila jsem cca 5 dní,doktorka mi předepsala Utrogestan a prd platný ale špinění taky nemusí znamenat vůbec nic,hodně těhotných špiní aniž by něco znamenalo…
No já mám nějaký „blbý“ tušení, že to není moc OK
Navíc mě začalo pobolívat jako na menzes..
Sharinko zajed si k dr neboj oni te nevyhodi, me taky bolelo jak pri ms
neboj se já špiním a krvácím uz přes osm týdnu a miminko se drží zajed na pohotovost oni to skontrolují a uvidíš,jenom klid žádné jančení,jinak bolesti jako při menzes jsem měla taky.Dej pak vědět jak jsi dopadla.Přeju hodně štěstí a pevné nervy!!
Ahoj holky, díky moc za podporu!! Je to dobré, mimi se ukázalo (11,6 mm), bylo tam srdíčko a vše odpovídalo délce těhotenství, špinění je od malého hematomku. Hurá. Spadl mi kámen ze srdce
no vidíš,tak to je výborný mám radost to by mělo brzy přejít,jestli je to od hematomu jenomklid a ležet ![]()