Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dneska mam asi lenocha nebo nevim, prostě se mimi vůbec nehybe a spíš si vsugerovavam, že ano. ![]()
Doufám, že ma jen línejší den
Kolikátý jsi t.t.? Já bych asi vyrazila k doktorovi. Lepší jet jednou zbytečně, než jednou pozdě ![]()
24tt.
No mít doma manžu tak jedu taky, ale on je pryč a ten detskej harem nelze zde nechat.
janinkaz píše:
Jé, já vím, ty čekáš pátý, viď? Nepletu se?
přesně ![]()
A nějaká kamarádka by nepohlídala? To je fakt blbý, ale určitě bude vše v pořádku ![]()
janinkaz píše:
A nějaká kamarádka by nepohlídala? To je fakt blbý, ale určitě bude vše v pořádku
my bydlíme na vesnici na kopci a krome dvou bab a nekolika dedoušků tu není nikdo. A ty myslim, ted už hodili zuby do hrnku a tlučou špačky. A asi by ani nepochopili co od nich chci ![]()
Lusly255 píše:janinkaz píše:my bydlíme na vesnici na kopci a krome dvou bab a nekolika dedoušků tu není nikdo. A ty myslim, ted už hodili zuby do hrnku a tlučou špačky. A asi by ani nepochopili co od nich chci
A nějaká kamarádka by nepohlídala? To je fakt blbý, ale určitě bude vše v pořádku
![]()
Možná by to pochopili na 158 a poslali sanitu s přenosným monitorem???
Makino ja nevim jestli ho mají.
To mi připomnelo že moje mama schanela pro pacientku XXL sanitku nebot byla mírně šírší a do normal se nevešla a taky nevedeli jestli jí mají
Nojo ale ty by pro me akorat tak dojeli a odvezli me do nemocnice. A deti by mi asi nehlídali.
Auto mam, ja potrebuji hlídace. ![]()
To je teda situace. A kamarádku pod kopcem nemáš? Nebo spolehlivou paní. Když nahoře máte jen starouše ![]()
Ja si ale myslim, ze kdyz tam zavolas a reknes, ze mas doma ale plny barak deti a nema ti je kdo hlidat, tak musi prece mit nejake reseni, kdo pohlida spici deti nez te vysetri.
janinkaz píše:
To je teda situace. A kamarádku pod kopcem nemáš? Nebo spolehlivou paní. Když nahoře máte jen starouše
my jsme na kopci a starouši pod, nikde nikdo. ja to furta rikam, až jeden z nich zaklepe bačkorama tak ho najdeme za rok po čuchu.